Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gunaydın kızlar,

Akidecim hadi hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah .

ses seda yok degil mi henuz Akide'den?

Ya Incim ben senin kitaplarla ilgili tam olarak ne yaptigini sorsam bunca zaman sonra cok ayıp etmiş olur muyum?
ceviri gibi bir sey hatırlıyorum ama sormadan edemedim. ne olur kusura bakma arkadasım.

kitap okumayı ben de cok sevıyorum. ayrı dunyalara yolculuktur kitap ve ben bu yolculuga bayılıyorum

Kızlar günaydın hepinize :16:

İncim sorma yaa.. Valla Yusuf Yusuf durumundayım :18:Bu arada bir sürü Bankacı varmış aramızda. Kızlar ben de Bankacıyım ama benimkisi GM hukuk bölümü:34: bu iş feci yaaa.. Stresi vs tükenmiştim ben. :37:

Akidemmm kaç gibi gelir acaba ? :26: Keşke telini alsaydık :31:

Gunaydın kızlar,

Akidecim hadi hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah .

ses seda yok degil mi henuz Akide'den?

Ya Incim ben senin kitaplarla ilgili tam olarak ne yaptigini sorsam bunca zaman sonra cok ayıp etmiş olur muyum?
ceviri gibi bir sey hatırlıyorum ama sormadan edemedim. ne olur kusura bakma arkadasım.

kitap okumayı ben de cok sevıyorum. ayrı dunyalara yolculuktur kitap ve ben bu yolculuga bayılıyorum

Yok canım henüz gelmedi.
Ne kusuru güzelim. Evet tercümeyi uzun zamandır yapıyorum. Öğrencilik yıllarımdan beri yaparım. Bayılıyorum :16: Şimdi buna ek olarak kitaplar geliyor, basımdan önce son okumalarını yapıp hataları (imla, harf vs.) düzeltiyorum.

İncim sorma yaa.. Valla Yusuf Yusuf durumundayım :18:Bu arada bir sürü Bankacı varmış aramızda. Kızlar ben de Bankacıyım ama benimkisi GM hukuk bölümü:34: bu iş feci yaaa.. Stresi vs tükenmiştim ben. :37:

Günaydın canım hoş geldin :16:
Yarın 6'sının da iyi durumda olduğu haberini alacaksın inşaallah...

şimdi hatırladım canım senin bankada olduğunu okumuştum
ipuçlarını söylüyorum lokomotif banka , emekli maaşı ödeyen banka,türkiyenin en büyük ve tek devlet bankası
acaba nedir nedir nedir
14 yıl oldu emeklilik bekliyorum artık ben
eşin hala ordamı benim eşim de bankacı

Ayyy çok güldümmm vallahiiii:1::1::1:Evet eşim hala bankada,kpss ye girdi olmadı mecbur devam edecek.
Gerçi şimdi sizin bankanında alımı var,oranın sınavlarına hazırlanıyor..İnşallahh olur.
Çünkü akbankın çalışma şartları çok zor.
Bi eve bir bankacı yeter diye ben çıktımm o hala sürünüyor:1::1:

tünaydın canımmmm
akşamdan kalma herkes galiba geciktiniz
akasyam hukuk derkene avukatmıydın sen
yoksa bankanın genel müd bölümünde mi çalışıyorsun
ben de tükendim ama 20 yıl dolsun allahın izniyle
incim gibi evde kitap okuycam ben de

Ayyy çok güldümmm vallahiiii:1::1::1:Evet eşim hala bankada,kpss ye girdi olmadı mecbur devam edecek.
Gerçi şimdi sizin bankanında alımı var,oranın sınavlarına hazırlanıyor..İnşallahh olur.
Çünkü akbankın çalışma şartları çok zor.
Bi eve bir bankacı yeter diye ben çıktımm o hala sürünüyor:1::1:

evet sınav var ama tavsiye etmem canım
herkesin tercihi tabi ama
kpss ile devlet memuru ol
ohh yatış valla

Günaydın canım hoş geldin :16:
Yarın 6'sının da iyi durumda olduğu haberini alacaksın inşaallah...

