Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aman aman Maşallah diyelim canım çok şükür bir sorun yok ...
Vallahi doğurana kdr biz dokuz doguruoruz yaaa:18:
Benimde bugün randevum var cnm bakalım bana ne diycek 15 gün sonrada detaylı ultrasyon

Saol cnm göbegim çıktı ama 1 kilo aldım sadece anlamadım vallahii

Ay hiç sorma canım:1:
Sendende resim bekliyoruzzzzzz

sağ ol canım sen de güzel haberlerle gel inşallah benim 34 hafta ölçülerinde canım dr de tombiş diyor...

sen de güzel haberlerini yaz...

Doktordan geldim genel olarak iyi bir görüşmeydi...

Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi. Bebek yine haftasından büyük gidiyor 2 kiloyu geçmiş...38 i kesinlikle beklemez dedi. Biraz az hareket ediyor dedim. önceki haftaya göre daha mı az bu önemli dedi.

kanama, su, saatte 4 ü geçen kasılma olursa gel dedi.

benim eklemlerim çok ağrıyor dedim güneş görmedim kalsiyum verdi...

tansiyonun önemli 12 8 çıktı, 13- 9 olursa haber ver dedi...

Genel olarak böyle.

minitoya geçmiş olsun dileklerini iletti. su tanesi canım senin için de senin yaşadıklarını yaşamasın diye serklajı önceden yapmak gerektiğini söyledi... ben de mesela tüp olsa sorun olmaz mı bu durum dedi yok çok ince şeylerle giriliyor olmaz dedi .

Aklıma gelenler bunlar...

Canım kilosu çook iyi maşallahhh:nazar:Az kaldı vallaaa bekliiyoruz arda beyi..

Vallahi cnm bende bir anormallik var ama bakalım be:18:
Bugün kontrolüm var kızımı görücem bakalım iyimi

Bizde seni öptük oğlunuda öp yerimize cnm

Canımmm yarın koyucam fotoyu sözzz:1:

Kızlar bende yarın hastaneye gidicem başka bi doktora güven hastanesinde..
1.5 haftadır görmeddim kuzumu,kasılmamda var,idrarada çok sık çıkıyorum bi gidiyimde görüneyim..
Hem gitmişken rahim uzunlugumuda ölçtüreyim kafama takıp duruyorum..

Kız yine hangi programa daldın yoksun ortalıktaaaa:52:
ay uyumuşum sızmışım naz sorma:1:
gofret yiyip yanında süt içmiştim uyumuşum:1:
seninle konuşurken tel şarjı bitti 2. defada:1:
bi de baktım bir saat konuşmuşuz nasıl bitmesin:1:

bugün Arda beyle görüştüm yeni çalışmalar varmış, tüp bebek tek de ikiz de olsa risk gurubuymuş erken doğum açısından. hem de bu bebeklerde kalp sorunlar vs. daha fazla görülebilirmiş twitterde paylaştım dedi

bu doktorların da bu saçmalıklarına çok kızıyorum yaa
iyi ozaman insanlar tüp bebek yapmasın
sapasağlam doğan çocuklar sanki sonradan hasta olmuyor
bu mantığa tamamen tersim yani
bu tamamen ALLAHın işi
doğal yoldan özürlü doğanlar nasıl doğuyor
insanların moralini bozmak için mi konuşuyorlar anlamış değilim doğrusu

Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi. Bebek yine haftasından büyük gidiyor 2 kiloyu geçmiş...38 i kesinlikle beklemez dedi. Biraz az hareket ediyor dedim. önceki haftaya göre daha mı az bu önemli dedi.

Genel olarak böyle.

minitoya geçmiş olsun dileklerini iletti. su tanesi canım senin için de senin yaşadıklarını yaşamasın diye serklajı önceden yapmak gerektiğini söyledi... ben de mesela tüp olsa sorun olmaz mı bu durum dedi yok çok ince şeylerle giriliyor olmaz dedi .

