• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaslar bugun televizyon ve gazete haberlerınde tup bebegın ucretsız olacagını duydum ssk sı olmayanlara pekı pgt bunu kapsıyomu bı bılgınız varmı .

arkadaşım bu haberi ilk duyduğumda bende çok sevinmiştim ama ayrıntılarını dinlediğimde öğrendim bu haber sigortası olmayanları maddi durumu kötü olanları kapsıyo

Canım 10 parça kıyafet 3 ayakkabı 3 newresim takımı 1 çanta aldım ..
Sadece nevresim takımları gelmedi hepsi çok kaliteli çok begendim vallahi ...

Gelicez tabikki şekerim:9:

Wallahi cnm sanırım başladı ama ben çok fazla hissetme özeliiğine sahip deilim sanırım :23:

Canım butik bebeden mi aldın?Hemen geldimi kargo?Bide kargoya ne kadar ödedin kuzucuk?Dışı içinden pahalı olmasında:1:

nazefsa canım telefonu var mı oranın? bak ben gitti gidiyordan aldım başıma neler geldi. boşuna kargo parası verdim. ve telefon yok ulaşıp da derdimi anlatamadım. mail adresi var yazdım dönmediler. ürünler farklı firmalardan geliyorsa her gelen ürüne ayrı kargo parası verme...

bak az önce pijama dünyası aradı normalde 1 gün sonra veriyorlr kargoya. ellerinde ürün yokmuş pazartesi gelecekmiş hemen sakıncası var mı dediler. ciddiyet budur...

Canım numarası vardı sanırım,Numarası yoksa almayayımmı?Fiyatları çok uygun ve çok güzel görünüyorlar sende baksana bi ,BUTİK BEBE.COM
Gitti gidiyora bende güvenmiyorum yaa:44:

Kızlar selamlar :16:

Gün içerisinde birkaç defa girip okudum ama iş çok yoğundu. Bir türlü yazamadım. Hep araya bir şeyler girdi. Laveciğim nedir bu karamsarlık canım :20: Kesin olarak 4 tane kalacak dememişler ki ? ihtimallerden konuşmuşlar. Geç de gelişebilir demişler. Bak benim de 6'dan 1'i gitmişti. 5 taneden de 3 tanesi cumartesi sabah en iyi aşamaya gelmişti. Ama iki tanesi o aşamaya henüz gelememişti. :31: Onlardan galiba sonradan parça almışlar. Ama akıbetleri ne oldu bilmiyorum. Gidince öğreneceğim. Yani hiç belli olmuyor bu işler. Sonradan da yetişebilir. Ne kadar gergin olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum. Çok da haklısın. Ben 3 tane pgt'ye girecek haberini aldığım gün olay bitti demiştim. Asla bulunmaz. Diğer ikisinin hesabını yapmaya başlamıştım. İnsan böyle hissediyor. Biz hep en kötüsünü düşünüyoruz. Şimdi yapmamız gereken dua ve sukunet.. Ben çok dua ettim Lavem.. Hani derler ya yatıp kalkıp, oturur vaziyettte, yemek yerken.. Her yerde dua etttim. Bu beni biraz sakinleştirmişti. Sen de öyle yap.. mutlu sona çok az kaldı inşallahhh :16:

İncim heyecan mı var bilmiyorum. Duygularımın tarifi yok.Korku var galiba. Allah'tan işim çok yoğundu bugün pek düşünemedim. Ama haftasonu nasıl geçer bilmiyorum. :31: Bir yanım çok umutlu, bir yanım kapkaranlık.. Olumsuz sonuç alırsam ne hissederim onu düşünüyorum.. Çok da kaptırmak istemiyorum kendimi. İşyerinde de arkadaşlar fasulye iyi mi falan diye takılıyorlar :1: Ben geçiştiriyorum. Onlar beni hamile varsayıyorlar. Tüp bebeğe yabancı oldukları için kolay geliyor... Neyse işte öyle karmakarışığım.. Bu akşam eşim de yokk. Yalnızlık beni bekler.. :24::21::1:

