• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam Bdroner hoşgeldin. Şimdiden kötü düşünme. İnş genetik olarak bir şeyiniz yoktur ama varsa da çok şükür pgt var. Düşüklerinin sebebi pıhtılaşma da olabilir. Baktırdın mı?[/QUOTE]

PIhtılaşmaya baktılar.. sıkıntı yok.. tek değer işte sınırda çıktı oda önemsiz tek başına dedi.. yüksekde değil zaten sınırla kafa kafaya.. bi rahim filmi bide genetik var işte.. bi de içimdeki büyük endişe..

pıhtılaşma ile ilgili olanların sonuçlarını aldık.. sadece tek bir değer sınırda çıktı.. ama doktor tek başına bişey ifade etmez dedi.. gebe kalırsan iğne vurucağız günlük dedi pıhtılaşma olmamasına rağmen kontrol amaçlı dedi.. rahim filmini çektiremiyorum korkudan rüyalarıma giriyor kabus olarak.. inanaır mısın psıkolojik belkide yaklaşık 1 aydır karnımı sürekli içime çekiyorum.. farkedince düzeliyorum.. inan karnımın ağrıması üzerine farkediyorum.. neden böyle yaptığımıda anlayamıyorum.. dün bi kadınla tanıştım durumumu anlayordum belki rahmin taşımıyordur dedi.. çok küçükken gidiyorlar diye bebekler.. o rahim filmini nasıl çektireceğim bir fikrim yok..

canım o rahim filmini anestezi ile çektireceksin, aynen benim yaptıgım gıbı ve korkulacak hıc bır sey olmadıgını goreceksın.
ben 2004 yılında cektırdım ama cektırene kadar 1 sene benım de kabuslarıma gırıyordu, yok yapamam dıyordum.
sonra oyle bır guzel yaptım kı, uyanınca bu muymus dedım.

PIhtılaşmaya baktılar.. sıkıntı yok.. tek değer işte sınırda çıktı oda önemsiz tek başına dedi.. yüksekde değil zaten sınırla kafa kafaya.. bi rahim filmi bide genetik var işte.. bi de içimdeki büyük endişe..

Homosistein vs. onlara da bakıldı mı?
Bu kadar karamsar olma, en azından doğal yoldan hamile kaldığını biliyorsun. Test sonuçları bir çıksın ondan sonra rotanı çizersin.

Günaydın kızlar ;

Bugün işe başladım. Ama çok yorgun ve uykuluyum. Belki de tekrar rapor alacağım. Henüz karar veremedim.:31: Bu arada homosistein, lupus, protein vs testlerimin sonucu gelmiş. Lupusla ilgili bir değer yüksek ama Nur Hanım sorun yok dedi. Şükür:16: Pıhtılaşma testlerini henüz yaptıramadım. :50: Bakalım o durum ne olacak ? Coraspinle idare edeceğiz sanırım.. Ya da birgün daha izin alıp halledeceğim.. Hayırlısı Allah'tan.. Laveciğim annem bana 4 saat uzak bir şehirde.. Trakya tarafında :34::16:

Homosistein vs. onlara da bakıldı mı?
Bu kadar karamsar olma, en azından doğal yoldan hamile kaldığını biliyorsun. Test sonuçları bir çıksın ondan sonra rotanı çizersin.

kızlar kusuruma bakmayın benimm.. sizler Allah razı olsun o kadar hoşgörülü davranıyorsunuz ki .. ben sanırım selam bile vermedim size.. direk benim durumum bu diyerek yazmaya başladım.. özür dilerim hepinizden.. ben istanbulda yaşıyorum.. yaşım 31.. eşimle son iki yıldır yaklaşık çocuk istiyoruz.. 4,5 yıldırda evliyiz.. geri kalanınıda anlattım zaten..

bu arada ben çalışıyorum.. bi varımm bi yokumm.. ondan dolayı.. bazen hemen çıkmam gerekiyor.. peşinen bunun için kusura bakmayın kızlar..

