• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yaptırmadım galiba güzelim ben bunları. en son trombofili paneli yaptırmıstım . cok mu onemlı bunlar da?
neyse ıhtıyac kalmasın ınsallah :21:

canım halsızlık nıye? grıbal bır sey mı? gecmıs olsun .

havalar da ınsanı boyle yapıyor.
benım de ıcım parcalı bulutlu. bır bulutlar kayboluyor gunes acıyor sonra hemen tekrar bulutlanıyor. Yağmur yağsa mı yağmasa mı karar veremiyor .

beklemek mahvediyor insanı bilirim

o dakikalar üzerine çöküyor sanki insanın

biraz daha sabır lavem

yarın iyi haberi alıcaz allahın izniyle

Amin canım cümlemizden. Seni çok iyi anlıyoruz inan. İnsan ilk başta bir şok yaşıyor ama sonra alışıyor ki sen daha sonucunu almadın. İyi düşünelim iyi olsun :34:[/QUOTE]

Amin canımm.. İNŞALLAH Allah hakkımızda hayırlısını versin. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

oyle otururken internetten bır seyler okuyordum yabancı yayınlardan.

robertsonıan translokasyonda pgdye gerek yok bıle dıyor Oxfod Journal istatistiklere gore cunku onların dogal hamıle kalma oranları gayet ıyıymıs.

bıldıgımız bır bılgı be elbet ama yıne de yazayım ıstedım.

robertsonıan translokasyonda pgdye gerek yok bıle dıyor Oxfod Journal istatistiklere gore cunku onların dogal hamıle kalma oranları gayet ıyıymıs.

13-14 değil mi

biz de 9- 10 ya

hiç kimsede duymadım

eşimin ailesinde ne kısırlık ne özürlü problemi var

eltim istediği ay hamile kaldı

ne bileyim aklım almıyor benim

eşim de öyle kabullendiki durumu çocuk falan istemiyor

13-14 değil mi

biz de 9- 10 ya

hiç kimsede duymadım

eşimin ailesinde ne kısırlık ne özürlü problemi var

eltim istediği ay hamile kaldı

ne bileyim aklım almıyor benim

eşim de öyle kabullendiki durumu çocuk falan istemiyor

evet canım 13-14 ler cok sanslı.
translokasyonumuz olacaksa Robertsonian olmalıymıs:)

benim de 2-15. senin esındeydı miydi?

ben de 2-15 bir kiside duydum. ama onemlı degıl kı duymus olman veya duymamış olman bana gore.
hangi rakamda olduguna gore zorluk derecesı degısmıyor bence.
sadece 13-14 harıc sankı

evet canım 13-14 ler cok sanslı.
translokasyonumuz olacaksa Robertsonian olmalıymıs:)

benim de 2-15. senin esındeydı miydi?

ben de 2-15 bir kiside duydum. ama onemlı degıl kı duymus olman veya duymamış olman bana gore.
hangi rakamda olduguna gore zorluk derecesı degısmıyor bence.
sadece 13-14 harıc sankı

eşimde çıktı canım
keşke spermlere bakabilseler
ama sperme bakınca da döllenme olmazmış sperm bozuluyormuş

merhaba hazadem

ben de öyleyim

elimi kolumu kaldıramıyorum

göz kapaklarım kapanıcak nerdeyse

battaniyenin altında olmak offffffffff süper bir fikir

hadi senin mazeretin var bana noluyor

galiba depresyondayım kızlarrrrrrrrr
Ya cnm gribalde deil depresyonda ben havadan hava boguk ve yorucu ahh ahh ewde olmanın hayalı bile güzel gelio banaa
yaptırmadım galiba güzelim ben bunları. en son trombofili paneli yaptırmıstım . cok mu onemlı bunlar da?
neyse ıhtıyac kalmasın ınsallah :21:

canım halsızlık nıye? grıbal bır sey mı? gecmıs olsun .

havalar da ınsanı boyle yapıyor.
benım de ıcım parcalı bulutlu. bır bulutlar kayboluyor gunes acıyor sonra hemen tekrar bulutlanıyor. Yağmur yağsa mı yağmasa mı karar veremiyor .

Ay cnm vallahi havalardan, hiç halim yok benimde sen yarın arıycaksın dimi cnm??

ben de neredesin diye sana bakıyordum Akasyam.

Ya bu yorgunluk , uyku hali anlamadım ama uzun surdu, hayra alamet galıba.
ILACLAR BOYLE BELIRGIN BIR UYKU HALI HIC YAPMADI BENDE.

BU ARADA O DEDIGINIZ TESTLERIN BEN HIC BIRINI YAPTIRMADIM KIZALR. YENI YENI SEYLER CIKIYOR HA BIRE. homosistein, lupus, protein BUNLAR NE ALLAH ASKINA, BIR DE BUNLARI MI YAPTIRACAGIZ?

Selam Lavemmm :16: Bu testleri İnci yaptırınca ben de özendim :9: Kıskandım. Banane banane ben de ben de dedim.. Hehehee. Şaka bir yana İnci'de pıhtılaşma çıkınca ben de korktum. Nur Hanım'a sordum. O da sen bilirsin. İstersen yaptır dedi. Listeyi verdi. Pıhtılaşma testleri hariç bağışıklıkla ilgili olan diğerlerini yaptırdım. Pıhtılaşma özelde 750 dediler. Devlete gitmem gerekiyordu. O yüzden kaldı. Uyku hali bu kadar erken başlar mı Lavem ? Bİr de birşey soracağım. Benim göğüslerim çok şiş. Ama iğnenin yan etkilerinden biri de göğüs şişliği. Sizce iğne mi sebep oluyor ? Yoksa az da ümit ışığı mı :9: Siz iğne kullanırken de göğüsler şiş miydi ?

Canım aile hekimliğinden al rapor. Pazartesiye kadar iyice dinlen. O gün büyük gün zaten :16:
Akasyam sen bu tahlilleri nerede yaptırdın? Benim sonuçlar hala çıkmadı :22:

Amin canım cümlemizden. Seni çok iyi anlıyoruz inan. İnsan ilk başta bir şok yaşıyor ama sonra alışıyor ki sen daha sonucunu almadın. İyi düşünelim iyi olsun :34:

Tatlım ben özelde yaptırdım. 180 TL hasta payı deyince amaann ne uğraşacağım deyip verdim. Gözümde büyüdü devlet hastanesi :31:

canım trakyam ya

hoşgeldin akasya

raporunu ayarla ve evde dinlen bence

biraz keyfini çıkar

pıhtılaşma testlerini yaptırsan sonuçlar ne zaman çıkar

Canım hemşom.. İzin alsam iyi olacak ama limitimi doldurmayayım diyorum. :1: Valla sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum. Nur Hanım hamilelik olursa coraspine devam edeceğiz demiş.:26: Ama tabii ki gerekirse gider yaptırırım. Rİske atmak istemem.

Günaydın cnm ben burdayım :9:
Ben halsizim ewime gidip battaniyemin altında uyumak istiorummmm:43:

Hiç sorma vallahi her gördüğünü istio :)))

Çok şükür cnm temiz çıkmş..
Vallahi cnm dayanabilicek güçte isen dayan çünkü ileride Allah nasip ederse çok iizn alıcaksın

Aynen canım. İşyerindeki arkadaşlarım da öyle dedi. İleride izin almak için limitlerim dursun diyorum. Patronun gözüne batmayalım :9:

eşimde çıktı canım
keşke spermlere bakabilseler
ama sperme bakınca da döllenme olmazmış sperm bozuluyormuş

dogru dıyorsun ama mılyonlarca sperm var. dogrusunun denk gelme ıhtımalı ınan bızım sayılı yumurtalarımızdan cok daha fazla .
zten erkektekı sansın daha yuksek olmasının sebebı de budur herhalde.

bence sen hamilesin yaaa

bugun 8. gunun senin bence hamilesin.
umutlandırmak ıstemem tabı bılır kısı de degılım ama goguslerının cok şiş olması bana göre hayra alamet.
bu kadar erken başlar mı bilemiyorum onu canım , mantıksal olarak başlamaması gerek.
ama bünyeden bünyeye de değişir belki.

ben pıhtılasmayı yaptırdım gecen sene .
ama testler nerde arasam bulamam sanırım.
hastanede bır kopyası vardır sanırım .
heterezıgot bır seyler cıkmıstı bende de ama cok onemsememıstı Funda Hanım.
Homozıgot rısklı demıstı yanlıs hatırlamıyorsam.

Ya cnm gribalde deil depresyonda ben havadan hava boguk ve yorucu ahh ahh ewde olmanın hayalı bile güzel gelio banaa

Ay cnm vallahi havalardan, hiç halim yok benimde sen yarın arıycaksın dimi cnm??

arayacagım canım :)

belkı bıraz gecıktırırım yıne ustune yatarım onların aramasını beklerım

ben bugun olumlu tarafımı kaybettım bıraz

bence sen hamilesin yaaa

bugun 8. gunun senin bence hamilesin.
umutlandırmak ıstemem tabı bılır kısı de degılım ama goguslerının cok şiş olması bana göre hayra alamet.
bu kadar erken başlar mı bilemiyorum onu canım , mantıksal olarak başlamaması gerek.
ama bünyeden bünyeye de değişir belki.

ben pıhtılasmayı yaptırdım gecen sene .
ama testler nerde arasam bulamam sanırım.
hastanede bır kopyası vardır sanırım .
heterezıgot bır seyler cıkmıstı bende de ama cok onemsememıstı Funda Hanım.
Homozıgot rısklı demıstı yanlıs hatırlamıyorsam.

Bugün 9. gün canım. Pazar günü 6. günüydü bebişin :1: 6 gün dayandı kuzucuk :nazar: :nazar: Bilemiyorum ki Lavem.. Umutla umutsuzluk arasında bir sarkaçta gidip geliyorum. Göğüslerim çok şiş. Bu beni biraz ümitlendirdi. Ama tabii bir de iğnenin yan etkileri var.. Sen hamileyim gibi mi hissediyorsun.. :17:

Oyyyyy Maşallahhh Paşamıza 41 kere Allahım sağlıkla gelmeyi nasip et inşallahhh
Canımm sende çok güzel görünüousn vallahi bölgesel kilo almışsın ne güzell

Oyyy Akasyam öle yapma ama ewet zor oluyor biliorum benimde annem gitti temizlik bitince ağlamamak için zor tuttum kendimi :43:

canımmm belli olmamış resimde yoksa göbekle popo yarışıyor...:1: Ama tontiş oldum işte...:16:

kızlar selamlar, benim daha önce bir dış 2düşüğüm var.. düşüklerim hep 5 haftalıkken gerçekleşti. şimdi genetik testimizi verdik eşimle bir ay sonra alıcaz sonuçları ama o kadar üzgün ve sıkıntıdayım ki (Allah beterinden korusun) sizlerinde kayıpları hep bu şekilde mi oldu? erken düşükler mi yaşadınız bu dertle uğraşan arkadaşlar.. eşimde marfoloji bozukluğu var o genin tetiklediği birşey mi acaba? Ayy kızlar üzgünüm ben ya.. şu sonuçlar hayırlısıyla bi çıksaydı adak bile adadım..

benim 2 düşüğüm 8 haftalık kalp atışı olmadı. 4-5 haftalık gelişmesi vardı...

kızların bahsettiği testlerde sorun olursa düşüğe neden olabilir ihmal etme...

Canım toplam kaç kilo aldın??Sadece göbişten almışsın maşallahhh..:nazar:

Bizim kızlar çok Şımarık olacaklarr ben sana diyim hazadem:1:

canım 67 ile başladım. 20. haftada 60 a indim. şimdi birden 76 oldum...:5:

Canim kaynamis suyu caybardaina dokuyorsun 1cay kasigi kimyon koyuyorsun yaklasik 1saat dinlendiriyorsun ve cay suzgeci ile suzuyorsun,veya dinlenince dibine cokuyor zaten ustten her emzirmeden once bir caykasigi veriyorsun ben 3 gun kullaniyordum
Cok faydasini gordum insallah sende gorursun, hatta insallah hic sanci probleminiz olmaz

sağ ol canım büyük oğlandan çok çektim de . umarım bu oğlum da olmaz...

Lavem sen yaptırmadın mı bunları? İçimiz dışımız test oldu :1: Evde bir kutum var, içine tedavi başından beri yaptırdığım tahlilleri, aldığım raporları koydum arada bakıyorum :52:

canım ödev sunum dosyası al 100 lük her şeyi yerleştir. çok kolaylık oluyor...

Kızlar Hepinize Günaydınlarr , Kokulu öpücükler :16::16::16::16:

günaydın canım...

akasya inşallah hamileliktendir canım...:16:

lavem haber yarın di mi?

dogru dıyorsun ama mılyonlarca sperm var. dogrusunun denk gelme ıhtımalı ınan bızım sayılı yumurtalarımızdan cok daha fazla .
zten erkektekı sansın daha yuksek olmasının sebebı de budur herhalde.

erkekte 13-14 dışında translokasyonu olan var mı burda

hatırlamıyorum inan okuyorum okuyorum ama aklımda kalmıyor

kadın daha fazla sanki ve hamile kalan

gönlünü ferah tut

Bugün 9. gün canım. Pazar günü 6. günüydü bebişin :1: 6 gün dayandı kuzucuk :nazar: :nazar: Bilemiyorum ki Lavem.. Umutla umutsuzluk arasında bir sarkaçta gidip geliyorum. Göğüslerim çok şiş. Bu beni biraz ümitlendirdi. Ama tabii bir de iğnenin yan etkileri var.. Sen hamileyim gibi mi hissediyorsun.. :17:

evet canım bence hamilesin. göğüslerinin çok şiş olması bence çok olumlu bir gösterge. progesteron da şişiriyor göğüsleri ama çok şiş olmuyor.
ben öyle hissediyorum

canımmm belli olmamış resimde yoksa göbekle popo yarışıyor...:1: Ama tontiş oldum işte...:16:

benim 2 düşüğüm 8 haftalık kalp atışı olmadı. 4-5 haftalık gelişmesi vardı...

kızların bahsettiği testlerde sorun olursa düşüğe neden olabilir ihmal etme...

canım 67 ile başladım. 20. haftada 60 a indim. şimdi birden 76 oldum...:5:

sağ ol canım büyük oğlandan çok çektim de . umarım bu oğlum da olmaz...

günaydın canım...

akasya inşallah hamileliktendir canım...:16:

lavem haber yarın di mi?

yarın kaç embryo 3. gune kadar yasadının haberını alacagız canım.
sonra da pgd:ssz:

canım benim yaa.. o fındıkzadedeki yerle tlfla görüşüyorum ha bire..:1: kadın o kadar ısrar ediyor ki bi gelsen sen diye.. randevu veriyim mi diyor yok diyorum konuşup kapatıcamm.. randevu için sonra ararım.. resmen sapıkları oldumm.. dünde eşime dedim ki yakınlarındaydık oranın gidip bikerede yüzyüze görüşelim dedim ama abartıyorum hepten diye götürmedi..

Benim doktorum da orayı önerdi. Netten çok araştırdım, giden herkes çok memnun. Benim de rüyalarıma giriyor :1: Bu hafta çektirecektim ama kolposkopi işim çıkınca bıraktım.

Kızlar bu internet başa bela :1:

Selam Lavemmm :16: Bu testleri İnci yaptırınca ben de özendim :9: Kıskandım. Banane banane ben de ben de dedim.. Hehehee. Şaka bir yana İnci'de pıhtılaşma çıkınca ben de korktum. Nur Hanım'a sordum. O da sen bilirsin. İstersen yaptır dedi. Listeyi verdi. Pıhtılaşma testleri hariç bağışıklıkla ilgili olan diğerlerini yaptırdım. Pıhtılaşma özelde 750 dediler. Devlete gitmem gerekiyordu. O yüzden kaldı. Uyku hali bu kadar erken başlar mı Lavem ? Bİr de birşey soracağım. Benim göğüslerim çok şiş. Ama iğnenin yan etkilerinden biri de göğüs şişliği. Sizce iğne mi sebep oluyor ? Yoksa az da ümit ışığı mı :9: Siz iğne kullanırken de göğüsler şiş miydi ?

Tatlım ben özelde yaptırdım. 180 TL hasta payı deyince amaann ne uğraşacağım deyip verdim. Gözümde büyüdü devlet hastanesi :31:

Akasyam sen hamilesin bence, içime doğuyor...
Çok iyiye yaptırmışsın. Hangi hastaneymiş o :) Memorial'da bir lupus sordum, 175 lira dediler :53:

Chnb süpersin ya :1: Sen böyle yapmıştın değil mi. Dur ben de yapayım :1:

Bugün çok fenayım ben ya. Hava kasvetli... İçim kasvetli... Daha iyileşemedim... Durumum belirsiz... Eşimi çok özledim... :14:
chnb canım vallahi Allah yardımcın olsun, eşin ve oğlundan ne zamandır ayrısın. Bu son ayrılığınız olsun inş.

Son düzenleme:
Kızlar sağolun.. Olmasa bile çok moral veriyorsunuz bana.. :16: İnşallah size güzel haberler verebilirim. İncim ben Acıbadem'de yaptırdım. Ama benim Acıbadem sigortam var. Sigorta payı düşmüş olabilir. :26: Sıkma canını tatlım. Bebeğine kavuşmana çok az kaldı... Ben eminim bir dahaki tedavinde sen anne olacaksın.. lavem de güzel haberler alacak.. İnşallah topiğimiz şeytanın bacağını kırdı..:16:

Bugün çok fenayım ben ya. Hava kasvetli... İçim kasvetli... Daha iyileşemedim... Durumum belirsiz... Eşimi çok özledim... :14:
chnb canım vallahi Allah yardımcın olsun, eşin ve oğlundan ne zamandır ayrısın. Bu son ayrılığınız olsun inş.

bugun benim de içimdeki kelebekler uykuya daldı ama ben sebebini biliyorum...
anlatayım size
:14:

şimdi hedefe daha cok vakit varken hersey daha bir pembe geliyor gözüme. ama hedef yaklastıkca nedense pembe renk yerini endiseye ve olumsuz dusuncelere bırakıyor.
bu her insanoğlunda boyle mıdır yoksa bende mı boyle onu bılemıyorum.

Kızlar sağolun.. Olmasa bile çok moral veriyorsunuz bana.. :16: İnşallah size güzel haberler verebilirim. İncim ben Acıbadem'de yaptırdım. Ama benim Acıbadem sigortam var. Sigorta payı düşmüş olabilir. :26: Sıkma canını tatlım. Bebeğine kavuşmana çok az kaldı... Ben eminim bir dahaki tedavinde sen anne olacaksın.. lavem de güzel haberler alacak.. İnşallah topiğimiz şeytanın bacağını kırdı..:16:
akasyam bir gelip bir gidiyorsun.işte yazıp çıkıyorsun galiba :)
Insallah sen guzel haberi vereceksin.
kızlar ben hamıleyımmmm dıye yazacaksınn.

ben de olumlu haber vermeyi istiyorum cok.

Son düzenleme:
Back
X