Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Volkan Baltacı kaç embriyo olursa olsun bu ücreti alıyor değil mi? Hadi hayırlı olsun canım

Sanırım öle canım ben 12 taneside döllenmiş dedim 1,500 tl dedi
Canım dün akşam yaptım, yarın opu'dayım nasipse :)
Dualarımız seninle canım dilerim herşey sorunsuz geçerde bebeişlerine kavuşursun

O günleri de göreceğiz inşaallah. Hatta birbirimize dert yanacağız evde oturmaktan sıkıldık diye :)
aynen öle vallahi bunalıcaz :)
Buluşalım buluşalım :8::8::8:
Ya ewet yaaa ben çok istiorum sizlerle tanışmayı görüşmeyi ayarlayalım görüşelimm ne olurrr
Demek terim olarak bilmiyordu. iki dr iyi olmuş. Hem sürekli nazını çekecek bir samimi dr olmalı... Benim de dr m var burada senin gibi sık sık gidiyorum erken doğumu o yaptırmıştı hala devem ediyorum... Şimdi12. haftadaArda Bey çağırdı İstanbula gideceğim...

Hadi hayırlısı...

Canım ben Ginera doğum kontrol hapı kullandım o ay geçti...

Canım çok güzel maşallah.Allah tamamına erdirsin sağlıklı embriyolar, transfer, tutunma, sıkıntısız gebelik, sağlıklı bebeler:)):49::emir_bebek::nazar:

Canım biz de öpüyoruz seni ve kızçeleri:))

Çok sağ ol canım...

Ben 3 ay önce Ataşehir Memorial Doç. Dr. Cem Demirel'le tedaviye başladım.Pgt mi Prof. Dr. Volkan Baltacı yaptı ama fishle yani belli sayıda kromozama ve eşimin sorununa bakıldı 5 tane pgt ye girdi yumurta. 2 sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimi durdu transfer olamadı. Şu an 7 haftalık doğal hamileyim:))

Yani çok şükürkiii mucize gerçekleştii:nazar:
Allah yardımcın olsun kuzum benim. Her şey güzel olacak inşallah...

Mattika da yazmış pıhtılaşma olabilir mi diye... Ya da bağışıklık sistemi mesela lupus antikoagülan sorunluysa bebeği atıyormuş vücut... Pıhtılaşma iğnesi yapılmış acaba dozo mu yetmedi. Bir de micro array yeni bir teknik onunla tüm kromozomlara bakılabiliyor...

Hayırlı olsun canım benim de Volkan Bey yapmıştı...

Canım ben de ona yaptırdım sanırım fiyat fiks. Benim 5 yumurtamdan 1800 tl alınmıştı. Acaba fishle mi bakacak?

İnşallah canım benim:)) Ne güzel olur... Hasta ziyareti sevaptır ben yatarken gelirsiniz ziyaretime. Malum dikiş işi var benim daha:))

Allah en tez zamandanasip etsin inşallah. Amin...

Evet canım sanırım öyle fiyat konusu...

Evet buluşalım:)):16:

Merve de İstanbuldaydı da gelir:))

Ewet ayarlayalım vallahi yaa buluşalımm

İçime afakanlar basıyor :52:

İnciiii, İncii , inciiiiii :3::3:bebeklerini almaya gideceksin öyle düşün :emir_bebek::emir_bebek: 4 tane bebişin var. En azından iki tanesini alıp evine geleceksin.....:nazar::emir_bebek: Rahat ol... Gerilme.. Herşey güzel olacak.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Müzik dinle.. :24:Akşam eşinle gezmeye git..:10: Seni keyiflendirecek şeyler yap..:24::24::23: En önemlisi de moralini hep yüksek tut.. :21::8: Biz burdayız.. Dertleşmek istediğinde yanındayız.. :29:

selam kızlar :)
kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum ya offf ilaç içmeyeyim diye direttim ne olur ne olmaz :) kafamı kaldıramadığımdan pcyi de açamadım maşallah bayaa güzel gelişmeler var içim açıldı
incicim yarın opu varmış:) hayırlısı olsun canım Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alacaksın inş
hazade canım inş senden de güzel haberler gelir ohhh arka arkaya bi sürü bebiş haberi alcaz desenize
bu arada pgt 1500 tl değil mi 1500$ değil?
chnb çok sevindim canım kalp atışlarını duymuşsun Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip eder inş
kızlar dualarım sizinle hep beraber tez zamanda güzel haberler alırız inş

kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum ya offf ilaç içmeyeyim diye direttim ne olur ne olmaz :) kafamı kaldıramadığımdan pcyi de açamadım maşallah bayaa güzel gelişmeler var içim açıldı
incicim yarın opu varmış:) hayırlısı olsun canım Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alacaksın inş
hazade canım inş senden de güzel haberler gelir ohhh arka arkaya bi sürü bebiş haberi alcaz desenize
chnb çok sevindim canım kalp atışlarını duymuşsun Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip eder inş

Geçmiş olsun canım kaç gün var sata?

