Canım benimkiler 5. gün PGT'ye girdiler. Sabah 10 gibi sanırım. Gece 9.30 gibi sonuç belli olmuş. Beni her halukarda pazar sabahı 8.45'te çağırdılar. Ama Hakan Bey bana demişti ki ; sonuç çıktığında isterseniz mesaj atalım size. Ben korkuma istemedim. Pazar sabahı o hastaneye nasıl gittiğimi bir Allah bilir bir ben

Diğer olaya gelince 3. gün neden almadılar. Bana yapılan açıklama şuydu : Sizin embiryolar 3. gün 4. gün gelişimi gösterdi. Hücreler kartopu gibi birleşti. Şimdi parça alırsak tekrar toparlanamayabilirler. Bekleyelim. 5. gün alalım. Bana 5. güne %50'si gider demediler

Deselerdi çok fena olurdum. Hakan Bey'in bana dediği büyük ihtimalle çoğu gider. Yani durumları çok iyi. Gerçekten de Allah'a çok şükür 5 gitti. 6. yarı yolda kaldı. Pazar günü Cumhur Bey'e 6.'yı sordum. Dedi ki ; 3. gün ondan parça alsaydık, sağlıklı da olsaydı transfer edilseydi %95 ihtimalle hamilelik olmayacaktı. O nedenle hiçbir kaybın yok dedi.
senin sonuc 9:30 gibi cıktıgı için belki senin transferini ertesi gune bıraktılar canım. benim aksamustu cıkacagı için Ctesi gelin demiş olabilirler.
benim embryolarda seninki gibi bir ilerilik durumu sözkonusu degil canım. o yuzden benimkilere klasik sansı verdiler. evet 5 gun degerli ben de bılıyorum ama yoldaki zaiyatlara 3. gun bakılsaydı acaba tutar mıydı sorusunun cevabını bılmıyorum? bu sorunun cevabını sanırım sana Cumhur Bey vermiş gibi degıl mı?