• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

zaten senin sonuçtan sonra biraz daha moralim düzeldi. inşallah canım. sen nasıl hissediyorsun kedini.

bugün 6. günüm. 7. gün başlayacağım cetrotide ye. kaçıncı gün opu oldu senin.

hayır canım. daha doğrusu doktor bişey demedi bende sormadım. çarşamba gideceğim tekrar o zaman belli olur heralde.

Allah'a güven canım. Her şey iyi olacak. Lavemden de senden de iyi haberler gelecek inşallah :16: Ben iyi hissediyorum kendimi. Halen salak salak gülümsüyorum:1: Bebeğimin benimle olduğunu düşünüyorum.. Hep öyle hissediyorum..Belirti aramayayım diyorum ama yine de arada neti karıştırıyorum.Hayırlısı Allah'tan..:34::nazar::nazar:

Lave canım evet önümüzde çok step var ama ilk basamak için güzel bir sayın var maşallah :nazar: Dualarımız ve kalbimiz seninle...
Güzelim ben işlemi yaptırmak istiyorum açıkçası hem beklememek hem kendimi yememek için :1:
Insallah canim hayirlarla guzel bitsin sonu bu sefer.bence de yaptir canim, beklemktense dogru diyorsun.
lave geçmiş olsun, maşallah 8 tane çok güzel, allahın izniyle sağlıkla bebeğin onların arasında bu defa..

inci kansızlıktan çok dökülür saçlar, hurma fln ye. stres de çok etkiliyo saçları.

tuliprosa opuya az kalmış, bol bol sağlıklı yumoşun olsun inş.

naz geçmiş olsun. kabız olma kesinlikle, hakiki zeytinyağını pamuğa batır 1 dk kadar oraya bastır, rahatlatır.

bizim test de güzel çıkar inş, çok önemli bişey değil sanırım ilaç veriyolarmış sorun varsa. ama insan en ufak şeyden korkuyo dayanamıyo.
Canim dua et ne olur...

Bu arada sana da gecmisolsun canim. Ben tam anlayamadim ne icin veriyorsun bu kani. Topuktan ilk dogdugunda aliniyor kan, seninkini tekrar mi aldilar? Snuc ne zaman cikacak ?
Anne olmak böyle birşey di mi canım :16: Ben bile yemekte kola içmiyorsam, zorla meyve yemeye çalışıyorsam daha ne olsun..:9:
Inanmiyorum sana Akasyam... Helal olsun valla. :1:
evet canım ben soğukkanlıyımdır aslında ama anneliğin özünde varmış telaş etmek:1:
Evet sen oldukca sogukanlisin ama bence hala sogukkanlisin... Telas etmiyorsun. En dogrusu da Bu. Telas insani yoruyor ve sonucu degistirmiyor .kendimden biliyorum:16:ben cok telasli bir insandim ama kendimi oyle bir egittim ki ben bile kendimi takdir ediyorum. Ama olup olabilecegim bunkadar sanirim:21:

Allah'a güven canım. Her şey iyi olacak. Lavemden de senden de iyi haberler gelecek inşallah :16: Ben iyi hissediyorum kendimi. Halen salak salak gülümsüyorum:1: Bebeğimin benimle olduğunu düşünüyorum.. Hep öyle hissediyorum..Belirti aramayayım diyorum ama yine de arada neti karıştırıyorum.Hayırlısı Allah'tan..:34::nazar::nazar:

Gultabi salak salak...benim de 3 tane saglikli ciksa herhalde akil sagligimi kaybedebilirdim gecici olarak ya da bir huni takar gezerdim Sokaklarda.hayirdir ruyami diye kendime zarar da verebilirdim:1:

Belirti arama kusum . Bak en cok belirti arayan benimdir, ben bile donmuslarla hamile kaldigimda anlamadim bir sey.

Tuliprosacim bu arada benip cetrotide ignelerin 6. Gunu basladi, catlatma 10. Gun yapildi , toplama da 12. Gun.

Senin de az kaldi insallah.

Kızlar diğer yavrularımdan haber yok :26: Bugün rapor için aradılar. Raporu işyerime faksladılar. Artık hamilelik testi için gittiğimde sorarım. zaten arada dondurulanların fotosuna bakıp üzülüyorum :25:

Hehehe :1: Anamm ömrüm vefa etmez onları doğurmaya.. :9: Ya zaten diğer ikisi sağlıklı mı bilmiyorum. Ben fotoğrafı olan gördüğüm 2 taneye üzülüyorum. Neyse galiba bu iğneler ve ilaçlar bize kafayı yediriyor.:37::1:

Aaa canım neden öyle diyorsun. Diğerleri sağlıklı olmasa da seni bekleyen 2 tane daha yavrun var. Onlar da gelir ileride inş :16:

Canim dua et ne olur...

