• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yaaaa
daha neler
onların her çüş dediği keçi olsa
allah korusun böyle şeyler düşünme
tedbir amaçlı çağırmıştır

İncim bak Merve'de de çıkmış aynısı. merve şu an hamile. birşey olsaydı olurdu. Doktorlar çok fenalar ya... Hep en kötüsünü söylüyorlar. telaş yapma. Gider yaptırırsın ama bişey çıkmayacak bence. kanser dediğin mutlaka belirti verir. Kanama vs olurdu.

Canım benim sakın üzme kendini ALLAH korusun cok önemsiz birsey de olabılır,ortada fol yok yumurta yok bu drlarda boyle yapıyor,bu bence önlem amacıyla yapılıyordur..en son ne zaman smear yaptır mıstın ve sonuc nasıldı?

Kızlar sağolun. Doktorum sağolsun öyle bir şey demedi hatta korkma sakın kanser gibi bir şey değil onu söyleyeyim dedi. Biliyor benim pimpirikliğimi. Ben tabi durur muyum netten baktım :26:
Akidem ilk kez yaptırdım smear.
Kızlar önümde 2 seçenek var. ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da kolposkopi diye bir şey varmış o yapılıp biyopsi alınacak. 3 ayki sonraki testte aynı şey çıkarsa kolposkopi yapılacak yine. Ama 3 ay bekleyemem. İçim içimi yer.

Merve canım yumurtlama dönemleri dışında akıntım yok. Hatta doktor ısrarla bunu sordu. Öyle değişik renkte, rahatsız edici kokuda bir akıntım yok şükür. Ama son zamanlarda artan bir ağrım var. Bunu söyledim. Haftaya gideceğim hastaneye. Görüşürüm doktorumla. Hastaneyi arayıp fiyat aldım kızlar. 1900 lira dediler :14: Başka nerede güvenip yaptırabilirim. Sonunda önemli bir şey var. Eşimle konuştum. Kaç para olursa olsun gideceğiz dedi. Bu yoklukta tuz biber oldu :5:

İnciciğim,bence git baska bir yerde birtane daha smear testi yaptır ve guvenilir bir doktora sonucu göster..ve sakın yok yere üzme kendini yazık canına insallah hiçbirsey olmayacak

mervecim, benim sorunum translokasyon 13 14 cnm..yedi sülalemde yoktu ama bende cıktı..Allaha cok şükür bir saglık sorunum yok,bu sadece hamılelıkte sorun cıkartıyormus cnm

Merve canım yumurtlama dönemleri dışında akıntım yok. Hatta doktor ısrarla bunu sordu. Öyle değişik renkte, rahatsız edici kokuda bir akıntım yok şükür. Ama son zamanlarda artan bir ağrım var. Bunu söyledim. Haftaya gideceğim hastaneye. Görüşürüm doktorumla. Hastaneyi arayıp fiyat aldım kızlar. 1900 lira dediler :14: Başka nerede güvenip yaptırabilirim. Sonunda önemli bir şey var. Eşimle konuştum. Kaç para olursa olsun gideceğiz dedi. Bu yoklukta tuz biber oldu :5:

O zaman hiçç korkma canım benden bide yeşil akıntı gelirdi allahım afedersin vajinamın orası bi yanardıki
Bide yazdım az önce ilişkiden sonra kan gelirdi sende öyle bir şey var mı canım
Bence boşuna panik yapma o ağrı hepimizde oluyo üşütüyoruz kadınız yani
Sen canını sıkma hiö her özel hastane yapıyor canım bunu

esinin işinden özel saglık sigortanız falan var mı cnm?

İnciciğim,bence git baska bir yerde birtane daha smear testi yaptır ve guvenilir bir doktora sonucu göster..ve sakın yok yere üzme kendini yazık canına insallah hiçbirsey olmayacak

mervecim, benim sorunum translokasyon 13 14 cnm..yedi sülalemde yoktu ama bende cıktı..Allaha cok şükür bir saglık sorunum yok,bu sadece hamılelıkte sorun cıkartıyormus cnm

sorma valla gerçi bende amcamın kızından şüpheleniyorum oda 2 düşük yaptı ama sebebini söylemiyo
çok şükür elimiz kolumuz sağlam vücudumuzda bir şey yok sadece taşıyıcıyız

İnci bak benden sana uyarıı sakın ha skaın internetten araştırma yapma
Şimdi üzülürsün olur olmaz şeyler okursun

mrb kızlar. geldim doktordan. sağ overde 3 antral 2-3 küçük, sol overde 4 antral 1-2 küçük yumurta var dedi. purogen 200 mg, menagon 2 toz 1 su yapacağım. pazartesi çağırdı tekrar kontrole. biraz geç geldi bana siz daha sık gidiyordunuz sanki.
bide menagon kas içi yapılacak. yani dışarda yaptıracağım. levaque swnde mi öyle yaptırıyorsun?

