• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ne bileyim sebep arıyorum ama delikız haklısın tamamen cnm nasip kısmet işi..çok umutlanmıstım yasımda yurudu gitti..35 hatta 36 oldum ,iki senedir tuple ugrasıyorum ama yola devam Allah yazmıştır insallah bana hani elimde olsa yarın baslıcam gene tedaviye..

Akidecim yapılmayan bir tahlil falan varsa yaptır mutlaka. Hsg çektirdin mi önceden? 2-3 ay sonra Bismillahirrahmanirrahim deyip yeniden başlarsın inşaalllah.

ne bileyim sebep arıyorum ama delikız haklısın tamamen cnm nasip kısmet işi..çok umutlanmıstım yasımda yurudu gitti..35 hatta 36 oldum ,iki senedir tuple ugrasıyorum ama yola devam Allah yazmıştır insallah bana hani elimde olsa yarın baslıcam gene tedaviye..

bak sırası gelmişken bişey anlatayım hemen daha dün aldım bu haberi
eşimin işyerinde bir arkadaşı tüp bebekle ikiz sahibi olmuş
sorunları varmış onların da
sonra nasılsa çocuğumuz olmuyor diye korunmamışlar
bebekler şuan 1 yaşındaymış ve kadın da 3 aylık hamileymiş
olaya bakarmısınız
dün eşim söyledi
ALLAHın işine bakarmısınız olmayacak diye bişey yok
kadıncağız ne yapacağını şaşırmış tabi bebekler küçük 2 tane bakıcı tutmuşlar bakıyormuş
bi yandan da hamile
yeterki kaderde olsun nasip kısmet işi
eşime dedimki bizim de başımıza gelirmi acep :1:

canım benim,beni anlıyorsundur.. bu sefer bol bol dualarla bu sefer bebişine kavusacaksın insallah..

Anlamaz mıyım ah ah. Gelip buraya negatif yazdın ya 5 ay öncesine gittim. Hastane odasında nasıl ağlamıştım :14: Kaç gün dinmemişti gözümün yaşı :14: Ama çok şükür toparlandım akidem. Sen de toparlanacaksın Allah'ın izniyle... Ve yepyeni umutlarla yeniden başlayacaksın güzel arkadaşım...

Akidecim yapılmayan bir tahlil falan varsa yaptır mutlaka. Hsg çektirdin mi önceden? 2-3 ay sonra Bismillahirrahmanirrahim deyip yeniden başlarsın inşaalllah.
İnciciğim,eksik bir tahlilim var mı bilemiyorum,bir dr da götüreyim yapılanları olmazsa..hsg de yapılmıstı iyidi 2 sene önce ,ama bir smir testi ve rahim kontrolu falan yaptırayım olmazsa bu sefer..insallah maddı manevi bir toparlanalım hemen baslarız..

İnciciğim,eksik bir tahlilim var mı bilemiyorum,bir dr da götüreyim yapılanları olmazsa..hsg de yapılmıstı iyidi 2 sene önce ,ama bir smir testi ve rahim kontrolu falan yaptırayım olmazsa bu sefer..insallah maddı manevi bir toparlanalım hemen baslarız..

Bir konuş bakalım. Aklındaki her şeyi sor. Hsg'yi yinelemek isteyebilirler.

Canımm sorunluda olabilir ama inşallah deildirrr çünkü katlanılan deger sağlıklı değil gibi ...
Ama inşallah sağlıkla dewam ederr

Evet canım tek kaafaya taktıgımız şey dış gebelik olurmu diye ama inşallah degildirr..İçime güzel bi his doguyor..:16:

inşallah canım
çok sevindim sizin adınıza
tam sürpriz olmuş bu
ümitlerin bittiği anda darısı başımıza

Her zaman bir umudu olmalıymış insanın gerçektenn..Darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başınaa inşalllahhhh..:16:

Canım ben cetrotideyi gonal f ten 1 saat sonra vurmuştum. Bana o şekilde tembih ettiler..

Bence hamile canım. PGT mi yapılmıştı ?