Gün içerisinde birkaç defa girip okudum ama iş çok yoğundu. Bir türlü yazamadım. Hep araya bir şeyler girdi. Laveciğim nedir bu karamsarlık canım :20: Kesin olarak 4 tane kalacak dememişler ki ? ihtimallerden konuşmuşlar. Geç de gelişebilir demişler. Bak benim de 6'dan 1'i gitmişti. 5 taneden de 3 tanesi cumartesi sabah en iyi aşamaya gelmişti. Ama iki tanesi o aşamaya henüz gelememişti. :31: Onlardan galiba sonradan parça almışlar. Ama akıbetleri ne oldu bilmiyorum. Gidince öğreneceğim. Yani hiç belli olmuyor bu işler. Sonradan da yetişebilir. Ne kadar gergin olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum. Çok da haklısın. Ben 3 tane pgt'ye girecek haberini aldığım gün olay bitti demiştim. Asla bulunmaz. Diğer ikisinin hesabını yapmaya başlamıştım. İnsan böyle hissediyor. Biz hep en kötüsünü düşünüyoruz. Şimdi yapmamız gereken dua ve sukunet.. Ben çok dua ettim Lavem.. Hani derler ya yatıp kalkıp, oturur vaziyettte, yemek yerken.. Her yerde dua etttim. Bu beni biraz sakinleştirmişti. Sen de öyle yap.. mutlu sona çok az kaldı inşallahhh :16:

İncim heyecan mı var bilmiyorum. Duygularımın tarifi yok.Korku var galiba. Allah'tan işim çok yoğundu bugün pek düşünemedim. Ama haftasonu nasıl geçer bilmiyorum. :31: Bir yanım çok umutlu, bir yanım kapkaranlık.. Olumsuz sonuç alırsam ne hissederim onu düşünüyorum.. Çok da kaptırmak istemiyorum kendimi. İşyerinde de arkadaşlar fasulye iyi mi falan diye takılıyorlar :1: Ben geçiştiriyorum. Onlar beni hamile varsayıyorlar. Tüp bebeğe yabancı oldukları için kolay geliyor... Neyse işte öyle karmakarışığım.. Bu akşam eşim de yokk. Yalnızlık beni bekler.. :24::21::1:

Canim cevap yazmissin ben yazarken...

Ben de senin neler hissettigini merak ettim. Devam mi gogus sisligin ve kasik agrin?
Olumsuz sonuc alirsam ne hissederim diye dusunmek bir seyi degistirmeyecek, zaten ne hissedeceksen onu hissedeceksin. Yani onceden dusununce o hisler azalmiyor, kendini hazirlamis oldugunu saniyorsun ama oyle olmuyor. O yuzden bosver dusunmemeye gayret et canim benim.

Tabii belli olmaz ama bunlar bu isi biliyorlar . Kac tanenin gidecegini artik deneyimlemislerdir diye ben gereksiz umut baglamamaya calisiyorum. Ben de cok cok dua ettim canim, beni sakinlestirdi. allahim insallah kabul de eder ama niye karamsarlik dersen ? Hayal edemiyorum ben Akasyam olumlu haberin bana geldigi ani. Hic yasamadim ki:50:bilmiyorum ve tasavvur edemiyorum . Bazen o ani dusunuyorum, yuzumde tebessumler olusuyor ama sonra yuksek olasiliklar bir hancer gibi saplaniyor kalbime beynime.

Az kaldi... Yarin konusacagim tekrar hastaneyle. Eger dr konusunda bir sikinti olmaz derlerse biz havaalanindan cikmayalim , hastaneye gitmeyelim diye karar aldik esimle. Olumlu olursa cevap atlar bir taksiye gideriz. Ama vakit kaybi olacak , doktor durumu onemli. Yok olumsuzsa direk giden terminaline gecip donus biletimizi alip ilk ucaga atlayip doneriz.

Canim cevap yazmissin ben yazarken...

Ben de senin neler hissettigini merak ettim. Devam mi gogus sisligin ve kasik agrin?
Olumsuz sonuc alirsam ne hissederim diye dusunmek bir seyi degistirmeyecek, zaten ne hissedeceksen onu hissedeceksin. Yani onceden dusununce o hisler azalmiyor, kendini hazirlamis oldugunu saniyorsun ama oyle olmuyor. O yuzden bosver dusunmemeye gayret et canim benim.

Tabii belli olmaz ama bunlar bu isi biliyorlar . Kac tanenin gidecegini artik deneyimlemislerdir diye ben gereksiz umut baglamamaya calisiyorum. Ben de cok cok dua ettim canim, beni sakinlestirdi. allahim insallah kabul de eder ama niye karamsarlik dersen ? Hayal edemiyorum ben Akasyam olumlu haberin bana geldigi ani. Hic yasamadim ki:50:bilmiyorum ve tasavvur edemiyorum . Bazen o ani dusunuyorum, yuzumde tebessumler olusuyor ama sonra yuksek olasiliklar bir hancer gibi saplaniyor kalbime beynime.