Çok şükür her şey yolunda:nazar:maşallah Ahmet Arda'ya tombis:1::nazar:
Acaba bu kan sulandirici iğneden dolayı mı kilosu iyi diğer oğlunda mı boyleydi:26:
Bence az kaldı senin dogumuna:49:

bugün Arda beyle görüştüm yeni çalışmalar varmış, tüp bebek tek de ikiz de olsa risk gurubuymuş erken doğum açısından. hem de bu bebeklerde kalp sorunlar vs. daha fazla görülebilirmiş twitterde paylaştım dedi

Allah Allah niyekim tabi bunlar tedavi sonucu olduğu için kıymetli oluyorlar
O yüzden normal dogum yapılmamasını anlarım riske atmamak için
Ama sorunlu oluyormuş yok kalplerinde yok şuralarında hastalık oluuormus bana saçma geliyo
O zaman basta kendi tüp bebek merkezlerini kapatsınlar
Bu nasıl is ya

Akasyam kuzum nasılsın kendine gelebildin mı biraz
Ağrın sancın var mi

İyiyim Mervem şükür. Aklım yerine gelmeye başladı:1: Hatta o kadar yerine geldi ki progestan iğne almış eşim. Onu farkettim de tüylerim ürperdi:53: Yarın doktoru arayıp jel ya da fitil isteyeceğim. Sorun olmaz herhalde :26: Sonuçta sen hamilesin. :34:

Bu arada Lave gelmedi mi ? Merak ettim acaba yumurtalar büyümüş mü ? Durum nedir ? :26:

Canım kilosu çook iyi maşallahhh:nazar:Az kaldı vallaaa bekliiyoruz arda beyi..

Sağ ol canım. Erken gelecek sanırım... Sağlıkla gelsin de...

1.5 haftadır görmeddim kuzumu,kasılmamda var,idrarada çok sık çıkıyorum bi gidiyimde görüneyim..

Güzel haberlerle gel inşallah...

ay uyumuşum sızmışım naz sorma:1:
gofret yiyip yanında süt içmiştim uyumuşum:1:
seninle konuşurken tel şarjı bitti 2. defada:1:
bi de baktım bir saat konuşmuşuz nasıl bitmesin:1:

bu doktorların da bu saçmalıklarına çok kızıyorum yaa
iyi ozaman insanlar tüp bebek yapmasın
sapasağlam doğan çocuklar sanki sonradan hasta olmuyor
bu mantığa tamamen tersim yani
bu tamamen ALLAHın işi
doğal yoldan özürlü doğanlar nasıl doğuyor
insanların moralini bozmak için mi konuşuyorlar anlamış değilim doğrusu

canım niye saçmalık diyorsun ki? bilim her gün yeni çalışmalar yapıyor. o da erken doğum ve diğer riskler istatistik olarak fazlaysa hastalara söylemeliler ki insanlar önlem alsın. Erken doğum riski varsa ona göre tedbirini alsın ilacını kullansın ya da ne ise çözüm... kalp sorunu ihtimali varsa da önceden tespit edilip anne karnında varsa çözümü yapılır ya da doğduktan sonra. ben katılmıyorum bu görüşüne.

Allah Allah niyekim tabi bunlar tedavi sonucu olduğu için kıymetli oluyorlar
O yüzden normal dogum yapılmamasını anlarım riske atmamak için
Ama sorunlu oluyormuş yok kalplerinde yok şuralarında hastalık oluuormus bana saçma geliyo
O zaman basta kendi tüp bebek merkezlerini kapatsınlar
Bu nasıl is ya
canım kesin demiyorlar ki risk daha fazla ona göre dikkat etmek gerekir erken doğuma karşı da...

Çok şükür her şey yolunda:nazar:maşallah Ahmet Arda'ya tombis:1::nazar:
Acaba bu kan sulandirici iğneden dolayı mı kilosu iyi diğer oğlunda mı boyleydi:26:
Bence az kaldı senin dogumuna:49:

canım diğer oğullarım böyle değildiler. Arda bey bu benim durumuma açıklık getiremiyor şeker yok, ailede varsa ondan olabilir diyor. kan sulandırıcıyı demiştim Amerikada bu konu araştırılıyormuş sonuçlanmamış. ben kendimi bu iğneye, sürekli yatmama ve çok ymeme bağlıyorum...

bu bilgiyi de niye paylaştım? bunu söyleyen riskli gebelik dr si ve sürekli kendini yenileyen bir dr.

böyle bir şey varsa da bu topikteki arkadaşlarım önlemlerini alabilsinler diyeydi...

kızmadım canım affedilecek bişey yok.naz yapıyorum sana.:23:

inci eskiden insanlar korunmadığı için her sene doğururlarmış.ben inanırım yani.
doğuda birçok yerde hala öyle 10-12 kardeş çoğu.

