ilk gidişte 13-14 translokasyon dediğimde, genetik profunu arayıp sormuştu nedir ne değildir diye. bebeklerin özelliklerini tanıyo aslında kemiği kısa diye o söyledi, trizomilerde kısa olurmuş.
ama bizim gibi translokasyonlu hastası olmamış heralde daha önce. amniyo için ankaradan birini önermişti.
bu prof dün anne karnındaki bebeğe kan verdik dedi, yani uzmanlıkları farklı biraz.
bundan sonra ikisine de devam edicem, ayda bir prof, arada da kadın doğumcum
Demek terim olarak bilmiyordu. iki dr iyi olmuş. Hem sürekli nazını çekecek bir samimi dr olmalı... Benim de dr m var burada senin gibi sık sık gidiyorum erken doğumu o yaptırmıştı hala devem ediyorum... Şimdi12. haftadaArda Bey çağırdı İstanbula gideceğim...
Yarın yumurta toplama işlemim varr
Hadi hayırlısı...
Ya inşallah gitsin bu kurtulayım yaa neyse hayırlısı
Nesrin abla sen hangi ilaçtan kullanmıştın inşallah geçer
Sol yumurtalığımın oradaymış neyse kafama takmıyorum hayırlısı
Canım ben Ginera doğum kontrol hapı kullandım o ay geçti...
Günaydın Kızlar hepinize sizleri çok özledimmmm vallahiii

Kk şifremi unuttum cep tel girdim mesajlarınızı okudum ama yorum yapamadım malesef

Dün Opu vardı aman allahım güle oynaya girdim ama bir çıkmışım hastaneyi ayaga kaldırmışımm artık yeter bu 3 oldu dayanamıorumm psikolojim bozuldu annemi çağırın die yıkmışım ama hiç hatırlamıorum :))
Neyse toplamda 14 Yumoşum olmuş 2 tanesi boş çıkmış 12 tane döllemişler aramalarını bekliorum...Kasık ağrım çok fazla var sizler ne yaptınız kızlar ben yokken
Canım çok güzel maşallah.Allah tamamına erdirsin sağlıklı embriyolar, transfer, tutunma, sıkıntısız gebelik, sağlıklı bebeler:))

sık sık yazamıyorum ama aklımdasınız hep unuttuğumu sanmayın.bide beni unutmayın

lave,chnb,mattika,incim,merve,akasya gelincik ve daha aklıma gelmeyenler.hepinizi öpüyorum...
Canım biz de öpüyoruz seni ve kızçeleri:))
İnşallah canım hayırlısıyla kavuşurum. Bu defa Ümitliyim Allahım emeklerimi boşa çıkarmaz inşallahhh...
Chnb kalp atışını duymuş çok sewindim allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
İncicim seninde opu yarınmış muayenelerde kaç tane göründü yumurtan inşallah altın yumurtaların olucak bak gör
Çok sağ ol canım...
arkadaşlar doktorlarınız kim.kimle tedavi oluyorsunuz.yazarmısınız.
Ben 3 ay önce Ataşehir Memorial Doç. Dr. Cem Demirel'le tedaviye başladım.Pgt mi Prof. Dr. Volkan Baltacı yaptı ama fishle yani belli sayıda kromozama ve eşimin sorununa bakıldı 5 tane pgt ye girdi yumurta. 2 sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimi durdu transfer olamadı. Şu an 7 haftalık doğal hamileyim:))
Allah razı olsun kızlar. Bugün son kontrolüme gittim. Yumoşlar uslu uslu duruyorlar. Biraz daha büyüyeceklermiş. Yarın 8.45 gibi alırlar beni işleme.
Allah yardımcın olsun kuzum benim. Her şey güzel olacak inşallah...
merkez araştırıyorum.ama tedirginim.ağustos ayında kürtaj oldum şimdi cesaret edemiyorum.diğer tedavimi bahçeci fulyada yaptırmıştım.9 haftalıkken kalp atışları durdu.pgt yapılmıştı.benim tedavim biraz ilginçti.3 kez yumurta toplamışlardı.üçüncüde pgt yapılmıştı.15 embriyodon 1 tanesi sağlıklı demişlerdi.fakat bahçecide tüm kromozomlara bakılmıyormuş.ben tüm kromozomlara bakan bir yer istiyorum.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.
Mattika da yazmış pıhtılaşma olabilir mi diye... Ya da bağışıklık sistemi mesela lupus antikoagülan sorunluysa bebeği atıyormuş vücut... Pıhtılaşma iğnesi yapılmış acaba dozo mu yetmedi. Bir de micro array yeni bir teknik onunla tüm kromozomlara bakılabiliyor...
Çok geçmiş olsun dilhusar dilerim en yakın zamanda bebeişine kavuşursun
Ewet topiğimiz şenlenicek bebiş haberlerile inşallahh ama o zaman hepimiz toplanıp kutlıycaz sözmüü

sen nasılsın canım nasıl gidioo
İncicim sakın kötü düşünme sayıya takılma bak benim 21 taneydi ne olduu hüsran bu defa olucak ama ben biliorum Emir Bebek
Bu arada Volkan baltacıyı aradım Pgt onda yaptırıcam karar verdim 5 dk önce :)
Hayırlı olsun canım benim de Volkan Bey yapmıştı...
PGT ' yi Volkan Baltacıyla yaptırıorum arkadaşlar 1,500 tl ye
Canım ben de ona yaptırdım sanırım fiyat fiks. Benim 5 yumurtamdan 1800 tl alınmıştı. Acaba fishle mi bakacak?
Hazadeciğim ;
İncinin de senin de sonuçlansın ; bu arada Nesrin de İstanbul'a gelirse hep beraber kutlayalım

Belki Laveciğim de gelir...Gezmelerden fırsat bulursa

Ben test sonucumu bekliyorum canım. Gerginim...Olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Öyle işte...
İnşallah canım benim:)) Ne güzel olur... Hasta ziyareti sevaptır ben yatarken gelirsiniz ziyaretime. Malum dikiş işi var benim daha:))
Ne yapayim Akasya'cim gezmeyip de:):):)
Bebegimiz olsa oturup bakalim evimizde ama yok .
Allah en tez zamandanasip etsin inşallah. Amin...
Volkan Baltacı kaç embriyo olursa olsun bu ücreti alıyor değil mi? Hadi hayırlı olsun canım
O günleri de göreceğiz inşaallah. Hatta birbirimize dert yanacağız evde oturmaktan sıkıldık diye :)
Evet canım sanırım öyle fiyat konusu...
Evet buluşalım:))
Merve de İstanbuldaydı da gelir:))