• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar biliyorsunuz görümcemin 9.gün sonucu 11 çıkmıştı.
11.gün 16 çıkmıştı.
ve kanaması vardı,bizde düşük yapıyor dedik ve ümitlenmedik..
Bugün 13.gün beta hcgsinin 0 çıkmasını beklerken 85.5 çıktı şok oldukkkkk:53:

Sizce bu ne anlama geliyor şimdi hamilemi??????????????????????????????
Acil cevap bilgilerinizden..
bence hamile de olmuş olabilir dış gebelik de

son durum ne
kızlar Allah hepinizden razı olsun,sizi dinleyeceğim..ama suan dermanım yok gucum tukendi.. ne dogru duzgun okuyabılıyorum ne yazabılıyorum,kimseyi de üzmek istemiyorum biraz gidip yatacağim..biraz toparlanıp bu 3.75 kan degerini arastıracağım bu deger gebelik içn yetersizmiş ama hastalanmazsanız gelin dediler,bir bunu anladım o kafayla..
hakkında hayırlısı olsun
adet olmazsan bence de bekle belki nazın görümcesi gibi olur birden artar belli olmaz geç tutunma olabilir

chnb 37.haftadan önceki doğumlar erken doğuma giriyor tüm iznini doğum sonrası kullanabiliyorsun sanırım
ama bu süreçte çalışman gerekiyor sanırım

incim ben sana sorucam sorucam unutuyorum
sen neler yaptırdın orda
bir saysana bana
ben de cuma günü kartalda yaptırıcam
doktor oraya gel daha rahat olur dedi

Canım ben kromozom ve pıhtılaşma testlerini bir de senin sabah yazdığın homosistein, protein s-c vs. onları yaptırdım da bunların sonuçları çıkmadı daha.

Canım ben kromozom ve pıhtılaşma testlerini bir de senin sabah yazdığın homosistein, protein s-c vs. onları yaptırdım da bunların sonuçları çıkmadı daha.

sana bunları doktor mu yazdı
ben maille sordum hala dönmedi bana
ama başka doktor istemişti ordan yazdım ben
sen neler yaptırdın zahmet olmazsa yazarmısın bana

ayyy koptum kızlar ya
müşterinin adı azgın dana

ayyy koptum kızlar ya

Tüp bebek doktorum kağıt vermişti canım. Kromozomları ben ek olarak istedim. Yazayım hemen.

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein c aktivitesi
Protein s aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi

Pıhtılaşmalar da;
Factor II
Factor V Leiden Mutasyonu
MTHFR 677 / 1298
PAI_1 4G/5G Poliformizmi

Ben de koptum :9: Öyle isim mi olur be :9:

Delikız dün ilgili maddeyi mevzuattan kopyaladım gördün mü çalışıyor olsan da olmasan da eklenir yazıyor ama ara vermeyeceksin kullanmak için. mesela 8 hafta doğum sonrasını kullandın 35 te doğum yaptıysan 5 haftayı akabinde hemen kullanmalıymışsın işe hiç başlamadan...

nazefsa çok sevindim. inşallah akidenin de yükselir.

kızlar ne olur ne olmaz birimizin başına gelir. Aklınızda olsun bir arkadaşın başına geleni anlatayım.

ilk aşılamada 18 haftalık düşük....

2. de tüp bebek yaptırdı çift embriyo transferi. test günü gelmeden şakır şakır adet olmuş. Tüp bebek dr si tutmadı diye adet kanaması sandığı kanama durunca kıza rahim filmi çektiriyor ardından zaman geçiyor adet olmuyor kız ve gidiyor ki 12 haftaya yakın hamile. kaç dr ile görüşmüş ağır radyasyon almış diye ağlayarak aldırmış bebeği.

erken adet de olunsa netleşmeden tam bir işlem yaptırmamak lazım...

inci hangisi çıkmadı kuzum...

tuliğrosa hayırlı olsun...

lave bilmiyorum canım...

ayyy koptum kızlar ya

zavallı adam:)):1:

Delikız dün ilgili maddeyi mevzuattan kopyaladım gördün mü çalışıyor olsan da olmasan da eklenir yazıyor ama ara vermeyeceksin kullanmak için. mesela 8 hafta doğum sonrasını kullandın 35 te doğum yaptıysan 5 haftayı akabinde hemen kullanmalıymışsın işe hiç başlamadan...

nazefsa çok sevindim. inşallah akidenin de yükselir.

kızlar ne olur ne olmaz birimizin başına gelir. Aklınızda olsun bir arkadaşın başına geleni anlatayım.

ilk aşılamada 18 haftalık düşük....

