çok tatlısın canım ya süper bi yorum olmuş
eşimde 13-14 translokasyon var, seninki gibi mozaik de değil. yüzde 20 civarında normal yolla sağlıklı bebek sahibi olma ihtimalimiz var.
2 düşükten sonra öğrendik, bi defa pgt denedik hiç sağlıklı çıkmadı, tedaviden hemen sonraki ay hamile kaldım. inş sağlıklıdır.
kromozom sorunu olanlar normal yolla gebe kalabiliyor. ama bu biraz tercih meselesi. 2 kürtaja rağmen tekrar bi kürtajı olumsuzlukları göze alıp normal denedim ben.
hitucinin eşinde de aynı sorun var, sorunu öğrendikten sonra hiç normal denememiş, 4.pgt denemesinde kavuşmuş kızlarına.
topiği baştan sonra okursan çok iyi olur, ben okumuştum.
kendi durumum için doğal yolla hamile kalıp babası gibi taşıyıcı çocuğu olan var, pgt ile ikizlerine kavuşanlar var. en son bi arkadaş amniyosentez yaptırdı pgt sonrası. ikizlerden biri taşıyıcı bi sağlıklıydı.
benim için pgt de taşıyıcının ayırt edilememesi önemliydi, bu yüzden doğal denedim.
tabi bir de hamile kalamama sorunu olunca iş uzuyo, tedaviden önce de 6-7 ay normal denedim ben, olmayınca pgt ye geçtik.
maddi durumlara göre, eşinin fikirlerine göre düşünüp taşınıp bi yol çizmek gerekiyo.
allah hepimize sağlıklı evlatlar versin..
evet bacak kemiği kısa, normal bi gebe olsan söylemezdim demişti dr, şimdi maşallah uzamış bacağı. eğrilik de öyledir inş.
beyni midesi idrar kesesi vs. normal diye saydı, yarık dudak vs yok dedi. inş sağlıklıdır yanılmamıştır insan gözü sonuçta