Ben senin nazini da niyazini da severim hitucim :)
Canım yazdıklarımı görmedin sanırımmm nasılsın nasıl gidiooo
Gormedim tatlim kusura bakma... Gittim bugun doktora. 4 yumurta var. mmlerini soylediler ben de bildirdim. Ayni doza devam diye aradilar. Insallah olcumler dogrudur .

Genel olarak böyle.

Chnbcim, gorusmenin guzel gecmesine sevindim. Hersey yolunda gitsin insallah. Bu arada gorumcene de uzuldum. Hakkindanhayirlisimolsun insallah.
İyiyim Mervem şükür. Aklım yerine gelmeye başladı:1: Hatta o kadar yerine geldi ki progestan iğne almış eşim. Onu farkettim de tüylerim ürperdi:53: Yarın doktoru arayıp jel ya da fitil isteyeceğim. Sorun olmaz herhalde :26: Sonuçta sen hamilesin. :34:

Bu arada Lave gelmedi mi ? Merak ettim acaba yumurtalar büyümüş mü ? Durum nedir ? :26:
Akasyacim nasilsin? Dunyaya geri donmussundur artik:1:ben gittim geldim. 4 yumurta iyi dedi doktorum. Digerleri kucuk. 2 tanesi baya kucuk onlardan cacik olmaz diye karar verdik. Diger 2 tane de cok umit vaat etmiyor .yarin yine kan ve ultrason. Hala istanbulamcagirmadilar. Yarin ben arayip sorayim diyorum ne zaman geleyim diye. Bu baskilama kacinci gun veriliyordu?

Hazademmm ben geldim çok şükür iyiyim sen nasılsın asıl?Bıdık nasıl ,göbegin büyüdümü kaç kilo aldın?Göbişin fotografını çekip koysana kız merak ediyorummm:)

Delikızımmm canım arkadaşım hamsiler iyiymiş maşallahhhh ,aklımdaydın sürekliii..Rahim agzını ölçtürdünmü kuzum merak etttiimm???
4 Kilo almışsınnn maşalah ne güzell yaa,rabbim üçünüzüde korusunn:16:

Mervemmm maşallahhh sana hamileymişsinn ayyy çok sevindimmmm:16:Rabbim saglıklı dogumlarıını da nasip etsinnnn canım benmmm..:nazar:

Chnb kuzummm nasılsınnn oguşun nasılll ayy ne güzel valla 31 haftalık oldu kuzucukkk rabbim onu sana bagışlasınnn:nazar:
Doktorlar sana sezeryanmı diyor canım ? Sen internetten düzdün valla eşyalarını bebegin ne güzell:1:

İncimmm evet kotammm bitmiş dogru tahminnnnnn:1:Siz olmayınca çok sıkıldımmm aklımdaydınız sürekliiii..Senn tedavi ne zaman başlıyor canım?

Akasyam yumoşlar toplanmış maşşalhh ,yanlış anlamadıysam 9 tane toplanmış.Çok iyi benceeee transferin ne zaman ?Bakalım kaç tane saglıklı gelecek?

Mattikammm yavrunlaa güzzel güzel vaktini geçir maşşalahhh :nazar:Kaynana gittimi kız?:52:

Diger arkadaşlarım sizler nasılsınızzz unuttuklarım olabilir aklıma geldikçe sorularımı sorrucammmm!:52:
hoş geldin naz. merak etmişik seni. iyi olduğuna sevindim.

Öyle cnm,herseyin hayırlısı hakkımda, hakkımzda..gayet iyiydim aslında azaldıkca zaman sabırsızlanıyorum galibaha..

akideciğim çok az kaldı güzel haberi ereceksin bize inşallah.

Selam kızlar ;

Opudan yeni geldim. Sersem gibiyim:1: Serum takmışlardı onun bitmesini bekledim. Hepiniz merak etmişsiniz beni. Allah razı olsun hepinizden. :16:Dualarla, güzel dileklerle desteklediniz beni. Allah'ıma çok şükür sorunsuz bir şekilde 9 yumurta topladılar :nazar::nazar::nazar: Yarın durumu öğreneceğim..Şimdi biraz uzanayım..:54::54:

akasya bak talih dönmeye başlıyor. her şey güzel olacak. yarın kaç tane döllendiğini bildir bize. bu arada bende bu akşam adet oldum. yarın arayacağım çarşambaya çağırırlar heralde.

Genel olarak böyle.

chnb ciğim iyi olduğunuza sevindim.

inci, hazade, levaque, delikız herkese iyi geceler.

bu bilgiyi de niye paylaştım? bunu söyleyen riskli gebelik dr si ve sürekli kendini yenileyen bir dr.

böyle bir şey varsa da bu topikteki arkadaşlarım önlemlerini alabilsinler diyeydi...