2. de tüp bebek yaptırdı çift embriyo transferi. test günü gelmeden şakır şakır adet olmuş. Tüp bebek dr si tutmadı diye adet kanaması sandığı kanama durunca kıza rahim filmi çektiriyor ardından zaman geçiyor adet olmuyor kız ve gidiyor ki 12 haftaya yakın hamile. kaç dr ile görüşmüş ağır radyasyon almış diye ağlayarak aldırmış bebeği.

erken adet de olunsa netleşmeden tam bir işlem yaptırmamak lazım...

tuliğrosa hayırlı olsun...

lave bilmiyorum canım...
ozaman daha iyi chnb
yani ben 30.haftada izne ayrılıp 37.haftadan önce doğurursam hepsi eklen,yor o zaman öylemi
e doğumdan sonra işe başlamıyorsunki zateno kısmını kaçırdım anlayamadım
yani diyelimki 30 da ayrıldım izne 37 den önce doğurdum doğumdan sonra zaten işe başlamıyorsun hemen de iznin başlıyor yani bumudur

Tüp bebek doktorum kağıt vermişti canım. Kromozomları ben ek olarak istedim. Yazayım hemen.

Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein c aktivitesi
Protein s aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi

Pıhtılaşmalar da;
Factor II
Factor V Leiden Mutasyonu
MTHFR 677 / 1298
PAI_1 4G/5G Poliformizmi

Ben de koptum :9: Öyle isim mi olur be :9:

ben de cuma yaptırıcam da canım
eksik birşey olmasın istiyorum
doktor da sen de bir sorun olabilir deyince
doktorlar atlayabiliyor çünkü
ne var ne yok yapsınlar istiyorum ben de
aç karınla mı gitmek gerekmez herhalde

Homosisteinler çıkmadı canım ya.

Yok canım aç karınla gitmene gerek yok.

Homosisteinler çıkmadı canım ya.

Yok canım aç karınla gitmene gerek yok.

ozaman daha iyi chnb
yani ben 30.haftada izne ayrılıp 37.haftadan önce doğurursam hepsi eklen,yor o zaman öylemi
e doğumdan sonra işe başlamıyorsunki zateno kısmını kaçırdım anlayamadım
yani diyelimki 30 da ayrıldım izne 37 den önce doğurdum doğumdan sonra zaten işe başlamıyorsun hemen de iznin başlıyor yani bumudur

mesela 30 da izne ayrıldın 37 de doğum oldu 3 artı 8 yani 11 haftayı kullanıyorsun...evet doğum akabinde iznin başlıyor. bazıları bilmiyormuş mesela öncesinden erken oldu 2 hafta diyelim. doğum sonrası 8 hafta bitince başlıyormuş sonra öğrenince aaa böyle bir şey varmış 2 haftamı da kullanayım diyormuş o zaman kullanılmıyormuş yani. erken doğum olduğunu belgelendirip sanırım hemen ekletmek lazı...

