- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.541
Kızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller![]()
mrb akasya...
bebişin hayırlı olsun alıp gelmişsin. bugün misafirler vardı sadece öğlen gibi senin sonucu öğrenmek için baktım ama yazamadım. çok sevindim senin adına, darısı başımıza artık. hep diyoruzya sonu hayırlı olsun diye yumurtan az diye üzülüyordun bak üçte üç yaptın. tıbbın tüm istatistiklerini altüst ettin. diğer ikisi de sağlıklı olursa hiç şaşırmam. allah inşallah pozitifide gösterecek ama yinede dondurulmuşların olması insana rahatlık veriyordur. ay ne kadar heyecanlı sanki ben o güne hiç gelemeyecekmişim gibi hissediyorum daha kaç gün var önümde.
bende yarın kontole gidiyorum. saat 13:00 da randevum var. bakalım yumoşlar büyümüş mü.
levaque senin yarın mı yumoş toplama?
delikız, turkuaz, mattika, hazade, nazefsa, chnb, merve, susukunada sizler de iyisinizdir inşallah. herkese iyi geceler.