Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım herzaman beklerim senii bende sana gelirim vallahiii çok yakınızzz :32:

Bugün hala dewam edio cnm yaa ...
Perşembe ancak biter Mina hanıma duvar kagıdıda aldık çok güzelll görsennn

Beklerim canım aynen yakınız valla bebeklerimiz oynar beraber:1:
Canım hangi renk aldınız pembe miii???ay çok merak ettimmm

Anladım canım konukları çok kaliteliydi...

canım 34 ten önce genelde akciğer gelişimi tamamlanmıyor. Ama belli de olmuyor... bazen gelişmiş olabilir...

ben başka topikte gördüm. birkaç ay sonra yine başlayacak sanırım...

Evet çok şey öğrenmiştim o programdan
aman allah korusun o zaman yokkkk doğmasınnnn:50::50:
Rana inşallah bu kez bebeğini kucağına alırr

Kızlar size bir sorum var şimdi ben progestn kullanıyorum ya
allah korusun mesela bebeğim karnımda ölse ben belkide anlayamam
Şİmdi bu fitil felan düşüğü engelliyo ya vücudum atmaz belki
Böyle birşey olabilir mi bunu açıklarsanız çok memnun olacağımmm
Cevaplarınızı bekliyorunmmmm

kızlar merhaba,biraz önce uzun uzun yazdığım herbisey kaybolduuuuu!!hatırladığım kadqarıyla yazacağım:))
beni hatırlamıs dualrınızı dıleklerınızı eksik etmemişiniz cok ama cok tesekkur ederim,Allah hepinizden razı olsun..
iyikı varsınız yalnız olmadığımı bılmek bana destek olmanız cok moral oldu canlarım benim..
bugun bıraz stresli benim için ama hakkımda hayırlısı,elimden geleni yaptım Allahıma tevekkul ediyorum artık..

Tulıpçım, tedavın baslıyormus hayırlısı olsun cnm..
Akasyacım cok cook ssevindim guzel haberlerine,şimdi altın yumosunn hazırlanıyor anneciğne insallllahh..
leav cnm sayı hıc önemlı degıl hep konusuyoruz yeterkı sen stres yapma yumoslarda rahat olsunnn:))
mervecim,nasılsın taze annecik:))yeni belirtiler var mı bakimm..
chnbcim ıyı haberlerle gelmişssin sevindim cnmmm..
hazedeciğim, bak mına prenses babayla cılveleşmeye baslamıs, el sallamıs:))kızlar babaya duskun olurmus yaaa..
naz guzel haberlerle gel insallah cnm..
mattıka,inci,delikız,ihıtucı sizde iyisiniz umarımm..

Evet çok şey öğrenmiştim o programdan
aman allah korusun o zaman yokkkk doğmasınnnn:50::50:
Rana inşallah bu kez bebeğini kucağına alırr

Amin... rana için de...

Kızlar size bir sorum var şimdi ben progestn kullanıyorum ya
allah korusun mesela bebeğim karnımda ölse ben belkide anlayamam
Şİmdi bu fitil felan düşüğü engelliyo ya vücudum atmaz belki
Böyle birşey olabilir mi bunu açıklarsanız çok memnun olacağımmm
Cevaplarınızı bekliyorunmmmm

canım tıbbi olarak bilmiyorum ben son düşüğümde 7. haftada kese gelişmedi yolk sacı yoktu progestan ve kan sulandırıcıyı bıraktım ertesi gün lekelenmem başlamıştı...:((

kızlar merhaba,biraz önce uzun uzun yazdığım herbisey kaybolduuuuu!!hatırladığım kadqarıyla yazacağım:))
beni hatırlamıs dualrınızı dıleklerınızı eksik etmemişiniz cok ama cok tesekkur ederim,Allah hepinizden razı olsun..
iyikı varsınız yalnız olmadığımı bılmek bana destek olmanız cok moral oldu canlarım benim..
bugun bıraz stresli benim için ama hakkımda hayırlısı,elimden geleni yaptım Allahıma tevekkul ediyorum artık..