Tuliprosacim merhaba ,

Oncelikle hayirli ugurlu olsun tedavin.

Nerede basladin?

Ben sabahlari 1 toz 1 su menagon yapiyorum , 150 doz da gonal f aksamustu. Senin dozun benden fazla ki benden cok yumurtan var. sanirim bana daha fazla doz vermeliydiler ama az verdiler.

Ben menagonu da gobekten yapiyorum.hemsire demisti eskiden kapadan yapiliyordu bu diye sanki, ama zor oluyor diye gobekten yaptiriyoruz artik dedi yanlis hatirlamiyorsan. Kabadan zor , gobekten en azindan kendimiz yapiyoruz.

Cagirma konusuna gelince ben Persembe basladim tedaviye beni Pazar cagirdilar yani 3 gun igne 4. Gun kontrol. Ama ben Pazar gunu dr bulamadigim icin Ptesi gittim bu da 4 gun igne 5. Gun kontrole denk geldi.senin de 5 gun igne 6.gun kontrol oluyor. Biraz uzun gibi sanki. Bir bildikleri vardir herhalde ama.
yumurta geliştiricilerin saati önemli olmuyo canım benim rahat ol.ama mümkün olduğunca aynı vakitlerde yapmaya çalış ilaçlarını.sabah öğlen yada akşam gibi.

Sagol hitucim operim seni.

Bir konuş bakalım. Aklındaki her şeyi sor. Hsg'yi yinelemek isteyebilirler.

Hsgyi yinelemeyi pek dusunmuyorlar Incim eger bir operasyon gecirmediysen karindan veya bir kurtaj falan. Benim hsg taa 2003 senesine ait ve yine de istemediler. Yani bana denileni diyorum tabi.

Kızlar doktorum aradı şimdi. Geçen hafta smear yaptırmıştım. Ascus diye bir şey çıkmış. Biyopsi alınması gerekiyormuş. Allah korusun kanser belirtisi olabilirmiş. Çok canım sıkıldı. Birden çöktüm :14:

Canim kanser belirtisi olacagini doktorun soylememis ki... Sen dayanamadim bakmissin netten. Hep diyoruz ya internet coplugu diye. Ama dayanamayip bakiyoruz diye. Hatta doktorun demis ki kanser falan degil. Sen neden doktorunun soyledigi bu cumleyi dikkate almiyorsun da gidip internette okudugun seyi kale aliyorsun? Bak Mervede de cikmis , bir sey olmamis sukur. Lutfen en kotusunu dusunme. Bu bizim huyumuz ama kendi kendimizi tuketip uzuyoruz Incim . Netten de arastirma. Cok onemli bir sey olsa doktorun sana hemen yarin biposi almaliyiz derdi.
Aaa o bendede çıkmıştı canım geçen yaz doktor gel bir daha yapalım dedi bende gitmemiştim
İnşalah bir şey yoktur incim yaa
Bak Merve ne kadar rahat :)
Kızlar sağolun. Doktorum sağolsun öyle bir şey demedi hatta korkma sakın kanser gibi bir şey değil onu söyleyeyim dedi. Biliyor benim pimpirikliğimi. Ben tabi durur muyum netten baktım :26:
Akidem ilk kez yaptırdım smear.
Kızlar önümde 2 seçenek var. ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da kolposkopi diye bir şey varmış o yapılıp biyopsi alınacak. 3 ayki sonraki testte aynı şey çıkarsa kolposkopi yapılacak yine. Ama 3 ay bekleyemem. İçim içimi yer.

Zor bir seymiymis bu kolposkopi Incicim? Maddiyati bosver , bir sekilde ayarlanacak cunku once saglik.
Doktoruna bir sorsan 3 ay sonra yapilinca bunun yokolma ihtimali var midir? Varsa nedir diye?

Canım Memorial'da yaptırdım. Başka nerede yaptırabilirim ki?

sorma valla gerçi bende amcamın kızından şüpheleniyorum oda 2 düşük yaptı ama sebebini söylemiyo
çok şükür elimiz kolumuz sağlam vücudumuzda bir şey yok sadece taşıyıcıyız
Öyle cnm Allaha bin şükür tabiki..belkki senin amca kızında da olabilir ama olmayadabilir bosver zaten cok sukur bebişlerine kavustun,insallah sağlıkla sıhhatle de kucağına alacaksın cnm benimm,

O zaman hiçç korkma canım benden bide yeşil akıntı gelirdi allahım afedersin vajinamın orası bi yanardıki
Bide yazdım az önce ilişkiden sonra kan gelirdi sende öyle bir şey var mı canım
Bence boşuna panik yapma o ağrı hepimizde oluyo üşütüyoruz kadınız yani
Sen canını sıkma hiö her özel hastane yapıyor canım bunu

Yok canım kan da yok.