Demek terim olarak bilmiyordu. iki dr iyi olmuş. Hem sürekli nazını çekecek bir samimi dr olmalı... Benim de dr m var burada senin gibi sık sık gidiyorum erken doğumu o yaptırmıştı hala devem ediyorum... Şimdi12. haftadaArda Bey çağırdı İstanbula gideceğim...

Hadi hayırlısı...

Canım ben Ginera doğum kontrol hapı kullandım o ay geçti...

Canım çok güzel maşallah.Allah tamamına erdirsin sağlıklı embriyolar, transfer, tutunma, sıkıntısız gebelik, sağlıklı bebeler:)):49::emir_bebek::nazar:

Canım biz de öpüyoruz seni ve kızçeleri:))

Çok sağ ol canım...

Ben 3 ay önce Ataşehir Memorial Doç. Dr. Cem Demirel'le tedaviye başladım.Pgt mi Prof. Dr. Volkan Baltacı yaptı ama fishle yani belli sayıda kromozama ve eşimin sorununa bakıldı 5 tane pgt ye girdi yumurta. 2 sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimi durdu transfer olamadı. Şu an 7 haftalık doğal hamileyim:))

Allah yardımcın olsun kuzum benim. Her şey güzel olacak inşallah...

Mattika da yazmış pıhtılaşma olabilir mi diye... Ya da bağışıklık sistemi mesela lupus antikoagülan sorunluysa bebeği atıyormuş vücut... Pıhtılaşma iğnesi yapılmış acaba dozo mu yetmedi. Bir de micro array yeni bir teknik onunla tüm kromozomlara bakılabiliyor...

Hayırlı olsun canım benim de Volkan Bey yapmıştı...

Canım ben de ona yaptırdım sanırım fiyat fiks. Benim 5 yumurtamdan 1800 tl alınmıştı. Acaba fishle mi bakacak?

İnşallah canım benim:)) Ne güzel olur... Hasta ziyareti sevaptır ben yatarken gelirsiniz ziyaretime. Malum dikiş işi var benim daha:))

Allah en tez zamandanasip etsin inşallah. Amin...

Evet canım sanırım öyle fiyat konusu...

Evet buluşalım:)):16:

Merve de İstanbuldaydı da gelir:))

Amma alıntı yapmışsın nergis abla oku oku bi hal oldum:27:
Kim nerede ne zaman buluşuyor benide çağırııınnnn

PGT ' yi Volkan Baltacıyla yaptırıorum arkadaşlar 1,500 tl ye :32:
Hayırlı uğurlu olsun canım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendinee:16:

İNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ, şimdiden hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn............:16:

Geçmiş olsun canım kaç gün var sata?

tşk ederim inş geçer artık ya canımdan can gitti resmen :( bu ay 9uydu önümüzdeki ay da 9 olur herhalde genelde 30 gün sürüyor. ama nedense ovülasyon testi hiç çift çizgi çıkmıyor ikinci çizgi daha silik hep offff yumurtlamıyorum mu ben ya???

Geçmiş olsun canım dikkat et kendinee:16:[/QUOTE]

sağol canım nasıl oldu ben de anlamadım aslında dikkat ederim kendime ama evlenmeden önce en son ne zaman hasta olduğumu sorsan hatırlamam o kadar eski :) ama gel gör ki evlendiğimden beri bu kaçıncı vücudum alışamadı sanırım evliliğe :))

Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum sizlere. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı, sayı için şaşkınım :) Doktorumla konuşacağım nasıl oldu diye. Hepinizi öpüyorum.

Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum sizlere. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı, sayı için şaşkınım :) Doktorumla konuşacağım nasıl oldu diye. Hepinizi öpüyorum.

Incicim merhaba ,

Gecmis olsun guzelim .
Cok sevindim iyi gectigine.
Sayi guzel olmus. 4 beklerken 7 harika bir haber.
Simdi asil heyecanli vakitler tatlim .
Hakkindan hayirlisi olsun guzelim insallah
rahat gecti mi?
kim girdi opuna?

Incicim merhaba ,

Gecmis olsun guzelim .
rahat gecti mi?
kim girdi opuna?

Sağol canım. Evet 4 beklerken 7 geldi. Bu üçü büyük ihtimalle arkadan gelenler, bir kaç tane vardı 14-15likler. Bakalım ne olacak. Rahattı şükür. Funda Hanım girdi.

Incicim merhaba ,

Gecmis olsun guzelim .
rahat gecti mi?
kim girdi opuna?

Sağol canım. Evet 4 beklerken 7 geldi. Bu üçü büyük ihtimalle arkadan gelenler, bir kaç tane vardı 14-15likler. Bakalım ne olacak. Rahattı şükür. Funda Hanım girdi.

Günaydın kızlar,

geçmiş olsun inci. inş 7 si de döllenir, sağlıkla.

Back
X