Akasyacım cok cook ssevindim guzel haberlerine,şimdi altın yumosunn hazırlanıyor anneciğne insallllahh..
leav cnm sayı hıc önemlı degıl hep konusuyoruz yeterkı sen stres yapma yumoslarda rahat olsunnn:))
hazedeciğim, bak mına prenses babayla cılveleşmeye baslamıs, el sallamıs:))kızlar babaya duskun olurmus yaaa..

657 sayılı Kanunun Mazeret iznini düzenleyen 13/02/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanunun 106 maddesi ile değişik 104'üncü maddesinde; "A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir." hükmü yer almaktadır.

6111 sayılı Kanunun 106 ıncı maddesi, Kanunun yayımı tarihinde yürürlüğe girmektedir.

Yukarıda yer verilen açıklamalar uyarınca;
1- Halen analık iznini kullanan devlet memurlarının, doğum öncesi 8 haftalık analık izninin kullanamadıkları bölümünün, doğum sonrası analık süresine ilave edilmesi gerekmektedir.
2- Ancak doğum sonrası analık iznini kullanılmış, ilave edilecek süre geçmiş olması durumunda, göreve başlanılmış veya aylıksız izin alınmış ise artık erken doğum sebebiyle kullanılmayan süre için yeniden analık izni verilmesinin mümkün olmadığı değerlendirilmektedir.

Akasya ben 32 de izine ayrılıp 34 te doğum yapsam bu izni kullanabilirmiyim? kaç hafta olur sence, 3 hafta mı 6 hafta mı eklenir?

Canım "Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. " bu ifadeden anladığım kadarıyla erken doğum halinde kalan süren doğumdan sonraya eklenecek. Buna göre hesap yapabilirsin.

Akidem inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın :16: Bugünün senin için zor geçeceğini tahmin edebiliyorum. Zira bu tedavinin istisnasız her aşaması berbat. Mahfediyor insanı. Ama Allah'a dua et. Beni en çok rahatlatan dua etmek.. Hayırlısını dilemek.. :16: Dualarım seninle.. İnşallah yakında beraber kalp atışı ,kese muhabbeti yapacağız.. :16:

Hazade cim kizinin ismi cok guzel benim kizimin ismide ALMINA
Adas sayilirlar adiyla uzun uzun saglikli yasasin insallah

Canım "Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. " bu ifadeden anladığım kadarıyla erken doğum halinde kalan süren doğumdan sonraya eklenecek. Buna göre hesap yapabilirsin.

Akidem inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın :16: Bugünün senin için zor geçeceğini tahmin edebiliyorum. Zira bu tedavinin istisnasız her aşaması berbat. Mahfediyor insanı. Ama Allah'a dua et. Beni en çok rahatlatan dua etmek.. Hayırlısını dilemek.. :16: Dualarım seninle.. İnşallah yakında beraber kalp atışı ,kese muhabbeti yapacağız.. :16:

Cnm benim insallah,tedavi sureci zor ama en zoru son gunn galibaa,,bende dua edıyorum gercekten rahatlatıyor insanı..cok sagol akasyamm dualarını eksık etmedin cnm..

mrb akide son gün çok heyecanlı değil mi? ben de yarın başlıyorum kısmetse. bu topik tedavisiz kalmayacak galiba ucu ucuna bağlanıyor. allahım pozitifleri de göstersin bize inşallah. merakla bekliyorum sonucunu.

mrb özlemcano. bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik.

Akide hoşgeldin canım yarın kaçta gideceksin hastaneye erkenden gidiver ve hemen sonucu bize yaz

merhaba suskunada
biz seninle aynı durumdaydık sanırım hatırladığım kadarıyla
hep 1.kalite 2 embriyo transfer edildi,3 kez bana ama hiç tutmadı
bununla ilgili sana dr un birşey söylei mi?herhangi bir test falan istedi mi?
bana bu denemeden önce bir kez daha histereskopi yapalım dedi,sana benzer bir şey söyleyen oldu mu?merak ettim

