Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasya vallahi doğru kırk katır mı, kırk satır mı? Allah sağlıklısını versin canım herkese. Amin...

İnci sağ ol canım. İnşallah sizlerde olmasın. Nevrim döndü resmen...

Hazade artık İnciyle her gün belirtileri konuşursunuz iyi denk geldi ne güzel...

Bugün dokunduğumda hafif acımaya başladı. Sürekli kontrol ediyorum. Umarım regl belirtisi değildir. Seninkiler ne alemde?

regl belırtısı daha olmaz canım
ayrıca 1 kere de olsun tup ıle de olsa 2 guncuk de olsa hamıle kalan bırı olarak sıze sunu soyleyebılırım ...
adet olacakmıs gıbı hıssedeceksınız zaten . hamıle kalsanız da kalmasanız da

Chnm canım zor cok , allah yardımcın olsun.
Tabı saglıkla bebegını al kucagına bunun ıcın deger dıyoruz ama ceken bılır.
Sana da yazık.
Bır an once ıyılesmenı dılıyorum tatlım.

Akasya vallahi doğru kırk katır mı, kırk satır mı? Allah sağlıklısını versin canım herkese. Amin...

İnci sağ ol canım. İnşallah sizlerde olmasın. Nevrim döndü resmen...

Hazade artık İnciyle her gün belirtileri konuşursunuz iyi denk geldi ne güzel...
Vallahi artık neren agırıo die dieee doğrucaz hayırlısıyla canımm :9::9::9:
regl belırtısı daha olmaz canım
ayrıca 1 kere de olsun tup ıle de olsa 2 guncuk de olsa hamıle kalan bırı olarak sıze sunu soyleyebılırım ...
adet olacakmıs gıbı hıssedeceksınız zaten . hamıle kalsanız da kalmasanız da

Canım ben 3 kere 2 aylık hamile olarak sölüorumm :))9
Ben ilk hamileliğimdee deli gibi kustumm reglem geçer geçmezz ama ikincidee 1,5 aylık oldum ne ağrı ne sızı olduu üçüncüde ise; hiççç bişey hissetmedim o yüzden belirtilere takılmıorum kişi olarak farklılık göstermeyi bırakk aynı kişide farklı hamilelikde bile çok fark edio

Forumda sanki hamilelik belirtsi gibi okumuştum bunu. :1: Hadi inşallah umutluyuz kızlar.. Bebişler yerine yerleşiyor :emir_bebek::nazar:

Amma stres yaptım değil mi... Dün eşime de diyorum kendimi transfer olamayacağıma o kadar odaklamışım ki olunca ne yapacağımı şaşırdım.

Kızlar biz hamile kaldığımız zaman eminim 9 ay sorularla geçer :1: Yok şu oldu ne acaba yok bu oldu ne acaba :52:

Amma stres yaptım değil mi... Dün eşime de diyorum kendimi transfer olamayacağıma o kadar odaklamışım ki olunca ne yapacağımı şaşırdım.

Evet canım. O kadar negatif cevap aldık kii.. Umutsuzluğa alışmıştık.. Ama hazade ile sen bana da umut oldunuz..Daha pozitif bakabiliyrum. Bakalım Mevlam ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler.. :16:

Kızlar az önce bir kontrol edeyim dedim. Sarımsı bir akıntı geldi. Adet olmama yakın olur bu bana, off kafayı yiyeceğim :18:

:9::9::9::9:
Kızlar biz hamile kaldığımız zaman eminim 9 ay sorularla geçer :1: Yok şu oldu ne acaba yok bu oldu ne acaba :52:
Ay vallahiiii hiç sormaaa allah yardımcımız olsunn :)))
Evet canım. O kadar negatif cevap aldık kii.. Umutsuzluğa alışmıştık.. Ama hazade ile sen bana da umut oldunuz..Daha pozitif bakabiliyrum. Bakalım Mevlam ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler.. :16:

Vallahi canım bak görr senin ikiz çocugun olucakkk Benim içime öle doguyor tedaviye n zaman başlarsın kaç tane transfer edilir bilmem ama ikimz olucak bak hazade demişti dersinnn :emir_bebek::emir_bebek:

Chnm canım zor cok , allah yardımcın olsun.
Tabı saglıkla bebegını al kucagına bunun ıcın deger dıyoruz ama ceken bılır.
Sana da yazık.
Bır an once ıyılesmenı dılıyorum tatlım.

Sağol canım yazık ama dediğin sağlıklı olsun da.Allah sana da bulantısızından yaşatsın en tez zamanda.

Bak kızlar TSS na yakalandılar bile:)):1:

Canım hatırladıklarım Seçgin, Pgt 06, Kardelen, Özlemcano ilk denemelerinde hamile kaldı. İlk 3 de ikiz.:emir_bebek::emir_bebek::nazar: İnşallah senin deilkindeolsun. Amin...

sağol canım yazık ama dediğin sağlıklı olsun da.allah sana da bulantısızından yaşatsın en tez zamanda.

Bak kızlar tss na yakalandılar bile:)):1:

Canım hatırladıklarım seçgin, pgt 06, kardelen, özlemcano ilk denemelerinde hamile kaldı. Ilk 3 de ikiz.:emir_bebek::emir_bebek::nazar: Inşallah senin deilkindeolsun. Amin...

yıne benım tahmınımden daha hafıfı gecıyor tsslerı chnbcım???
Daha ılk 3 gun ne de olsa.
Bak 7 den sonra neler olacak :9:

Back
X