- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.801
aynen öle vallahi bunalıcaz :)Volkan Baltacı kaç embriyo olursa olsun bu ücreti alıyor değil mi? Hadi hayırlı olsun canım
Sanırım öle canım ben 12 taneside döllenmiş dedim 1,500 tl dedi
Canım dün akşam yaptım, yarın opu'dayım nasipse :)
Dualarımız seninle canım dilerim herşey sorunsuz geçerde bebeişlerine kavuşursun
O günleri de göreceğiz inşaallah. Hatta birbirimize dert yanacağız evde oturmaktan sıkıldık diye :)
Ya ewet yaaa ben çok istiorum sizlerle tanışmayı görüşmeyi ayarlayalım görüşelimm ne olurrrBuluşalım buluşalım![]()
Demek terim olarak bilmiyordu. iki dr iyi olmuş. Hem sürekli nazını çekecek bir samimi dr olmalı... Benim de dr m var burada senin gibi sık sık gidiyorum erken doğumu o yaptırmıştı hala devem ediyorum... Şimdi12. haftadaArda Bey çağırdı İstanbula gideceğim...
Hadi hayırlısı...
Canım ben Ginera doğum kontrol hapı kullandım o ay geçti...
Canım çok güzel maşallah.Allah tamamına erdirsin sağlıklı embriyolar, transfer, tutunma, sıkıntısız gebelik, sağlıklı bebeler:))
Canım biz de öpüyoruz seni ve kızçeleri:))
Çok sağ ol canım...
Ben 3 ay önce Ataşehir Memorial Doç. Dr. Cem Demirel'le tedaviye başladım.Pgt mi Prof. Dr. Volkan Baltacı yaptı ama fishle yani belli sayıda kromozama ve eşimin sorununa bakıldı 5 tane pgt ye girdi yumurta. 2 sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimi durdu transfer olamadı. Şu an 7 haftalık doğal hamileyim:))
Yani çok şükürkiii mucize gerçekleştii
Allah yardımcın olsun kuzum benim. Her şey güzel olacak inşallah...
Mattika da yazmış pıhtılaşma olabilir mi diye... Ya da bağışıklık sistemi mesela lupus antikoagülan sorunluysa bebeği atıyormuş vücut... Pıhtılaşma iğnesi yapılmış acaba dozo mu yetmedi. Bir de micro array yeni bir teknik onunla tüm kromozomlara bakılabiliyor...
Hayırlı olsun canım benim de Volkan Bey yapmıştı...
Canım ben de ona yaptırdım sanırım fiyat fiks. Benim 5 yumurtamdan 1800 tl alınmıştı. Acaba fishle mi bakacak?
İnşallah canım benim:)) Ne güzel olur... Hasta ziyareti sevaptır ben yatarken gelirsiniz ziyaretime. Malum dikiş işi var benim daha:))
Allah en tez zamandanasip etsin inşallah. Amin...
Evet canım sanırım öyle fiyat konusu...
Evet buluşalım:))
Merve de İstanbuldaydı da gelir:))
Ewet ayarlayalım vallahi yaa buluşalımm