ayyy kusuruma bakmayın ya
müşteriler bir bastırıyor
ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum
turkuaz aynen öyle canım
2 kere pgt li denemem var
birinde sağlıklı bulunamadı birinde bulundu bir tane ama tutmadı
bir kez boş gebelik oluştu iki kez de kimyasal
onun dışında ilerleyen hiç hamileliğim olmadı
zeynep kamile gittim geçen hafta
burada tetkikleri yaptıralım dediler çünkü en az 7- 8 tane pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili test yapılmamış bana şimdiye kadar
ben boş gebeliğimden dolayı iki kez kürtaj olmuştum onun üzerine iki kez rahim filmi ve histereskopi yapılmıştı
biraz rahimde çöküklük var ama o da dert edilecek bir durum değil dedi bir çok doktor
ama nedense bana hep ben de birşey var ve bulunamıyor gibi geliyor

Amin... rana için de...

canım tıbbi olarak bilmiyorum ben son düşüğümde 7. haftada kese gelişmedi yolk sacı yoktu progestan ve kan sulandırıcıyı bıraktım ertesi gün lekelenmem başlamıştı...:((

ayyy o zamannn anlaşılmaz desene şimdi allah korusun içimde ölse bile haberim olmazz:18::18:

mrb akide son gün çok heyecanlı değil mi? ben de yarın başlıyorum kısmetse. bu topik tedavisiz kalmayacak galiba ucu ucuna bağlanıyor. allahım pozitifleri de göstersin bize inşallah. merakla bekliyorum sonucunu.

mrb özlemcano. bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik.

Canım aynen öyle sorma.. yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik,hayırlısını yasarım insallah..
Güzel, hayırlı, bol yumoslu bir tedavin olsun cnm..Bebişine saglıklı sıhhatlı,hayırlı,uzun ömürlü bir kardes gelecek insallah tulipciğim,dualarımız seninle olacak bunu unutma cnm..
sırayla tedaviler baslıyor hep heyecanlı topiğimiz birer birer hamiş kalırız umarımm:))

canım senin zeynep kamildeki sonuçlar ne zaman çıkacaktı...

maşallah kızına canım... hep böyle güzel haberler alalım...

ne güzel demiş prof. gerçekten sınavımız...

canım maşallah sıkıntılı başladık sonu güzel olacak inşallah...

canım ya gülben yok mu bu sene ben onu seviyorum:(

canım ben de gelmek isterim seni görmeye
zeynep kamilde tahlil vermedim henüz cuma günü kartalda vericem
doktor iki yerde de görev yapıyormuş kartalda daha rahat hallederiz deyince tamam oraya geliyim dedim ben de
cuma günü kısmetse herşeyi yapıcak sağolsun orada
bugün tekrar hormon tahlili verdim adetin 3.günüydü
geçen tedavimde hiçbir şey yapmadılar bana
ben de kendim yaptırayım beri
kendi kendimizin doktoru olduk valla
bu ay adetim 2.gün bitti galiba birşeyler ters gidiyor
bu kadar ilaç ne olucak vücut artık tepki veriyor herhalde
çok moralim bozuk

Akide hoşgeldin canım yarın kaçta gideceksin hastaneye erkenden gidiver ve hemen sonucu bize yaz

Hoşbulduk cnm:)Yarın sabah 9,30 gibi evden cıkarım sabahtan cok trafik oluyor acık azalsın cıkacagım hemen..on gibi kan versem öğleden önce cıkar sanırım sonuçlarr..hemen yazarım tabikii ..

Hoşbulduk cnm:)Yarın sabah 9,30 gibi evden cıkarım sabahtan cok trafik oluyor acık azalsın cıkacagım hemen..on gibi kan versem öğleden önce cıkar sanırım sonuçlarr..hemen yazarım tabikii ..

evet zaten 1 buçuk saatte felan çıkıyo sonuç yarın inşallah kan değerin çok çok güzel çıkar
Oradaki herkes seni tebrik eder inşallah eşinle sevinçten ağlaşıp sarılırsınızz:16:

Son düzenleme:
​Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bi aksilik çıkmaz hakkında hayırlsı..
sağol canım. yarın ilk iğnemi yapınca başladım diyebileceğim ancak.

