• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnciM aklım sendeydi hep nasılsın iyimisin
Ben çok hastanın mahvediyor bu bulantı beni ateş yaptı halsizm
Ama çok seviniyorum böyle olmasına öpüyorum seni takma kafana hiçbirşey

Canım benim Allah razı olsun. Çok şükür daha iyiyim. Bulantılar da hamileliğin tuzu biberi. İnşaallah kolay atlatırsın :16:

Canım benim Allah razı olsun. Çok şükür daha iyiyim. Bulantılar da hamileliğin tuzu biberi. İnşaallah kolay atlatırsın :16:

Gece kalkmısim oturma odasındaki kanepeleri acmisim gidip yatmışim onlara sabah bi kalktım kanepedeyim
Kafayı siyordum iyice:1:

Selam kızlar ;

Cumhur Bey ile görüştüm. Hiçbir risk alınmadığını söyledi. Benim embiryolar 3. günde 4. gün gelişmesi göstermişler. O nedenle embiryolog bugün parça almak istememiş. Eğer parça alırsam bütünü bozabilirim, hücrelerin yeniden birleşmesi sorun olabilir, gelişimleri durabilir demiş. O nedenle bugün hiç dokunmayayım demiş. Cumhur Bey de bunu mantıklı bulmuş. Eğer bugün parça alırsak risk alırız diyor. Gelişimleri durabilirmiş. Ben de kendisine güveniyorum. Onlar ne diyorsa o. Oluruna bıraktım. PGT cumartesi olabilirmiş. Ama pazar sabahına sarkarsa sonuç ; belki de dondurup bir dahaki ay transfer yapabilirlermiş. Tabii sağlıklı varsa.. Cumhur Bey umutlu konuştu. İnşallah Allah yardımcımız olsun.. Geç olsun da iyi olsun..En azından şu an 6 'sının da gelişimi çok iyi..:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah'a çok şükür..:16:
Akasyacim ne guzel gelisme bu... Hersey olmasi gerekenden de guzel gidiyor. Masallah valla. Bence de cikacak sagliki hem de bir kac tane.
Laveque canım avatarına bayıldım :16: Öyle tatlı bir bebeğin olsun inşaallah :16:
Sagol tatlim. Degisiklik olsun dedim...enerji yaptim:16:

Ben yarin sabah gidiyorum kismetse. Bugun ultrasona gittim. Ic acici degil durumum. 16 mm de var 11 de var. arada cok fark var. 11 olan ctesi catlatmaya kadar buyuyemez diye tahmin ediyorum. Hersey rabbime kalmis ama benim tablomparlak degil kizlar cok.umut kesmedim, mucizemi hala istiyorum yanlis anlamayin ama gercekleri de goruyorum. Biraz icim buruk .

Son düzenleme:
selam kızlar..
akasya ya 3.gün ya da 5.gün biyopsi alınıyo genelde, arada dokunmak riskli oluyo bunu ben de duymuştum. demek ki senin bebişler hızlı büyüdüğünden dokunmak istememişler.
inş bebeğin onların arasında ve yakında gelicek annesine.

lave tatlım sayı ya da büyüklük değil mesele, yeter ki sağlıklı bulunsun ve sana tutunsun. bunu hep biliyoruz ama tedavide insan söz geçiremiyo kendine di mi?

inci smear konusunda sakinleşmişsin, inş hiç bi sorun da çıkmıcak..

çok şükür canım
inşallah sağlıklı çıkacak
çok merak ettim ben de uzun süredi yazmayınca

Canım benim çok çok sağol. Dayanamadım Cumhur Bey'i aradım. Onunla konuşunca da eşim Kalamış tarafına götürdü beni. Çok stresli gördü beni. Biraz deniz havası aldım. Öyle işte...

Akasyam çok sevindim canım. Konuşman iyi olmuş, için rahat etmiş. Bak gör bunlardan 4 tane sağlıklı çıkacak :16: Hakkında en hayırlı zaman ne zamansa transferin o zaman olsun canım.

İncim kader arkadaşım çok çok sağol canım benim :16: Cumhur Bey gülerek açıyor telefonlarımı :1: beni hatırladınız mı dedim. Sizi unutmak mümkün mü diyor.. Hehehe :1: çok tartışmalı bir tedavi oldu ama inşallah sonu iyi olsun dedi. Bakalım.. Hepsi elinden geleni fazlasıyla yapıyorlar sağolsunlar..

Dediğim gibi cnm işde sen yazdıgımız okumadın ama onlar uygun zamanı çok daha iyi bölüyor ve olması gerekeni yapıyorlar Allah yadımcın olsun cnm inşallah hayırlı habberlerle arıycaklar prensimiz gelicekkk:emir_bebek:

Hazadem hep 3. günü PGt yapıldığı için şaşırdım. Cumhur Bey de sık yaptığımız birşey değil dedi. Yani genelde 3. gün alıyorlarmış. Benim 5 'e sarkacak.. İnşallah bunda da bir hayır vardır canım..

Laveque canım avatarına bayıldım :16: Öyle tatlı bir bebeğin olsun inşaallah :16:

Aminnn inşallahh.. Senin de öyle tatlı bir bebişin olsun İncimmm:16: Bu topikte bebeği olmayan kalmasın inşallahhhh :16:

Maşallah canim:nazar::nazar:
Senin bebeler çalışkan çıktı valla bir an önce büyüyüp sana kavuşman istiyorlar
Kalitesi gelişmesi her şeyi yerindeymis çok şükür
Hersey yolunda yani:nazar::nazar:
Aman sen şimdi bu durumunda stres yapmada kendine sakin:20:
Bence hersey çık guzel olacak:nazar:

Güzel annemiz.. Bizi al kollarına :16: Mervişim ikizlerle dua et bana... :16:

İkizler yaramazlık yapıyor galiba annesi :16: Olsun.. İyi olsunlar da.. biz herşeye katlanmaya razıyız :34:

Akasyacim ne guzel gelisme bu... Hersey olmasi gerekenden de guzel gidiyor. Masallah valla. Bence de cikacak sagliki hem de bir kac tane.