Az kaldi... Yarin konusacagim tekrar hastaneyle. Eger dr konusunda bir sikinti olmaz derlerse biz havaalanindan cikmayalim , hastaneye gitmeyelim diye karar aldik esimle. Olumlu olursa cevap atlar bir taksiye gideriz. Ama vakit kaybi olacak , doktor durumu onemli. Yok olumsuzsa direk giden terminaline gecip donus biletimizi alip ilk ucaga atlayip doneriz.

Annemle konuşuyordum. O da seni merak etmiş. Sordu. Ben de anlattım. İçini sıkmasın diyor. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Herşey olacağı yere varacak lavem.. Hep olumlu düşündük. Öyle hissettik. Allah'a dua ettik. Neden olmasın ki ? Tek bir altın yumurta beklediğimiz.. Bulacağız inşallahh.. biz olumlu düşünmeye ve duaya devam edelim.. Duanın açamayacağı kapı yok..

az kaldı akasya. ben senden çok umutluyum. bize güzel haberi vereceksin gibi geliyor. ben de eşimin olmadığı akşamları hiç sevmiyorum. olunca da beni sinir ediyor ama onsuz da olmuyor işte.

mrb mattika... nasılsın? oğluşun nasıl? çalışıyor muydun sen? işe dönecek misin ?

Annemle konuşuyordum. O da seni merak etmiş. Sordu. Ben de anlattım. İçini sıkmasın diyor. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Herşey olacağı yere varacak lavem.. Hep olumlu düşündük. Öyle hissettik. Allah'a dua ettik. Neden olmasın ki ? Tek bir altın yumurta beklediğimiz.. Bulacağız inşallahh.. biz olumlu düşünmeye ve duaya devam edelim.. Duanın açamayacağı kapı yok..

Sagolsun canim eksik olmasin. Selam soyle benden de...
Oyle canim dualara devam , elden gelen baska bir sey yok zaten.
Hayirlisi rabbimden insallah.

mrb laveque büyük gün yarın. allahım inşallah busefer yüzünü güldürsün. önce sağlıklı bulunsun sonrada sana sıkı sıkı tutunsun. daha önce hiç sağlıklı bulunup transfer edilmedi mi sana?

az kaldı akasya. ben senden çok umutluyum. bize güzel haberi vereceksin gibi geliyor. ben de eşimin olmadığı akşamları hiç sevmiyorum. olunca da beni sinir ediyor ama onsuz da olmuyor işte.

mrb mattika... nasılsın? oğluşun nasıl? çalışıyor muydun sen? işe dönecek misin ?

Rosa aynen canım. Benimki de burada olunca herşeyime karışıyor :1: Özellikle nete falan. Ama onsuz da çok sıkılıyorum. :9: Gerçi şimdi bebek var diye çok iyi davranıyor bana. Foss olursa acısını çıkarır valla :1: Geçen tuvaletleri temizlettimde ona.. Heheheheh:9:

Bilmiyorum ki rosa.. Olumlu olumsuz hissim kalmadı. Hayırlısı olsun diyorum.. Senin opu ne zaman ? Maşşallah sayın çok güzel :nazar::nazar::nazar:

Rosa aynen canım. Benimki de burada olunca herşeyime karışıyor :1: Özellikle nete falan. Ama onsuz da çok sıkılıyorum. :9: Gerçi şimdi bebek var diye çok iyi davranıyor bana. Foss olursa acısını çıkarır valla :1: Geçen tuvaletleri temizlettimde ona.. Heheheheh:9:

Bilmiyorum ki rosa.. Olumlu olumsuz hissim kalmadı. Hayırlısı olsun diyorum.. Senin opu ne zaman ? Maşşallah sayın çok güzel :nazar::nazar::nazar:

yarın belli olacak.ilaçlarım bitti. ya bir günlük daha alacağım yada çatlatma iğnesi vurulacağım.

ben daha yeni katıldığım için siteye eşim daha pek bişey demiyor. ama hamileliği takıntı haline getiriyorum diye kızdığı başka şeyler oluyor. yani bu da ilerde kızacağı şeyler arasında aday. oğlum uyuyor üütü yapacağım bende.

mrb laveque büyük gün yarın. allahım inşallah busefer yüzünü güldürsün. önce sağlıklı bulunsun sonrada sana sıkı sıkı tutunsun. daha önce hiç sağlıklı bulunup transfer edilmedi mi sana?