Kızlar selam ;

Aradım hastaneyi. 9 yumurtamdan 7 'si olgun çıkmış. Allah'a binlerce kere şükürler olsun ki ; 6'sı döllenmiş.:nazar::nazar::nazar::16: Yarın aramayın dedi. Perşembe 11'de görüşeceğiz. İnşallah hepsi yaşar ve hep PGT'ye girebilir.. Allah yardımcım olsun inşallah :16:

Tuliprosa tedavin hayırlı olsun tatlım.. İyi haberlerle gel inşallah :16:

Hazademmm prenses Mina'ya selam söyle bizden. Teyzeleriii onuuu çok seviyor..:16::16::16: Mucize prensesimiz bizim o.. :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Mervem mecbur iğne yaptıracağım :18: Düşündüm de transfer olup tutmazsa kendimi suçlayabilirim. O potansiyel var bende :1: İkizler iyi mi tatlım :34::nazar::nazar: Maşallah onlara.. Koç gibiler annesi . Hiç merak etme... Sağlıklı onlar :34::34::nazar:

Akideeeeeee kalbim ,dualarım seninle.... İkizler yolda :1::16:

ah akasyam maşallah sayı çok iyi. her şey çok güzel olacak.

inşallah güzel haberlerle gelir arkadaşımız da...

hayırlı olsun canım... uzun mu kısa mı olacak tedavin?

Ben senin nazini da niyazini da severim hitucim :)

Gormedim tatlim kusura bakma... Gittim bugun doktora. 4 yumurta var. mmlerini soylediler ben de bildirdim. Ayni doza devam diye aradilar. Insallah olcumler dogrudur .

Chnbcim, gorusmenin guzel gecmesine sevindim. Hersey yolunda gitsin insallah. Bu arada gorumcene de uzuldum. Hakkindanhayirlisimolsun insallah.

Akasyacim nasilsin? Dunyaya geri donmussundur artik:1:ben gittim geldim. 4 yumurta iyi dedi doktorum. Digerleri kucuk. 2 tanesi baya kucuk onlardan cacik olmaz diye karar verdik. Diger 2 tane de cok umit vaat etmiyor .yarin yine kan ve ultrason. Hala istanbulamcagirmadilar. Yarin ben arayip sorayim diyorum ne zaman geleyim diye. Bu baskilama kacinci gun veriliyordu?[/QUOTEh...

sağ ol canım ... 4 ten fazla çıkar inşallah canım süprizler de olur inşallah..

sağ ol canım. Allah sizlere de güzel haberler almayı nasip etsin...

ben de öyle düşündüm canım. yoksa zaten sorun yok. varsa da ona göre önlem alınır diye....

ha bir de benim 4 lü testimde kan değerim riskli çıkmıştı ya bu değer yüksekse gebelikte tansiyon olma ihtimalini artırıyormuş. Tansiyon 13-9 olursa haberim olsun dedi. preeklemsi olabiliyormuş... bunu da yeni öğrendim. tansiyon için tuzlu yemeyeceğim artık...

kısa olacak canım.

günaydınnnn

inşallah mervem güzel bir gün olsun herkes için
akide yarın büyük gün
inşallah bu ayın ilk hamiş haberini alırız
akasya nasılsın toparladınmı kendini inşallah hepsi döllenmiştir canım :nazar:
lavegue yumurta sayısının önemli olmadığını anladık artık bu sefer son olucak buna inanıyorum
tuliprosa tedavin hayırlı olsun
bu ay akide ile açılışı yapar akasya lavegue tuliprosa ile devam ederiz inşallah :nazar:
incim bayağı yoğunmuşsun iki kitabı ne ara bitirdin hiç anlamadım valla
chnb sen bizi bilgilendirmeye devam et tatlım

sağol canım.

evet zaten 1 buçuk saatte felan çıkıyo sonuç yarın inşallah kan değerin çok çok güzel çıkar
Oradaki herkes seni tebrik eder inşallah eşinle sevinçten ağlaşıp sarılırsınızz:16:
Canım benim Amin, insallah ya..gerci esim yok mecburen iş seyahatinde:(( ama annem var..kanı verip eve geleyim diyorum ya hastanede yerimde duramam ben şimdi yada Atasehir de bir avm var ya adını unuttum oraya falan gideriz belkim

Back
X