Paylaşmakla iyi yaptın canım. Fazla bilgi bazen insanın aklını bulandırsa da bilgisizlikten iyidir. En azından aklının köşesinde bu bilgi kalır da bebişlerin muayenesinde daha dikkatli incelemelerini istersin. Allah korusun bir sorun varsa da erkenden önlemi alınır.:31:

Ben senin nazini da niyazini da severim hitucim :)

Gormedim tatlim kusura bakma... Gittim bugun doktora. 4 yumurta var. mmlerini soylediler ben de bildirdim. Ayni doza devam diye aradilar. Insallah olcumler dogrudur .

Chnbcim, gorusmenin guzel gecmesine sevindim. Hersey yolunda gitsin insallah. Bu arada gorumcene de uzuldum. Hakkindanhayirlisimolsun insallah.

Akasyacim nasilsin? Dunyaya geri donmussundur artik:1:ben gittim geldim. 4 yumurta iyi dedi doktorum. Digerleri kucuk. 2 tanesi baya kucuk onlardan cacik olmaz diye karar verdik. Diger 2 tane de cok umit vaat etmiyor .yarin yine kan ve ultrason. Hala istanbulamcagirmadilar. Yarin ben arayip sorayim diyorum ne zaman geleyim diye. Bu baskilama kacinci gun veriliyordu?

Döndüm tatlım döndüm :37::1:Canım benim biz altın yumurta peşindeyiz. Hep aynı şeyi söylüyoruz. Sayıya takılmamak elde değil ama istediğimiz tek atış tek vuruş :9: Baskılama iğnesini bana opudan 4-5 gün önce vermişlerdi galiba.

hoş geldin naz. merak etmişik seni. iyi olduğuna sevindim.

akideciğim çok az kaldı güzel haberi ereceksin bize inşallah.

akasya bak talih dönmeye başlıyor. her şey güzel olacak. yarın kaç tane döllendiğini bildir bize. bu arada bende bu akşam adet oldum. yarın arayacağım çarşambaya çağırırlar heralde.

chnb ciğim iyi olduğunuza sevindim.

inci, hazade, levaque, delikız herkese iyi geceler.

Canımcım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Dua ediyorum senin için.. İnşallah oğluşuna sağlıklı bir kardeş gelecek..:16:

Son düzenleme:
benımde 46 xx 16 qh+ .. benımde 3 düşük.. bende kısmetse gıdıorum ayın 15 ınde memorıala gorusucem bakalım olursa hemen 2 kasımda baslıcam tedavıye.. ama korkuyorum pgt yle de saglam yumurta bulamamaktan :( benımkısı de senın kı gıbı aynı uzun kol olayı .. kromozomun ustune bıde kan pıhtılasması bızım ısımız zdaha zor ..hemde bende faktor v heterzigot,mthfr 1298 homozigot :S .. dusun dusun yıcem kafayı sonunda
nerede yaptırmayı dusunuyorsun tup bebegını??

şehir ve hastane belli değil arkadaşım volkan baltacıyla görüştük oda 46xx21ps+nın düşük sebebi olup olmadığının kanıtlanmadığını söyledi forumda bi arkadaş var sorunu aynı olan pgtsiz bebeği olmuş sağlıklıymışda Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...

sağ ol canım sen de güzel haberlerle gel inşallah benim 34 hafta ölçülerinde canım dr de tombiş diyor...

sen de güzel haberlerini yaz...
Geldim bende çok şükür bizdede bir sıkıntı yoktu hanımefendi akrobatik hareketler yapıyordu yine doktoru şaşırttı :9:
Ama çok kızdı 1 kilo almama protein ağırlıklı beslen dedi.
Beklioruzzz :52::52::52::52:
Hadi sende hayırlı haberlerle gel cnm inşallahhh

4 yumurtaa içinden 1 tane altın yumurtaya ihtiyacımız var cnm az kaldı inşallahh herşey diledigimiz gibi olucakk pozitifi çağıralım herşey pozitif olsun

İğne mi??:111::111::111::99: Hayır olamaz:50::50:
Ya canım korktuğun başına gelmiş valla:)En rahatı fitil dediğin gibi uff o iğneninde stresi çekilmez valla

Akasyacığım bugün ararlar hastaneden öğleye doğru inşallah hepsi döllenmiştir:32:

Back
X