Sagol tatlim. Degisiklik olsun dedim...enerji yaptim:16:

Ben yarin sabah gidiyorum kismetse. Bugun ultrasona gittim. Ic acici degil durumum. 16 mm de var 11 de var. arada cok fark var. 11 olan ctesi catlatmaya kadar buyuyemez diye tahmin ediyorum. Hersey rabbime kalmis ama benim tablomparlak degil kizlar cok.umut kesmedim, mucizemi hala istiyorum yanlis anlamayin ama gercekleri de goruyorum. Biraz icim buruk .

Laveecciğimmmm yarın beni Nur Hanım kontrole çağırmış. Ben de anlamadım niye çağırdığını ama 11.30 'da orada olacağım. Sen kaçta geliyorsun ? :26: Belki İncim de gelir.. Görüşürüz... Ne kadar güzel olur. Hepimizee mükemmell bir moral olur..:16:

selam kızlar..
akasya ya 3.gün ya da 5.gün biyopsi alınıyo genelde, arada dokunmak riskli oluyo bunu ben de duymuştum. demek ki senin bebişler hızlı büyüdüğünden dokunmak istememişler.
inş bebeğin onların arasında ve yakında gelicek annesine.

lave tatlım sayı ya da büyüklük değil mesele, yeter ki sağlıklı bulunsun ve sana tutunsun. bunu hep biliyoruz ama tedavide insan söz geçiremiyo kendine di mi?

inci smear konusunda sakinleşmişsin, inş hiç bi sorun da çıkmıcak..

Evet canım öyle açıkladılar. Benimkiler 4. gün haline gelmişler. Hücre birleşmesi başlamış. O yüzden dokunmak istemedi. Herşeyin hayırlısı inşallah.. Paşamız ne yapıyor annesi :16: Pamuk oğlan o :16:

Canım benim de son kontrolde 10 mm olan bile vardı. Sadece 5 tanesi olgun demişlerdi. O 10 mm olan biri büyüdü. Toplam 9 topladılar. 7 'si olgun çıktı.. Moralini bozma.. Opuda belli olur herşey.. :34:

Kızlar sinirden deliriorummmmmmm:43::43::43::43:
Ewin göçebe gibi biliyorsunuz boya yapılıyor ...
Yatak odamda yatağımın başlıgında eni 2 metre olan bir sticker yaptırmıştım 150 tl ..
Neyse boyacıya dedimki beyfendi lütfen aman aman sakın stıckerım kirlenmesin ince fırça ile yapın adamcazda beni arada hanımefendi aldım dedi fırçayı tamam dedim.
Adam bebegin odası olacak odanın duvar kagıtlarını sökerken kayınwalidemdee adama kolaylık olsun die bilin ne yapmı ş:52::52::52::52::52::52::52:

Kızlar sinirden deliriorummmmmmm:43::43::43::43:
Ewin göçebe gibi biliyorsunuz boya yapılıyor ...
Yatak odamda yatağımın başlıgında eni 2 metre olan bir sticker yaptırmıştım 150 tl ..
Neyse boyacıya dedimki beyfendi lütfen aman aman sakın stıckerım kirlenmesin ince fırça ile yapın adamcazda beni arada hanımefendi aldım dedi fırçayı tamam dedim.
Adam bebegin odası olacak odanın duvar kagıtlarını sökerken kayınwalidemdee adama kolaylık olsun die bilin ne yapmı ş:52::52::52::52::52::52::52:

:9::9::9::9::9:
Ay hazadeeemmmmm :52:

Mattika sağol canım. Sen nasılsın? Yavrun nasıl?

Laveque canım umutsuzluk yok. Allah ol dedikten sonra bir yumurta yeterli :16: İnşaallah güzel olacak.

Akasyam neden çağırdılar seni acaba ben de merak ettim :26: Ben de hastaneye gideceğim bir ara ama yarın başka bir işim var :(

Sen gitt o sıtcerı bir güzel sökkkkkkkk :52::52::52::52:
Boyacı demiş abla sen naaptın, gelin seni yaktı vallahi demiş , kaynanam demişki ben sana parasını verim sen ben yaptım de adam demiş hayatta sölemem beni sıkı sıkı tembihledi boya sürme die sen söktün demiş :43:

Anam bir de adama rüşvet veriyor :9: Az değil senin kayınvalide :1: Neyse canım sağlık olsun, üzme canını. Tahsil edersin hanımağadan :1:

Anam bir de adama rüşvet veriyor :9: Az değil senin kayınvalide :1: Neyse canım sağlık olsun, üzme canını. Tahsil edersin hanımağadan :1:

Ya parasını geçtim cnm ama adam yapmaz artık ondan ..
Ya birde dioki işim yoktu dedim yardım edeyim, sanki iş yok mutfak dolapları sil banyo dolaplarını sil dimii uyu zoldum yaa
Adama demiş aman napim canımı alacak deil yaa veririz parası neyse demiş :1:

Ya parasını geçtim cnm ama adam yapmaz artık ondan ..
Ya birde dioki işim yoktu dedim yardım edeyim, sanki iş yok mutfak dolapları sil banyo dolaplarını sil dimii uyu zoldum yaa
Adama demiş aman napim canımı alacak deil yaa veririz parası neyse demiş :1:

Sağlık olsun güzelim boşver :16:

Back
X