Tedavin hayırlı olsun canım. Sayı artar:34:

Evet kuzum,pgt ile hamile kaldı.Darısı senin başına inşallahhh canım arkadaşımmm..Bu arada ondan 12 yumurta toplanmıştı hepsi pgt ye gitti sadece 2 tane saglıklı çıktı ve 2.5 kalitedeydi.
Yani rabbim ol dedikten sonra oluyor canımmm..
Sen şimdi hiç kafanı takma sadece dua et..
Ben eminimki sennde tutacakkk:16:

bence hamile de olmuş olabilir dış gebelik de

son durum ne

hakkında hayırlısı olsun
adet olmazsan bence de bekle belki nazın görümcesi gibi olur birden artar belli olmaz geç tutunma olabilir

chnb 37.haftadan önceki doğumlar erken doğuma giriyor tüm iznini doğum sonrası kullanabiliyorsun sanırım
ama bu süreçte çalışman gerekiyor sanırım

Canım valla işte eve gitti yatıyor şimdi kanaması var ama proluton kullanıyor büyük bi ihtimal geçecektir bi kaç güne...
Ayyy canımmm dua et olurmuuuu,Temiz yürekli arkadaşım hamilenin duası kabul olur...sennkide ikiz olunca:16::1:

mrb inci. geçmişi okuyacağım daha. merkez istnbul genetik grubu. dr. rıdvan seçkin özen. bursadaki genetik doktorları ısrarla onu tafsiye ettiler. bizde telefonla görüşüp bursa da nerede yaptırabileceğimizi sorduk. o da koza tüp bebeği önerdi. evet biyopsi yapılacağı için 1000 lira isteniyor. alınan hücrelerin istanbula transferi falan. o zaman benim kromozom incelemesi biraz pahalıya gelmiş oluyor. ama sadece sma hastalığına baktırsaydık 4500 tl + 1000 tl (5 embriyo için) verecektik. bu fiyat seninkine göre daha uygun gibi. bence çok sabit fiyat yok bu işte heryer kendine göre bir para alıyor.

bak sırası gelmişken bişey anlatayım hemen daha dün aldım bu haberi
eşimin işyerinde bir arkadaşı tüp bebekle ikiz sahibi olmuş
sorunları varmış onların da
sonra nasılsa çocuğumuz olmuyor diye korunmamışlar
bebekler şuan 1 yaşındaymış ve kadın da 3 aylık hamileymiş
olaya bakarmısınız
dün eşim söyledi
ALLAHın işine bakarmısınız olmayacak diye bişey yok
kadıncağız ne yapacağını şaşırmış tabi bebekler küçük 2 tane bakıcı tutmuşlar bakıyormuş
bi yandan da hamile
yeterki kaderde olsun nasip kısmet işi
eşime dedimki bizim de başımıza gelirmi acep :1:

Allahımın mucizeleri işte bak görüyor musun insallah bizlerde yasıyacağız,sana da arkadan bir bebiş daha gelir mi istersen ileride insallah gelir.önce hayırlısıyla hamsikuşların saglıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun da cnm

mrb inci. geçmişi okuyacağım daha. merkez istnbul genetik grubu. dr. rıdvan seçkin özen. bursadaki genetik doktorları ısrarla onu tafsiye ettiler. bizde telefonla görüşüp bursa da nerede yaptırabileceğimizi sorduk. o da koza tüp bebeği önerdi. evet biyopsi yapılacağı için 1000 lira isteniyor. alınan hücrelerin istanbula transferi falan. o zaman benim kromozom incelemesi biraz pahalıya gelmiş oluyor. ama sadece sma hastalığına baktırsaydık 4500 tl + 1000 tl (5 embriyo için) verecektik. bu fiyat seninkine göre daha uygun gibi. bence çok sabit fiyat yok bu işte heryer kendine göre bir para alıyor.

Anladım canım. Hücre transferi için ücret alındığını ilk kez duydum.

Evet canım tek kaafaya taktıgımız şey dış gebelik olurmu diye ama inşallah degildirr..İçime güzel bi his doguyor..:16:

Her zaman bir umudu olmalıymış insanın gerçektenn..Darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başınaa inşalllahhhh..:16:

Evet kuzum,pgt ile hamile kaldı.Darısı senin başına inşallahhh canım arkadaşımmm..Bu arada ondan 12 yumurta toplanmıştı hepsi pgt ye gitti sadece 2 tane saglıklı çıktı ve 2.5 kalitedeydi.
Yani rabbim ol dedikten sonra oluyor canımmm..
Sen şimdi hiç kafanı takma sadece dua et..
Ben eminimki sennde tutacakkk:16:

Canım valla işte eve gitti yatıyor şimdi kanaması var ama proluton kullanıyor büyük bi ihtimal geçecektir bi kaç güne...
Ayyy canımmm dua et olurmuuuu,Temiz yürekli arkadaşım hamilenin duası kabul olur...sennkide ikiz olunca:16::1:

yatsın kalkmasın iğnesini de vurdursun ,eğer nasibinde varsa RABBİM inş. yüzünü güldürecektir
dualarım o nunla

