merhaba arkadaşlar
burası o kadar hızlı ilerliyor ki,sayfaları okumak bile çok zaman alıyor...volkan hoca ile ilgili yazdıklarınızı okudum,biraz canım sıkıldı,muhterem bahçe bir arkadaşın dediği gibi çok tatlı bir insan,çok samimi,volkan hoca biraz daha soğuk doğru...ama cidden doktorların genelinde böyle bir durum var artık..hele bu tüp bebek işi tam bir ticarete dönüşmüş durumda...ben burda araştırıp insanların çook tatlı,çook şöyle,çoook böyle,bir numara falan dedikleri bir dr a 2.denememi yaptırdım,ya bende bir sorun var,ya da insanlar fazla abartıyor.bana direkt ne ise onu yapacağız,"şapkadan tavşan çıkarmayacağız" dedi..zaten çıkmadı da...zaten o kadar meşguller ki,genetik sorunu merkeze faksladık,tlfnda bile lutfedip konuşmadı,randevu alıp gelsinler demiş,hani çok iyilerdi...
PSİKOLOJİ falan kimsenin umrunda değil,onların derdi belli,biz o merkez senin bu merkez benim geziyoruz işte,artık fazla bir şey beklemeyeceğiz biz,ben kendi adıma son rapor hakkımı kullanmak adına burayı seçtim,o yönde kendimi inandıracağım,çünkü beni anlamalrını beklemek sadece kendimi kandırmak oluyor,Allahım yüzümüze baksın inşallah,bu durumlarla daha fazla bizi muhatap etmesin,hayırlsıyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah,