- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #20.281
merhaba kızlar ya ben uzun süre takip edemedim.misafir felam işler de yoğun.lave nin ki neden iptal oldu.laveden özür dilerim takip edemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şu oldu
test gününe kadar sanırım progestandan göğüslerim acayip şişmişti
test günü sabahı birden söndü göğüslerim ve ben sanırım hamile değilim diye çok üzülmüştüm
hatta buraya da yazmıştım
kan testine bi moralsiz ağlamaklı gittimki sorma
ama meğer hamileymişim
ben hiçbir hamilelik belirtisi yaşamayan biri olarak en büyük örneğim burda
belirtisiz ikiz hamileyim hem de
belirti arama herkese göre değişiyor
rahat ol sadece
ne kadar istatistiksel olarak bi takım belirtiler söylense de tamamen kişisel durumlar bunlar
o istatistiklere uysam ben uyardım çünkü ikiz gebelerde herşey 2 katı oluyor
inş.RABBİM yüzünü güldürür
sabahtan mı gideceksin
bu arada ben kaçırdım mervenin tekmi ikizmi belli oldumu
merhaba kızlar ya ben uzun süre takip edemedim.misafir felam işler de yoğun.lave nin ki neden iptal oldu.laveden özür dilerim takip edemedim![]()
AKasya CANIM benim nasılsın iyi mısın moraller nasıl?
Yarın kaçta gideceksin hastaneye ay çok heyecanlı
İnsallah guzel haberlerini alacağız yarın
dualarımız seninle bize haber vermeyi unutma
Öpüyorum seni Allah'a emanet ol
Ben çok kötüyum ne yapcam bilmiyorum Perşembe gunü bi doktora gidelim bakalım
Bi ilaç felan verir Yada serum felan oluyorsa
Neyse görüşürüz CANIM![]()
Lavem gelmemişsin, umarım biraz daha iyisindir :26:
Akasya canım yarın hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım yardımcın olsun...
Mervecim daha iyi değil misin![]()
Delikız Mehmet Çınar ama güzel Mehmet Akif veya Mehmet Arif daha güzel :) Çınar ismini bu aralar çok duyuyorum.
Tuliprosa heyecan var mı canım? İnş yarın çok iyi geçer.
Benm yine kotamm bitiyo,uzun süre görüşemiycez büyük ihtimalll yaa![]()
Ne çabuk bitiyor senin bu kota :) Al sınırsız rahatça gez :)
Incicim guzel arkadasim , ne guzel yazmissin. Bir daha okudum, bir daha okudum. Yiprandim ve bu Istanbul bizi cok yordu Incim, dun esimle ona karar verdik.tedavi zaten zor bir sey, pgd olayin tuzu biberi, bir de tekrarlayan basarisizliklar daha da zorlastiriyor, bir de bunlarin ustune sehrinden uzak bir yere kosturma, yetisme cabasi... Dun biz ne yapiyoruz dedim? Kostur kostur elde var sifir, geriye kalan yorgunluk, yipranmislik ve tukenen umutlara eklenen umutsuzluklar da cabasi. Gececegini biliyorum elbette , bundan oncekilerin gectigi gibi, ama olan her olumsuz tedavi beni gelecek icin sevklendirmiypr ne yazik ki aksine sevkimi kiriyor. Burasi normal mi onu anlayamadim henuz.Ne söylenebilir ki sabır dilemekten başka... İmtihanın çok zorlu. Hepimiz farklı basamaklardan geçiyoruz. Her şey gibi bunun da bir hayrı var elbet. Allah'ın hikmetinden sual olunmuyor. Sen buradaki herkesten daha çok acı çektin yavruna kavuşmak için. Ama her şey bitmiş değil, sen her ne kadar yine umutsuz olsan da bu bir son değil. Kendine zaman vereceksin. Çok yıprandın, bunaldın, sıkıldın. Elbet zamanı gelecek azalacak bunlar. Biz ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor, kaderimizdekini yaşıyoruz. Her zaman dualarımızda olacaksın bunu sakın unutma. Seni çok seviyoruz![]()
Merhaba Melekcim, tesekkur ederim. Kromozom translokasyonu var bende .iyi akşamlar çok geçmiş olsun size
aranıza yeni katıldım sayılır oyüzden emriyolarınızın pgtye girme sebebini bilmiyorum
sizi üzmek istemiyorum ama pgt sebebiniz neydi
eşimin sperm sayısı düşük 1-2 canlı sperm çıkışımız var
ilk 3 hiç tutmadı
kromozom testlerimiz normal histeleskopi oldu normal
4 denememde blastokistti tuttu
şimdide 5 denemem olacak gebelik aşısı oldum bu seferde
pgt yi tutmuyo die düşünüyo dr bakalım bu sefer olacağına inanıyorum Allah nasip ederse
Rosacim arkadasim tesekkur ederim. Uzuldum tabi ama yuregim mi taslasti neolduysa bana haberi beklerken o kadar sakindim ki...hoşgeldin delikız. çok geçmiş olsun. ne güzel ya böyle ilgili bir doktora denk gelmen. fiyatlarıda bayağı uygunmuş. senin adına çok sevindim.
mrb levaque. sana üzülme diyemem çünkü aynı durumda olsam bende üzülürdüm. belkide yakında bende üzüleceğim ama işte yapacak bişey yok. üzüleceğiz yıpranacağız ama yeniden kalkacağız ayağa. zaman su gibi akıp geçsin ve acılarına ilaç olsun inşallah. allah eşinle sana sağlıklı uzun ömür versin.
evet canım 22:30 da yaptırdım. pazartesi 10:30 da toplanacak. hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider.
Tesekkur ederim turkuazcim , hayirlisi boyleymis bu sefer de.lave canım,nasip değilmiş,çok üzüldüm,sabah bakmıştım,haber yoktu,iyi haber almak ümidiyle bakmıştım ama ne yapalım,
bu dünyadaki imtihanımız bu bizim,rabbim sabır versin,geçecek bu günler,üzülme lutfen.....
Akasyacim canim yazdigin cumleler beni cok mutlu etti. Biz vermeye haziriz ama daha eveen hazir degil bu duruma anladigim. Ya da biz hazir oldugumuzu saniyoruz da farkinda degiliz ki aslinda hazir degiliz. Bilemiyorum. Ben sebep sorgulamyiyorum artik cunku aklim ermiyor .basariya ulasanlardan bazen su cumleleri duyarim..." Cok dua ettim bu sefer cok inandim"... Ben de cook dua ettim, sizler de cook dua ettiniz , ailem oyle. Bu kadar duaya , sinerjiye ve enerjiye rabbim hala " ben sana daha vermeyecegim, zamanin gelmedi" dedigine gore bir bildigi vardir elbet. Ben sebebinini ve bu sorunun cevabini bilmiyorum. Seninlekonustugumuz gibi belki ben de duzgun yumurta hic yok ve yillardir bosuna bu caba bu telas. Bunu da bilmiyorum.Canım dün gece giremedim. İki gündür çok hastayım. Telde de dediğim gibi herşeyin hayırlısı.. Ama akşam eşim de sordu. Ve O da çok üzüldü... Kendi aramızda şunu konuştuk. Rabbimin hikmetinden asla sual olunmaz ama sen ve eşin anne baba olmayı o kadar çok hakediyorsunuz kiBiz sizleri tanıdık ve bir çocuğa neler verebileceğinizi aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz. Allah affetsin hatta ben dedim ki : Allah'ım sen büyüksün. Senin takdirine haşa lafım yok ama çocuğunu sokakta dilendirenler anne olurken neden ? Bunu sorguladım. Ama ben eminim ki bir vakti zamanı, tüm bu yaşananları bir anlamı var. Sebepsiz birşey yaşanmıyor. Bizim misyonumuzda bu konu ile ilgili birşey var. Bunu yaşayıp göreceğiz. Ömrüm oldukça sizlerle görüşmek isterim. Ve ben hala inanıyorum ki birgün sen buraya " HAMİLEYİMMM" yazacaksın. Ve biz de birgün İzmir'e seni ziyarete geleceğiz..
![]()
Nazefsacim tesekkur ederim.Lavemmm Canımm benmmm çok üzüldümm inan,böyle bir sonuç beklemiyordumm..Nolursun üzülmeee..Off offf![]()
Incicim canim , tesekkur ederim, biliyorum hep dualarinla yanimda oldugunu.Lavem, güzel yürekli arkadaşım benim... Dün seninle ağladım ben de, içim yandı. Hep aklımda ve dualarımdasın.
Cnm İnan n diyeceğimi bilemiyorum seni arayamadim elim gitmedi telefona ben hep iyi düşundum iyi olsun die ama olmadı sanada hep olucak dedim cok özür dilerim(((
İnanmış cok şaşırdım hic beklemiyorum Allah yardımcımız olsun ne diyim herzaman dualarimdasin
oğlumuzun adı konusunda eşim ısrarla mehmet çınar istiyor
ilk adı mehmet olacak iki babaların adı mehmet
ama ben mehmet akif yada mehmet arif istiyorum
ama büyük ihtimal mehmet çınar olacak sanırım
sağolasın mattika
evet doktor çok sıkıntılı bir karar
inş. bunda da bir sıkıntı çıkmaz da sağlıkla doğuma kadar gider böyle
sağolasın lavegue
sana da çok geçmiş olsun
sözün bittiği yer ..
nasip ,kısmet ,takdir..
RABBİM inş. gönlüne göre versin
sağolasın tulip şimdilik böyle inş. hep böyle devam eder doktorlar iletişim
senin de opun yaklaşmış RABBİM yardımcın olsun inş. güzel haberlerle gel
hoşbulduk akasya ..
zor bir haftaydı gerçekten benim için ama çok şükür atlattım
evet hamsilerim de iiler çok şükür
darısı başınıza inş.
yarın fetal ekom var oğlum için
duanızı esirgemeyin inş. onda da bir sıkıntı çıkmaz
4 hafta arayla yapılacakmış
ilkini inş. atlatırım
ama oğlan çok hareketli
doktor diyorki fetal ekosu da zor olur bunun
ne zaman doktora gitsem zaten bi türlü durmuyor hamsi pıtır pıtır
inş. hastaneden ne yaramaz oğlun var diye geri göndermezler
senin test günün de yaklaştı sanırım
ne zaman ?
Akasya canım yarın hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'ım yardımcın olsun...
Delikız Mehmet Çınar ama güzel Mehmet Akif veya Mehmet Arif daha güzel :) Çınar ismini bu aralar çok duyuyorum.
oğlumuzun adı konusunda eşim ısrarla mehmet çınar istiyor
ilk adı mehmet olacak iki babaların adı mehmet
ama ben mehmet akif yada mehmet arif istiyorum
ama büyük ihtimal mehmet çınar olacak sanırım
sağolasın mattika
evet doktor çok sıkıntılı bir karar
inş. bunda da bir sıkıntı çıkmaz da sağlıkla doğuma kadar gider böyle
sağolasın lavegue
sana da çok geçmiş olsun
sözün bittiği yer ..
nasip ,kısmet ,takdir..
RABBİM inş. gönlüne göre versin
sağolasın tulip şimdilik böyle inş. hep böyle devam eder doktorlar iletişim
senin de opun yaklaşmış RABBİM yardımcın olsun inş. güzel haberlerle gel
hoşbulduk akasya ..
zor bir haftaydı gerçekten benim için ama çok şükür atlattım
evet hamsilerim de iiler çok şükür
darısı başınıza inş.
yarın fetal ekom var oğlum için
duanızı esirgemeyin inş. onda da bir sıkıntı çıkmaz
4 hafta arayla yapılacakmış
ilkini inş. atlatırım
ama oğlan çok hareketli
doktor diyorki fetal ekosu da zor olur bunun
ne zaman doktora gitsem zaten bi türlü durmuyor hamsi pıtır pıtır
inş. hastaneden ne yaramaz oğlun var diye geri göndermezler
senin test günün de yaklaştı sanırım
ne zaman ?