Bu arada sana da gecmisolsun canim. Ben tam anlayamadim ne icin veriyorsun bu kani. Topuktan ilk dogdugunda aliniyor kan, seninkini tekrar mi aldilar? Snuc ne zaman cikacak ?

Evet sen oldukca sogukanlisin ama bence hala sogukkanlisin... Telas etmiyorsun. En dogrusu da Bu. Telas insani yoruyor ve sonucu degistirmiyor .kendimden biliyorum:16:ben cok telasli bir insandim ama kendimi oyle bir egittim ki ben bile kendimi takdir ediyorum. Ama olup olabilecegim bunkadar sanirim:21:

tsh yüksek çıkmış, ne kadar yüksek olduğunu da söylemediler, bakalım yine sorunlu çıkarsa iyi bi dr.a götürücem araştırıp.
sen de sakinsin canım ama yoruluyo insan, evliliğimizin 4.yılı biterken geldi bebeğim, bana ömür gibi geliyo. zaman yoruyo insanı. tahammülü azalıyo.
bütün sıkıntıların sonu olsun inş bu tedavin hayırlısıyla sağlıkla..

Akasyaaa diğerlerinden haber yok mu?

Kızlar diğer yavrularımdan haber yok :26: Bugün rapor için aradılar. Raporu işyerime faksladılar. Artık hamilelik testi için gittiğimde sorarım. zaten arada dondurulanların fotosuna bakıp üzülüyorum :25:

Bismillah:) canim ilaclar seni fena etkiledi galiba.
Dondurulmspusunun olmasi nasil bir lux sen farkinda degilsin sanirim... Yanimda olsan sarsardim seni:34:

tsh yüksek çıkmış, ne kadar yüksek olduğunu da söylemediler, bakalım yine sorunlu çıkarsa iyi bi dr.a götürücem araştırıp.
sen de sakinsin canım ama yoruluyo insan, evliliğimizin 4.yılı biterken geldi bebeğim, bana ömür gibi geliyo. zaman yoruyo insanı. tahammülü azalıyo.
bütün sıkıntıların sonu olsun inş bu tedavin hayırlısıyla sağlıkla..
Ne zaman cikacak canim sonuc?

Yormaz mi Mattikam... Senin evliligini 3 le carp benim durumumu anlamak icin:52:hatta simdi hamile kalirsam 13. Senede insallah evladimizi kucagimiza almis olacagiz. Kisa veya uzun zor iste. Insallah canim hayirlisiyla ben de cok istiyorum olumlu haberler almayi. Arada icime bir sikintikurdu dusuyor, kararmaya calisiyor icim ama musade etmiyorum Mattikam.bakalim ne kadar sure dirayet gosterebilecegim.

Bismillah:) canim ilaclar seni fena etkiledi galiba.
Dondurulmspusunun olmasi nasil bir lux sen farkinda degilsin sanirim... Yanimda olsan sarsardim seni:34:

Ne zaman cikacak canim sonuc?

Yormaz mi Mattikam... Senin evliligini 3 le carp benim durumumu anlamak icin:52:hatta simdi hamile kalirsam 13. Senede insallah evladimizi kucagimiza almis olacagiz. Kisa veya uzun zor iste. Insallah canim hayirlisiyla ben de cok istiyorum olumlu haberler almayi. Arada icime bir sikintikurdu dusuyor, kararmaya calisiyor icim ama musade etmiyorum Mattikam.bakalim ne kadar sure dirayet gosterebilecegim.

canım hayırlısı diye dua ediyoruz hep.
hiç çocuğum olmayacaksa da kabülüm, ama senin rahmetin sonsuz diye dua ettim ben hep. allah da nasip etti oldu.
ikinci düşükte kanama oldu diye dr.a gittiğimizde dr ilaç fln yazdı sonra bundan sonrası üst makamların bileceği iş demişti..
bizi aşan bi konu olduğunu kabullenince sakinleşiyo insan..
allah hepimizin yardımcısı olsun..

seninle bebeğin canım ben inanıyorum. sen beni gösen ilk hamileliğimde sabahtan akşama kadar nette hamilelik belirtilerini arıyordum. psikolojik olarak karnımda ağrı var zannediyordum. insanın elinde değil.

Gultabi salak salak...benim de 3 tane saglikli ciksa herhalde akil sagligimi kaybedebilirdim gecici olarak ya da bir huni takar gezerdim Sokaklarda.hayirdir ruyami diye kendime zarar da verebilirdim:1:

Belirti arama kusum . Bak en cok belirti arayan benimdir, ben bile donmuslarla hamile kaldigimda anlamadim bir sey.

Tuliprosacim bu arada benip cetrotide ignelerin 6. Gunu basladi, catlatma 10. Gun yapildi , toplama da 12. Gun.

Senin de az kaldi insallah.

eğer benimde 12. gün olursa pazar toplanır. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

akasyacığım raporda neler yazıyor? hangi kromozomlara bakıldığı falan mı yazılı.

Back
X