öyle isimler var ki
yazık insanlara ya
isim kıtlanmış sanki
canım ya ben dün hormon tahlilleri yaptırdım 3.gündü
e2 70 çıkmış
diğerleri normal
sorun olurmu sence

canım referans aralığı yok mu? fsh, amh, e2 sanırım yumurta durumuyla ilgili...

mesela 30 da izne ayrıldın 37 de doğum oldu 3 artı 8 yani 11 haftayı kullanıyorsun...evet doğum akabinde iznin başlıyor. bazıları bilmiyormuş mesela öncesinden erken oldu 2 hafta diyelim. doğum sonrası 8 hafta bitince başlıyormuş sonra öğrenince aaa böyle bir şey varmış 2 haftamı da kullanayım diyormuş o zaman kullanılmıyormuş yani. erken doğum olduğunu belgelendirip sanırım hemen ekletmek lazı...

canım referans aralığı yok mu? fsh, amh, e2 sanırım yumurta durumuyla ilgili...

yok canım referans aralığı
internetten baktım acaba gidip alsam olurmu bilemedim

Ahh akideM CANIM benim ya diyecek bir şey bulamıyor insan düğüm düğüm oluyor boğazı
Ama daha vakti gelmemiş Demekki biz ne desek boş şimdi
Sen Yaradana sığın Rabb'ime dua et Demekki imtihanım daha bitmemiş bana sabır ver diyerek dua et
Suan ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum
Ama Allah'ın takdiri hasa sorgu sual olmaz dualarım seninle tatlım Allah'a emanet ol

Canım üzüldüm Allah bir mucize daha göstersin inşallah...

...

bence hamile de olmuş olabilir dış gebelik de

son durum ne

hakkında hayırlısı olsun
adet olmazsan bence de bekle belki nazın görümcesi gibi olur birden artar belli olmaz geç tutunma olabilir

chnb 37.haftadan önceki doğumlar erken doğuma giriyor tüm iznini doğum sonrası kullanabiliyorsun sanırım
ama bu süreçte çalışman gerekiyor sanırım

Tesekkur ederim kızlar siz nasıl moralsiniz bana bir bilsenizz..
delikız cnm benim ki zor doktorum cem bey,aradı 3,75 gebelik degildir dedi malesef ..

bişey sormak istiyorum, benim bu denememde embriyo kalıtem cok ıyıymıs..hatta Dr um Cem Bey bizde cok umutluyduk dedi üzülmüşler aradılar,sağolsun drlarım hemsirelerimden ilgilerinden alakalarından cok cok memnunum kaldım ben ama kısmet değilmiş..neyse sorumu unuttum,benim gibi embriyosu kalıteli olup da tutunamayanınız var mı kızlar,neden tutunmuyor ki?c.tesi dr la gorusmemiz var onada soracağım ama merakta ediyorumm..

bişey sormak istiyorum, benim bu denememde embriyo kalıtem cok ıyıymıs..hatta Dr um Cem Bey bizde cok umutluyduk dedi üzülmüşler aradılar,sağolsun drlarım hemsirelerimden ilgilerinden alakalarından cok cok memnunum kaldım ben ama kısmet değilmiş..neyse sorumu unuttum,benim gibi embriyosu kalıteli olup da tutunamayanınız var mı kızlar,neden tutunmuyor ki?c.tesi dr la gorusmemiz var onada soracağım ama merakta ediyorumm..

Benim :3:
Doktorum çok şaşırdı gerçekten. Semra Hanım la konuşmuştuk o dahi şaşkınlığını ifade etti.

yumurta kalitesi ile alakalı değil aslında tamamen nasip işi
ben nette araştırırken 4,kalite ile bile hamile kalanı okumuştum 1.kaliteli ile hamile kalamayanı da çok okumuştum
hepsi birer bahane aslında nasip kısmet işi bence

Benim :3:
Doktorum çok şaşırdı gerçekten. Semra Hanım la konuşmuştuk o dahi şaşkınlığını ifade etti.

yumurta kalitesi ile alakalı değil aslında tamamen nasip işi
ben nette araştırırken 4,kalite ile bile hamile kalanı okumuştum 1.kaliteli ile hamile kalamayanı da çok okumuştum
hepsi birer bahane aslında nasip kısmet işi bence

ne bileyim sebep arıyorum ama delikız haklısın tamamen cnm nasip kısmet işi..çok umutlanmıstım yasımda yurudu gitti..35 hatta 36 oldum ,iki senedir tuple ugrasıyorum ama yola devam Allah yazmıştır insallah bana hani elimde olsa yarın baslıcam gene tedaviye..

Back
X