- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.321
Aşk olsun cnm ya hellalik bir durum yok ama helal olsun yinede ...
Kuzum özür dilerim vallahi yaaa ne olur kusura bakmaaa ne zamanda tedavi günün hemen büyük zevkle yazıcammm
blastosist embriyosu cnm yani en iyi kalitede olan embriyolar hiç canını sıkma emin olmak adına beklemeyi tercih etmiş demekki ...
benimde tedavimde 5. gün transferi yapmışlardı 5 günü 32 bölünüyor ve embriyonun son hali olmuş oluyor.
Canım yeditepedeki doktorum şöyle demişti ...
Farzet bir portakal gibi düşün dedi bundan pgt için parça alıcaz ee parça aldıgımızda 8 dilimli bir portakaldan alsakmı yaşamı dewam eder yoksa 32 parçalılımı?
ben bekliycem ve gelişimi iyi oldugu için korkmuorum dedi ve sonuna kdr bekleyip volkan baltacı gelip parça aldı.
Oyüzden korkma Allahın izniyle bişey olmıycak
Ya bende sorun var sanırım vallahi ben çok az hissediorum hatta hissetmiorum sanırım
eşim elini koyuyo ama nafilee tık yok
Gece kalkmısim oturma odasındaki kanepeleri acmisim gidip yatmışim onlara sabah bi kalktım kanepedeyim
Kafayı siyordum iyice![]()
Kız kanepeleri senmi açtınnn?

Sen gitt o sıtcerı bir güzel sökkkkkkkk
Boyacı demiş abla sen naaptın, gelin seni yaktı vallahi demiş , kaynanam demişki ben sana parasını verim sen ben yaptım de adam demiş hayatta sölemem beni sıkı sıkı tembihledi boya sürme die sen söktün demiş![]()
Hazedemmm bişeyede burunlarınnı sokmasalar içleri rahat etmiyorlar.

![]()
Ay hazadeeemmmmm![]()
Kötü gelinnn