Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim Amin, insallah ya..gerci esim yok mecburen iş seyahatinde:(( ama annem var..kanı verip eve geleyim diyorum ya hastanede yerimde duramam ben şimdi yada Atasehir de bir avm var ya adını unuttum oraya falan gideriz belkim

evet orda optımum var bide palladıum var sizde bizim gibi yaparsınız bizde oraya gidip gezmiştik
Olsun yalnız değilsin en azından:38:Bence eve gidiş geliş yapma

Akide ben çıkıyorum canım öpüyorum seni yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İkizlerin seninledir umarım
Bende hastanediklerin dediği gibi sana bol şans diliyorum dualarım seninle tatlım:16::54:

evet orda optımum var bide palladıum var sizde bizim gibi yaparsınız bizde oraya gidip gezmiştik
Olsun yalnız değilsin en azından:38:Bence eve gidiş geliş yapma
haa palladıum gideriz işte aneyimle takılırız..şimdi bende kaçıyorum dısarı cıkalım dedi annem sööle acık havalanıcaz :))bende cok öptüm cnm

akasya maşallah bebişlerine, 6 taneden şöyle 4 ü sağlıklı çıksın en azından inş.
merve bulantılar nasıl?
akide yarın topiği bayram yerine çeviriceksin inş.
laveque canım opu dan önceki sayı tahminleri pek çıkmıyo, inş büyürler opuya kadar

herkesler nasıl?
hazade maşallah prensesine
chnb baya az kaldı senin de ozaman, 38 i beklemese de dr kontrolünde 36 yı fln görün inş. bi sıkıntı olcak olursa müdahele edilir ama 35 olsa en azından, sağlıkla hayırlısıyla

uykusuz geceler:24::24:
uyku sarhoşuyum yine, oğlan uyumuşken kızlara bi bakayım diye geldim:1:

hoşgeldin canım
kızlar güzellik uykusunda sanırım
nasıl oğluşun
uykusuz gecelere alışacaksın zamanla
umarım uykuyu seven bir bebek olur

iyiyiz çok şükür, gece uyumadı gündüz uyuyo, ben de gidip yatıcam şimdi:1:
hala rüya gibi, şikayet edemiyorum uykusuzluktan göğüs acısından fln, allahın mucizesi benimle çok şükür.

sen nasılsın?

mattika benim de aklıma ajda pekkanın uykusuz her gece yorgun ölesiye şarkısı geliyor hep...:1:

inşallah 34 ü geçeriz canım. ben de rahimi zorlama, su, kanama durumu olmadan erken alınmasını istemiyorum...

akasya sağ ol canım.

suskunada çok iyi olur yaptır testleri madem...

akide geri sayım başladı demek...

inci nerdesin?

ben hastanede 3 gün yatacağım eve gelmediniz bari hastaneye gelin kızlar...:1::1::1:

bu arada her an doğurabilirim... 34 olsa diyorum... 38 dedim kesinlikle durmaz dedi. büyük ve baskı çokmuş... dikiş rahime zarar verirmiş...
Canım hastanede neden yatıcaksın ?
Sezeryan sonrasımı şimdimi anlayamadım :18:
Ayyyy Nesrin abla hayırlısıyla gelsin inşallahh ...
Çok heyecanladım bak bize haber ver hee hemen gelirimmm
Beklerim canım aynen yakınız valla bebeklerimiz oynar beraber:1:
Canım hangi renk aldınız pembe miii???ay çok merak ettimmm
Canım papatyalar pembe ana zemin beyaz pembenin tonları var olsun resmini çekerim sana ..
Vallahi cnm görüşmeyi isterim herzaman beklerim ..
Once sen sonra ben ben daha öndeyim :)
kızlar merhaba,biraz önce uzun uzun yazdığım herbisey kaybolduuuuu!!hatırladığım kadqarıyla yazacağım:))
beni hatırlamıs dualrınızı dıleklerınızı eksik etmemişiniz cok ama cok tesekkur ederim,Allah hepinizden razı olsun..
iyikı varsınız yalnız olmadığımı bılmek bana destek olmanız cok moral oldu canlarım benim..
bugun bıraz stresli benim için ama hakkımda hayırlısı,elimden geleni yaptım Allahıma tevekkul ediyorum artık..
hazedeciğim, bak mına prenses babayla cılveleşmeye baslamıs, el sallamıs:))kızlar babaya duskun olurmus yaaa..
İnşallah senin kızında sağlıkla el sallıycak sana canım ben ümitliyim olucak ...
Dualarımız seninle canımmm
cnm yarın test gunum,öğleden önce gideceğimm
Canım ne olur bize haber vermekde geçikme çatlarız vallahi meraktann
Hazade cim kizinin ismi cok guzel benim kizimin ismide ALMINA
Adas sayilirlar adiyla uzun uzun saglikli yasasin insallah