pıhtılaşma ile ilgili olanların sonuçlarını aldık.. sadece tek bir değer sınırda çıktı.. ama doktor tek başına bişey ifade etmez dedi.. gebe kalırsan iğne vurucağız günlük dedi pıhtılaşma olmamasına rağmen kontrol amaçlı dedi.. rahim filmini çektiremiyorum korkudan rüyalarıma giriyor kabus olarak.. inanaır mısın psıkolojik belkide yaklaşık 1 aydır karnımı sürekli içime çekiyorum.. farkedince düzeliyorum.. inan karnımın ağrıması üzerine farkediyorum.. neden böyle yaptığımıda anlayamıyorum.. dün bi kadınla tanıştım durumumu anlayordum belki rahmin taşımıyordur dedi.. çok küçükken gidiyorlar diye bebekler.. o rahim filmini nasıl çektireceğim bir fikrim yok..

rahim için ağrısız hsg yazarak arattır
fındıkzadede isim vermiyim
iki kez orda çektirdim
boşuna rüyalarıma girmiş diyceksin
garanti veriyorum sana
hiç korkma ve hemen çektir
çok önemli biliyorsun

Günaydın kızlar ;

Bugün işe başladım. Ama çok yorgun ve uykuluyum. Belki de tekrar rapor alacağım. Henüz karar veremedim.:31: Bu arada homosistein, lupus, protein vs testlerimin sonucu gelmiş. Lupusla ilgili bir değer yüksek ama Nur Hanım sorun yok dedi. Şükür:16: Pıhtılaşma testlerini henüz yaptıramadım. :50: Bakalım o durum ne olacak ? Coraspinle idare edeceğiz sanırım.. Ya da birgün daha izin alıp halledeceğim.. Hayırlısı Allah'tan.. Laveciğim annem bana 4 saat uzak bir şehirde.. Trakya tarafında :34::16:

ben de neredesin diye sana bakıyordum Akasyam.

Ya bu yorgunluk , uyku hali anlamadım ama uzun surdu, hayra alamet galıba.
ILACLAR BOYLE BELIRGIN BIR UYKU HALI HIC YAPMADI BENDE.

BU ARADA O DEDIGINIZ TESTLERIN BEN HIC BIRINI YAPTIRMADIM KIZALR. YENI YENI SEYLER CIKIYOR HA BIRE. homosistein, lupus, protein BUNLAR NE ALLAH ASKINA, BIR DE BUNLARI MI YAPTIRACAGIZ?

canım şimdi kimyonu ne kadar koyuyorsun ve nasıl demliyorsun kaynar suya atıp bekliyor musun kaynatıyor musun? demleme süresi ne kadar?
bir de süzüp o gün hep kullanıyor musun bayatlamıyor mu?

Allah eksik etmesin büyüklerimizi başımızdan... zor oluyor ayrılık... bayram için 20 sinde gelecekler inşallah...

Canim kaynamis suyu caybardaina dokuyorsun 1cay kasigi kimyon koyuyorsun yaklasik 1saat dinlendiriyorsun ve cay suzgeci ile suzuyorsun,veya dinlenince dibine cokuyor zaten ustten her emzirmeden once bir caykasigi veriyorsun ben 3 gun kullaniyordum
Cok faydasini gordum insallah sende gorursun, hatta insallah hic sanci probleminiz olmaz

Günaydın kızlar ;

Canım aile hekimliğinden al rapor. Pazartesiye kadar iyice dinlen. O gün büyük gün zaten :16:
Akasyam sen bu tahlilleri nerede yaptırdın? Benim sonuçlar hala çıkmadı :22:

kızlar kusuruma bakmayın benimm.. sizler Allah razı olsun o kadar hoşgörülü davranıyorsunuz ki .. ben sanırım selam bile vermedim size.. direk benim durumum bu diyerek yazmaya başladım.. özür dilerim hepinizden.. ben istanbulda yaşıyorum.. yaşım 31.. eşimle son iki yıldır yaklaşık çocuk istiyoruz.. 4,5 yıldırda evliyiz.. geri kalanınıda anlattım zaten..