İncim peki bu smear testinin sonucu patalojiye mi gitti en önemliside bu?

Bilmiyorum ki :26:

esinin işinden özel saglık sigortanız falan var mı cnm?

Yok canım ya.

İnci bak benden sana uyarıı sakın ha skaın internetten araştırma yapma
Şimdi üzülürsün olur olmaz şeyler okursun

Eşim de çok kızdı. Ama merak ettim nedir diye.

Canim kanser belirtisi olacagini doktorun soylememis ki... Sen dayanamadim bakmissin netten. Hep diyoruz ya internet coplugu diye. Ama dayanamayip bakiyoruz diye. Hatta doktorun demis ki kanser falan degil. Sen neden doktorunun soyledigi bu cumleyi dikkate almiyorsun da gidip internette okudugun seyi kale aliyorsun? Bak Mervede de cikmis , bir sey olmamis sukur. Lutfen en kotusunu dusunme. Bu bizim huyumuz ama kendi kendimizi tuketip uzuyoruz Incim . Netten de arastirma. Cok onemli bir sey olsa doktorun sana hemen yarin biposi almaliyiz derdi.

Bak Merve ne kadar rahat :)

Zor bir seymiymis bu kolposkopi Incicim? Maddiyati bosver , bir sekilde ayarlanacak cunku once saglik.
Doktoruna bir sorsan 3 ay sonra yapilinca bunun yokolma ihtimali var midir? Varsa nedir diye?

Of Lavem ya ben de hep diyorum ama bakıyorum işte.
Şöyle bir şey buldum:
Kolposkopi uygulaması son derece ağrısız ve çok önemli bir işlemdir. İşlem için öncelikle kişi jinekolojik muayene masasına uzanır, daha sonra "spekulm" adı verilen aletle vajina içi görünür hale getirilir.
Daha sonra vajinanın içi aydınlatılırken kolposkop yaklaştırılarak net bir şekilde cihazın vizöründen genital organlar büyütülür ve incelenir.
3 ay sonra tekrarlanan smearda çıkmayabilirmiş ama çıkarsa kolposkopi şartmış.

incim, lütfen nette gezme merve ve leav haklı yok yere kafanı karıstırma sakın..kendinide lütfen üzme hiçbirsey cıkmayacak insallah..
benim cıkmam gerek,herekese şimdilik hoscakalın diyorum..

incim, lütfen nette gezme merve ve leav haklı yok yere kafanı karıstırma sakın..kendinide lütfen üzme hiçbirsey cıkmayacak insallah..

Sağol canım Allah razı olsun. Allah'a emanet ol...

Kızlar dua edin ne olur... İnşaallah düşündüğüm gibi çıkmaz. 3 ay bekleyemem sanırım. İçim içimi yer biliyorum. Adetten sonra gidip yaptıracağım kolposkopiyi nasip olursa.

akide canım hayırlısı buymuş, başka söylenecek söz yok:50: transfer olup da herşey iyiyken negatifi almak en zoru olsa gerek.
allah gönlüne ferahlık versin. sıkıntını alsın.

inci canım bence smear testini tekrarla, hemen moralini bozma, bu konularda ilk anda insan üzülüyo ama boşa üzüldüğü çıkıyo sonra ortaya.

akide canım seni merak edip girmiştim,ne söylesek boş,
en son bir buçuk ay önce negatif almış biri olarak,seni çok iyi anlıyorum,
Allah yardımcımız olsun,yine aynı günü yaşamış gibi oldum,ağladım ama ne yapsak kader işte
benim de 1.kalite embriyoydu ama tutmadı,nasip başka bir açıklaması yok inan...

kızlar bir okula gidip geliyorum,sayfalar almış başını gitmiş,oku oku bitmiyor,
ben zaten bu aralar sadece okuyorum,pek bir şey yazamıyorum..:(

inci sakın üzülme ve kesinlikle nette gezme,araştırma,canını sıkma bak beraber başlayacağız tedaviye

mattika bebeğin büyüyor,sağlıkla ne güzel,ne mutlu sana...

chnb yazdığın testleri de ekledim,zeynep kamil den randevu alabilirsem yaptıracağım hepsini inşallah

akasya inşallah hepsi pgt ye gider...

suskunada canım sağol,hepsini yazdım,ben de 2.denemeyi umut bahçeci de yaptırmıştım,3.yü ankara genart te..
bakalım senin test sonuçların nasıl çıkacak?dr lar nasıl bir açıklama yapacak,
hiç sebepsiz tutunmama olacağını sanmıyorum,sebep yoksa da nasip işte
,rabbim sabır versin,dayanma gücü versin inşallah hepimize,

lave tedavidesin,inşallah herşey yolunda gider..hazade bebek büyüyor,odası da hazır sanırım...

unuttuğum vardır elbette,kusura bakmayın kızlar

Back
X