Saol cnm benim Alminada çok güzell senin kızında çok güzel maşallah resimleri gördüm maşallahhh

hala rüya gibi, şikayet edemiyorum uykusuzluktan göğüs acısından fln, allahın mucizesi benimle çok şükür.

sen nasılsın?

iyiyim canım iş güç gelen giden bitmiyor ki
aynen canım mucize resmen onlar
yaşamayan bilmez
eltimin de bebeği oldu 2 aylık o pek uykusuz
dalamıyor bir türlü çocuk
sütün yetiyordur inşallah bir sorun yok dimi

Maşallah canım vallahi bizlerde o günleri görücez inşallah ..
Bir sorun yok dimi gaz sorunu varmı canım
uykusuz geceler:24::24:
uyku sarhoşuyum yine, oğlan uyumuşken kızlara bi bakayım diye geldim:1:

Hoşgeldin cnm özledik vallahi seni detayları hiç anlatmadın bize ama canım hastanede ilk kucagına alırken neler hissettin neler olduu

hazade canım ben şimdi şükür yatmayacağım. Allianzın paketinde sezaryen 3 gün yatış diyor... ondan dedim:))

gelirseniz sevinirim suskunadacığım sen de bu taraftaydın seni de beklerim...:16:

Selam canlarım :16:
Bebişli geçen bir günün ardından az önce evime geldim :1: Tek söyleyebileceğim harika bir şey :16:

Akasyam seninle başlayayım. Maşallah kuzum embriyo sayın çok güzel :nazar: Hepsi gelişimlerini sürdürecek ve en az 2 tane sağlıklı çıkacak inşaallah... Kalbimiz ve dualarımız seninle...

Akide canım yarın büyük gün. Hakkında en hayırlısı olsun, Rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah...

Tuliprosa her şey çok güzel olsun inşaallah. Dualarımız seninle...

Hazadem seni ve Mina'yı öperim :16:

Chnb ben de geleceğim ben de :1: Hepinize geleceğim inşaallah. Bir doğurun da :1:

Laveque bugün yazmamış. Her şey yolunda mı canım?

Suskunada sağol canım. Yarına yetişmesi gereken bir kitap daha var :1: Umarım yetiştirebilirim...

akide hayırlı haberlerle gel inş.
şu doğum öncesini sonrasına aktarma işini ben de merak ediyorum valla nasıl oluyor
hepsini nasıl aktarabiliriz acaba
bu arada herkese merhaba:1:

hazade canım ben şimdi şükür yatmayacağım. Allianzın paketinde sezaryen 3 gün yatış diyor... ondan dedim:))

gelirseniz sevinirim suskunadacığım sen de bu taraftaydın seni de beklerim...:16:
Vallahi cnm Allah nasip ederde bir aksilik çıkmazsa gel demesende gelicem emin ol :1:
Selam canlarım :16:
Bebişli geçen bir günün ardından az önce evime geldim :1: Tek söyleyebileceğim harika bir şey :16:

Hazadem seni ve Mina'yı öperim :16:

Canım yerin çok belli oluyor ama arada gir bizde seni çok öpüyoruz ...

akide hayırlı haberlerle gel inş.
şu doğum öncesini sonrasına aktarma işini ben de merak ediyorum valla nasıl oluyor
hepsini nasıl aktarabiliriz acaba
bu arada herkese merhaba:1:

ben öğrendim aralık annelerine sordum cevaplar:

toplamda 16 hafta izin kullanılır. 32. haftada izne ayrıldın 35 te doğum yaptın mesela ordan 5 hafta, 8 haftada doğum sonrası izni ile birlikte toplam 13 hafta doğumdan sonra izin kullanabilirsin

istanbull34 kullanıcısından alıntı
ya aslında doğum iznine çıktığın tarih önemli, ister o tarihin başında ister sonunda doğur, sen ilk izne çıktığın tarihten itibaren 16 hafta izindesin...

mesele 32.haftada bugün çıktın izne, 26 kasımda 40.haftada doğurdun
+8 kaldı geldiği tarih 21 ocakta 16.haftan doluyor...

başka bir örnek 32.haftada izne çıktın, 35.haftada 5 kasımda doğurdun
8+5 eşittir 13 haftan kaldı, oda yine 21.ocağa denk gelir...

incimmmmm gel tabi canım uzak olacak ama olsun di mi? hazadem sağ olsun serklajda da gelmişti hatta bizi hastaneden eve bırakmışlardı...
:16:

Hanımlar öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar dilerim,
direk dalışımı bağışlayın lütfen bilgilenmek istiyorum,
Pgt nedir,basit olarak izah edilirse hangi durumlarda uygulanır,
nasıl bir yol çizilir,tek yada çift embrio transferi geçerli mi,
benim için zamanı olan biri açıklarsa çok sevinirim..

Back
X