- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.321
Ya ağlasakda sızlasakdaa herşey olucagına varıo cnm napalımmm bebeişinle konuşş ona hediyeler all seni bırakmaz bak vallahiii :)) Abin seni döverse ben seni korurum deee erkek ark bana söleyebilirsin dee bak nasıl gelioo hınzırrKız beni ne çok güldürdün bugün. Allah iyiliğini versin:))
Gerçekten süpersin. Ben genelde olumsuzu düşünürüm. Pozitifliğin bize de bulaşıyor:))
Anneanne olsun da 4 tane olsa da alır...![]()

Ohhh uyuuu uyuyan güzelll bebişinlee aran nasıl bakimm teyzelerinden bahsediomusunn bak beni anlattt ben ona çok dua ettimmm beni tanısın :)))Herkese merhaba :)
Allah muhabbetinizi arttırsın pgt güzelleri
Ben bir güzel uyumuşum, uyuyarak zamanı doldurmaya çalışıyorum![]()
laveque sendromun dibindeyim canım kafamda sürekli acabalar, vücudumda belirti aramalar ama tık yok. Sanırım kendimi transfer olamayacağıma o kadar odaklamışım ki olunca sudan çıkmış balığa döndüm gibi.
chnb gün süper başlamış :) Ben de progestanı vurdurmaya gideceğim.
hazade seni bu topiğin en pozitif düşünen kraliçesi ilan ediyorumAnneciğinin gözün korkutma kız
İşteee bu ya bekledigim ödül buydu zatennnVallahi annem bıraksam şimdidien alıcakk kadıncaz o kadar mutlu
hitucim sağol canım. Allah razı olsun. Dualarını eksik etme...
Akasyacım az kaldı inşaallah. 2 ay su gibi aksın.
Suuuu gibi geçiçek ztn inşallahhhh
aydan demek sen de oradaydın. Çok geçmiş olsun. Bir sorun çıkmamasına sevindim. Semra Hanım embriyoloji katındaydı. Biz de orada bekliyorduk sonucu.
delikız hoşgeldin aramıza. Allah yardımcın olsun. Arkadaşalrın dediği gibi çok şükür sorun en baştan ortaya çıkmış. Umarım bundan sonra herşey daha güzel olur senin için.
Biz de sana uyuyan güzel mi dese o zaman? Evet muhabbet epey koyuydu ben de sdimdi serumumu taktıracağım.İğnemi oldum damar yolumu açtırdım(
Vallahi cnm bu iğneler bizi mahfetti yaa

Ben kıçımın üstüne oturamıorum sanki içinde misketler varrr ama olsun bebişim için herşeye degerrr