İnşallah İncim.. Gece gündüz dua ediyorum. Uykularım kaçıyor. :31:

tünaydın canımmmm
akşamdan kalma herkes galiba geciktiniz
akasyam hukuk derkene avukatmıydın sen
yoksa bankanın genel müd bölümünde mi çalışıyorsun
ben de tükendim ama 20 yıl dolsun allahın izniyle
incim gibi evde kitap okuycam ben de

Canım avukatım. Genel Müdürlükte hukuk bölümündeyim. Şubelere birebir hukuki danışmanlık yapıyorum. :9: Çıldırtıyorlar beni :27: Hehehhehe :9:

Herkese günaydın :16:
Akideee güzel haberlerini bekliyoruz :16:
Günaydın canımmm nasılsınnn
Evet canım benim de çok hoşuma gidiyor. İş konusunda bu aralar basiretim bağlı biraz, kitap okuyarak hem kafamı dağıtıyorum hem ev bütçesine katkıda bulunuyorum.

Daha ne olsun cnm hem iş hem kültür :)

Ayyy çok heyecanlıyımm Akideeee gel artıkkkkkkk:52::52::52::52:

evet sınav var ama tavsiye etmem canım
herkesin tercihi tabi ama
kpss ile devlet memuru ol
ohh yatış valla

Eşim de bende girdik bu sene ama olmadı canım..Yaş geçiyor bilgileri tazelemek daha da zorlaşıyor..
Keşke olsa memurlukk zil takıp oynarım valla:8::9:

Vallahi cnm ben bitmiş bir haldeyim ew boy aoluo her yer her yerde bir gör şok olursun :)
İncimmm görüşemedik ve konuşamadık hala bana dönüceksin :24:

Allah kolaylık versin güzelim.
Aklımdasın :16: Telefonum iyice battı. Servise vereceğim. Geçen gün Akasya'yı arayayım diye eşimin telefonlarından birini aldım da aradım. Unutmadım seni :34:

Akasyam en yakın senin ve Laveuge nin inşallah sizinde böyle test günlerinizi bekliycezzz:nazar:

Bu kadar stresten sonra kalbim dayanırsa bekleriz canım :9: Şaka maka yorgun hissediyorum kendimi. ELimde imkan olsa aylarca dağda bayırda yaşamak isterim. Dağ, orman, deniz.. Küçük bir kulübe.. Kitaplarım, filmlerim ve ben:16: Ayy düşünmesi bile öyle iyi geldi ki kızlar.. :32:

Yok canım henüz gelmedi.
Ne kusuru güzelim. Evet tercümeyi uzun zamandır yapıyorum. Öğrencilik yıllarımdan beri yaparım. Bayılıyorum :16: Şimdi buna ek olarak kitaplar geliyor, basımdan önce son okumalarını yapıp hataları (imla, harf vs.) düzeltiyorum.

aaa super. editorluk yapıyorsun. cok guzel bir is.
ben deli oluyorum kitap okurken imla hatalarına rastladıgımda, butun keyfım kacıyor :)

cevırı hangı dılden canım?

Allah kolaylık versin güzelim.
Aklımdasın :16: Telefonum iyice battı. Servise vereceğim. Geçen gün Akasya'yı arayayım diye eşimin telefonlarından birini aldım da aradım. Unutmadım seni :34:
Saol cnmm, Vallahi unutma benii ben arıorum ama kapalı :(((
Bu kadar stresten sonra kalbim dayanırsa bekleriz canım :9: Şaka maka yorgun hissediyorum kendimi. ELimde imkan olsa aylarca dağda bayırda yaşamak isterim. Dağ, orman, deniz.. Küçük bir kulübe.. Kitaplarım, filmlerim ve ben:16: Ayy düşünmesi bile öyle iyi geldi ki kızlar.. :32:
Ay benide al Akasyam ne olurr :1:
Vallahi mutlu sona az kaldı canım benimm bak gör herşey iyi olucakkkk
aaa super. editorluk yapıyorsun. cok guzel bir is.
ben deli oluyorum kitap okurken imla hatalarına rastladıgımda, butun keyfım kacıyor :)

cevırı hangı dılden canım?

laveque kuzum nasılsın n zaman geliosun sen benim yazdıklarımı hiç görmüosun :43:

sen düşündün bana bile iyi geldi:62:

Back
X