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim Rosacim.
Yok saglikli bulunamadi simdiye kadar ne yazik ki.

tuliprosa sağol canım, oğluş ağlayınca sayfayı açık bırakıp gitmişim.. sen nasılsın? az kaldı opuya..

lave canım hepimiz böyle yürekten dua ediyoruz, inş sonu güzel olur bu tedavinin.. allah gönlüne ferahlık versin..

yazılanları okudum ama vakit olmuyo yazmaya, herkes iyi inş.

tuliprosa sağol canım, oğluş ağlayınca sayfayı açık bırakıp gitmişim.. sen nasılsın? az kaldı opuya..

lave canım hepimiz böyle yürekten dua ediyoruz, inş sonu güzel olur bu tedavinin.. allah gönlüne ferahlık versin..

yazılanları okudum ama vakit olmuyo yazmaya, herkes iyi inş.

mattikacim sagolun , eksik olmayin canim...
Ben de cokdua ediyorum , yuce Rabbim emeklerimizi bosa cikarma diye.

herkese slm
her fırsatta girip okuyorum ama yazamadım,annem grip oldu ona baktım zaten eşim faktorude olunca anca yazabildim ama her an aklımdasınız..
leav cnm epey uzuyorsun kendini bizler takma desek de boş biliyorum insan bazen kendine hukmedemiyor malesef ..ben pgt sonucunu beklerken de transfer sonucunu beklerkende kendimi sonuç belli ağlasam da sevinsem de sonucu değiştiremem o yuzden sadece razı olacağım diye telkin ediyordum,hersey geride kalacak bu stresim bitecek diyordum hep cnm..seni çok ıyı anlıyorum ve cok zor biliyorum ama rahatlamaya calış.. insallah cnm insallah yarın 2 tane sağlıklı cıksın Allahım dualarını dualarımızı kabul etsin..
akasyacığım, senin stresin de maxımum test gunu yaklaştıkça insan hem umudu hem umutsuzluğu yasıyor seni de cok ıyı anlıyorum cnm,ama bence guzel haberlerle geleceksin insallah cnm,guzel haberlerini duymamıza az kaldı,dualarımdasın her daim..
tulıpciğim,seninde yumoşlar güzelce buyuyormus ne güzel hadı bakalım hayırlısı cnm..
hazade mina prensesin odası pek guzelmış saglıkla mutlulukla kullansın insallah cnm..
chnbciğim doğumuna az kalmıs bende senin ziyaretine gelmek isterim cnm,hayırlısıyla paşayı bir doğur da:))
inciciğim,sen ne zaman yaptıracaksın o testi adını unuttum,, smear testini yenilemedin sanırım,,eşinde geliyormuş Allah kavuştursun tatlım..
mattıka,ada,trkuaz,naz,delikız,merve ismini atladığım varsa kusura kalmasın umarım iyisinizdir.. herkese sevgiler..

Akidem hoşgeldin canım. Sağolasın iyiyim şükür. Anneciğine geçmiş olsun. Herkes hasta bu aralar. Ben de atamadım üzerimden bir türlü. Smear 3 ay geçmeden tekrarlanmazmış onun için sanırım kolposkopiyi yaptıracağım. O da bayram sonrasına kalır. Artık düşünmek istemiyorum pek. Arada gel, özletme kendini :16:

bu arada bende doktorumla görüşmeye gittim,,gecen gun bunları konusmussunuz belki fikir verir diye söylüyorum..
doktorumun anlattıklarından benim anladığım;fish te senin sorunlu kromozomuna bakılıyor ve saglıklı bulunursa transfer ediyoruz ancak bazı sebeplerle bu tutmayabiliyormuş bu nedenlerden biri belki saglam gözuken kromozom da başka bir hata da olabilirmiş ama bambaşka nedenlerle de tutmayabilirmiş...array de ise tum kromozomlara bakılıyo ancak fish in saglıklı verdiğini baska bir bozukluk vererek eleyebiliyor(yani bu yasamla bagdasan bir anaomalıde olabilir) ve yanıltıcı olabiliyor sanırım yani belirli bir translokasyon sorunu olanlarda array yöntemini cok gerekli görmüyor..ayrıca normal şartlarda fish yonteminde 3.gun bakılıyor array de 5.gune bekliyormuş..bazı embriyolar 5.gune dayanamıyormuş ancak o embriyo 3.gun transfer edilirse tutunabilme ihtimali oluyormuş.yani kıssadan hisseye array yontemi basarıyı arttırma sansı pek de tanımıyor benim gibi kromozam translokasyonu olanlar için anladığım kadarıyla sadece neden acıklıyor gibi..
hmmm birde bagısıklık testlerini sordum bunları yapmıyoruz cunku bir sorun olsada bunlarla igili bir cözüm yok zaten gereksiz dedi ve amerikadaki tup camiasıda bu konuda böyle düşünüyormuş.bilginize arkadaslar..

Back
X