Canım ben sabahları Claxane die bir iğne kullanıorum ve Crinone jel kullanıorum ilaç olarakda ; Estrofem, Coraspirin, Folbiol ve Gnc nin PHYTOSTEROL WITH COQ-10 die bir vitamin alıorum... Akşam ise işde Progynex iğne oluorum

ne yapayım şok hala geçmedi doktorla konuşmayınca da geçmeyecek ,gerçi doktor da iyi mi söyleyecek kötümü onu da bilmiyorum ya
belki zamanla düzeleceğim ama şuan boşluktayım gerçekten canım çok sıkılıyor
Canım genetikciler hiç iyi şeyler sölemio sana söleyim kendini hazırla kromozom sorunu büyük bir sorun bunu hepimiz bilioruz fakat aşılmıycak bir sorunda deil ...
Mesela cem bey bana dediki bak sen dedi normail yolla anne olacaksın dedii mantık şu; ben bu kromozomlara sahip iken sağlıklıyım senin çocugunda senin gibi şans eseri doğabilir dedi.Pgt şans çok yüksek deil malesefki bak benim bu 2,pgt denemem ewet çok umutluyum olan sayısı oranlamada elbetteki az ama hiç yok deil ben ilk öğrendigimde intahar edicektim o raddeye geldimm ama sonra kendimi topladım ve hayat herne şekilde yaşanırsa yaşansın güzel dedim ve mücadeleye başladım bu defa belki olmıycak ama 4, olucak yada 5 de ben buna inanıorum Genetikçiler çok karamsar normal yolla kesinlikle denemeyin derken kadın doğumcular
tüp bebek sürecimi sizce zor? yoksa kürtaj olmakmı? bence tüp bebek süreci bu ilaçlar herne kadar kanıtlanmasada rahim ağzı kanserine yol açabilio ... Ara vermeye gelince gonaf citrotide puregon bu ilaçlar rahimi yenilio ve gebeliğe hazırlıo yumurta oluşturuoo ben geçen negatif aldıgımda çok ağladım veee regle oldum hemen başlayalım dedim cem bey korunmaa belki hamile kalırsın dedii ve hamile kaldım tabi sonuç kötü oldu kürtaj oldum ama sağlıklıda olabilirdi cnhn ve mattika gibi... İnanki hepimiz çok üzülüyor hepimiz çok isyan ediyoruz milyonlarca insan bebekden kurtulmak isterken kürtaj olurken biz bebek için n mücadeleler verioruz ama ben inanıorum ki Allah bizide birgün mükafatlandırıp anne olmamızı sağlıycak güçlü ol kendini bırakma
Sen bayağı bir şey kullanıyormuşsun. Crinone jeli ben toplamadan sonra iğne yerine kullandım, transferden sonra iğne olarak kullanmaya başladım.
Vallahi cnm bana geçen 2 tedavidede bu şekilde ilaçlar verdi ve kullandım ...
Güzelim yapma böyle. Çok şükür ki bir yolumuz var. Ben evlenmeden önce pgt'yi bile bilmiyordum. Hatta eşime ben evlenemem diyordum

Pgt'yi evlendikten sonra keşfettim. Ya umudumuz, bir çözüm seçeneğimiz olmasaydı Allah korusun.
Dimi .... Ya bize sizler kesinlikle Anne olamazsınız tedaviniz yok deselerdi :18:
öyle tabi şükrediyorum ama bi yandan da üzülmeden olmuyor tabi ..
ALLAH ın yanlış işi olmaz her işte vardır bir hayır tabiki ama insanız sonuçta üzülmek de insana özgü..
Aslında çok dışarıya yansıtmıyorum üzüntümü ama içimde bir daralma var sadece o da zamanla geçecek inş. ,daha çok yeniya ondan galiba...
Yarın bir de doktora gideceğim için stres var bi de belki bu ay olmayacak bekleme stresi var derken tüm hepsi bir araya gelince iice stres oluyor insan..
Ama zamanla daha pozitif olacağım inş.
Tabikki olacaksın bizlerde sana destek olacagız canımmm ... Herşeyin hayırlısını dile
biz eşime sperm dna hasar testi yaptırmıştık çok şükür çok iyi çıktı sonucu ..
ama amh isterlerse bu aydan geçmiş olacak ..
ya tüp bebekte 3 ay bekleniyormuşya 2.yi yaptırmak için...
peki neden böyle oluyor diye sorduğunda ne dediler sana ..
ama amh kötü çıksa da onu ilaçla hallediyorlarmış ..