Amin canım cümlemizden. Seni çok iyi anlıyoruz inan. İnsan ilk başta bir şok yaşıyor ama sonra alışıyor ki sen daha sonucunu almadın. İyi düşünelim iyi olsun :34:

Günaydın kızlar ;

canım trakyam ya

hoşgeldin akasya

raporunu ayarla ve evde dinlen bence

biraz keyfini çıkar

pıhtılaşma testlerini yaptırsan sonuçlar ne zaman çıkar

ben de neredesin diye sana bakıyordum Akasyam.

Ya bu yorgunluk , uyku hali anlamadım ama uzun surdu, hayra alamet galıba.
ILACLAR BOYLE BELIRGIN BIR UYKU HALI HIC YAPMADI BENDE.

BU ARADA O DEDIGINIZ TESTLERIN BEN HIC BIRINI YAPTIRMADIM KIZALR. YENI YENI SEYLER CIKIYOR HA BIRE. homosistein, lupus, protein BUNLAR NE ALLAH ASKINA, BIR DE BUNLARI MI YAPTIRACAGIZ?

Lavem sen yaptırmadın mı bunları? İçimiz dışımız test oldu :1: Evde bir kutum var, içine tedavi başından beri yaptırdığım tahlilleri, aldığım raporları koydum arada bakıyorum :52:

tünaydın herkese

nereye kayboldu herkes

nasılsınız kızlar
Günaydın cnm ben burdayım :9:
Ben halsizim ewime gidip battaniyemin altında uyumak istiorummmm:43:
Canım toplam kaç kilo aldın??Sadece göbişten almışsın maşallahhh..:nazar:

Bizim kızlar çok Şımarık olacaklarr ben sana diyim hazadem:1:
Hiç sorma vallahi her gördüğünü istio :)))
Günaydın kızlar ;

Çok şükür cnm temiz çıkmş..
Vallahi cnm dayanabilicek güçte isen dayan çünkü ileride Allah nasip ederse çok iizn alıcaksın

Lavem sen yaptırmadın mı bunları? İçimiz dışımız test oldu :1: Evde bir kutum var, içine tedavi başından beri yaptırdığım tahlilleri, aldığım raporları koydum arada bakıyorum :52:

yaptırmadım galiba güzelim ben bunları. en son trombofili paneli yaptırmıstım . cok mu onemlı bunlar da?
neyse ıhtıyac kalmasın ınsallah :21:
Kızlar Hepinize Günaydınlarr , Kokulu öpücükler :16::16::16::16:

canım halsızlık nıye? grıbal bır sey mı? gecmıs olsun .
merhaba hazadem

ben de öyleyim

elimi kolumu kaldıramıyorum

göz kapaklarım kapanıcak nerdeyse

battaniyenin altında olmak offffffffff süper bir fikir

hadi senin mazeretin var bana noluyor

galiba depresyondayım kızlarrrrrrrrr

havalar da ınsanı boyle yapıyor.
benım de ıcım parcalı bulutlu. bır bulutlar kayboluyor gunes acıyor sonra hemen tekrar bulutlanıyor. Yağmur yağsa mı yağmasa mı karar veremiyor .

rahim için ağrısız hsg yazarak arattır
fındıkzadede isim vermiyim
iki kez orda çektirdim
boşuna rüyalarıma girmiş diyceksin
garanti veriyorum sana
hiç korkma ve hemen çektir
çok önemli biliyorsun

canım benim yaa.. o fındıkzadedeki yerle tlfla görüşüyorum ha bire..:1: kadın o kadar ısrar ediyor ki bi gelsen sen diye.. randevu veriyim mi diyor yok diyorum konuşup kapatıcamm.. randevu için sonra ararım.. resmen sapıkları oldumm.. dünde eşime dedim ki yakınlarındaydık oranın gidip bikerede yüzyüze görüşelim dedim ama abartıyorum hepten diye götürmedi..

Back
X