Allahımın mucizeleri işte bak görüyor musun insallah bizlerde yasıyacağız,sana da arkadan bir bebiş daha gelir mi istersen ileride insallah gelir.önce hayırlısıyla hamsikuşların saglıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun da cnm
darısı başınıza
inş. ben inanıyorum
geçen gün de bunun gibi bir hikaye daha anlatmıştım
annem markette bir kadınla karşılaşmıştı aynı o da böyle ikiz sahibi 3.ye hamile kalmış bir sene sonra
bu ara bu tip haber çok duyuyorum
ALLAHın mucizesi denen bir olay kesinlikle var ve ben inanıyorum
kaderimizde varsa RABBİM nasip edecektir öyle veya böyle
ilk önce karnımdakiler sağlıkla gelsin de
sonra ALLAH verirse ben istemem der miyim hiç
zor olur tabi ama o vermişse yapacak birşey yok

Anlamaz mıyım ah ah. Gelip buraya negatif yazdın ya 5 ay öncesine gittim. Hastane odasında nasıl ağlamıştım :14: Kaç gün dinmemişti gözümün yaşı :14: Ama çok şükür toparlandım akidem. Sen de toparlanacaksın Allah'ın izniyle... Ve yepyeni umutlarla yeniden başlayacaksın güzel arkadaşım...
cok tessekkurler cnm,ne kadar guzel moraller veriyorsun içimi hep rahatlatın benim kalbin cok ıyı gonulden hıssediyorum bunu inciciğim..

Bir konuş bakalım. Aklındaki her şeyi sor. Hsg'yi yinelemek isteyebilirler.
bir konusucam esim de cuma aksam gelecek,c.tesi dr la konusayım..

darısı başınıza
inş. ben inanıyorum
geçen gün de bunun gibi bir hikaye daha anlatmıştım
annem markette bir kadınla karşılaşmıştı aynı o da böyle ikiz sahibi 3.ye hamile kalmış bir sene sonra
bu ara bu tip haber çok duyuyorum
ALLAHın mucizesi denen bir olay kesinlikle var ve ben inanıyorum
kaderimizde varsa RABBİM nasip edecektir öyle veya böyle
ilk önce karnımdakiler sağlıkla gelsin de
sonra ALLAH verirse ben istemem der miyim hiç
zor olur tabi ama o vermişse yapacak birşey yok

işte bu hıkayeler de hep umıt Allah tan umıt kesilmez,umarım nasıbımde vardır..
insallah seninde,tum arkadaslarımızın da gonlune gore olsun cnmm..

cok tessekkurler cnm,ne kadar guzel moraller veriyorsun içimi hep rahatlatın benim kalbin cok ıyı gonulden hıssediyorum bunu inciciğim..

bir konusucam esim de cuma aksam gelecek,c.tesi dr la konusayım..

Ne demek akidem. İnsan bazen kafayı yiyecekmiş gibi oluyor, kimseye de anlatamıyorsun, zor çok zor. Ama sabır ve dua ile bunları da aşacağız canım.

akideciğim bu durumda ne denir bilmiyorum. hayırlısı böyleymiş belkide. ama yılmak yok. bir gün anne olacaksın sende.
insallah cnm ben seni anlıyorum..
sizin güzel haberleriniz bana moral olacak..seninde canı gonulden yavruna kavusmanı diliyorum cnm,yasadığın zorluklardan sonra insallah yuzun bu sfer gulecek cnm..

insallah cnm ben seni anlıyorum..
sizin güzel haberleriniz bana moral olacak..seninde canı gonulden yavruna kavusmanı diliyorum cnm,yasadığın zorluklardan sonra insallah yuzun bu sfer gulecek cnm..

Allah biliyor ya hepimizin anne olmasını can-ı gönülden istiyorum. Ve inanıyorum da...
Yaşadıklarımızın hepsi birer imtihan. Bizler bu imtihanı hakkıyla vereceğiz inşaallah.
Allah sabredenlerle beraberdir...

Allah biliyor ya hepimizin anne olmasını can-ı gönülden istiyorum. Ve inanıyorum da...
Yaşadıklarımızın hepsi birer imtihan. Bizler bu imtihanı hakkıyla vereceğiz inşaallah.
Allah sabredenlerle beraberdir...
Bende canım bende seninle aynı duygu ve dusuncelerdeyım,Allah biliyor burada ki arkdaslarıma hep bir bir dua ediyorum,zamanı gelince sabırla hepimizin guzel habeleri gelecek insallah cnm..

Back
X