• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

tamam bu hafta benden haber bekle :34:

hamarat olması güzel de marka olayını sevmedim
marka takıntılı insanları hiç sevmem
hele de eşarpta marka takıntısı olup markasını da tam arkaya atıp gezenlerden hiç hoşlanmam
tesettürle markalı yaşamı bağdaştırmıyorum daha mütevazi yaşanmalı
bir eşarba gidip de 100-150 tl veren var
o parayla fakire yardım etmek bana daha uygun geliyor
neyse hayırlısı olsun artık bakalım bu isim karmaşasından ne çıkacak :1:
demin eşim de diyorki bana incinaz güzel isim yaaa diyor:1:
iice alıştı sanırım bu isme :1:

vardır tabi marketlerde olmazmı ,büyük marketlere bak migros gibi

Bende hiç hoşlanmıyorum marka durumlarından..Tamam kuzucuk senden haber bekliyorummm..:16:

Hey maşallah yarasın yiğenimize:emir_bebek::27:
Afiyet şeker olsun canım:56:
Amin canım sağol cümlemizin:16:

Valla fazlasıyla iyi bakıyoruz teyzecikkk:1:

hiç görmedim marketteama istersen bende var kargo ile gönderebilirim canım.

merveciğim bu arada ceap vermeye çalışıyorum ama mesajını görmediysem kusura bakma.

sağol canım atlattım. şimdi daha heyecanlı bir bekleyiş başladı. sende iyisindir inşallah.

Ayy canım benim sağolasın allah razı olsun demen bile yeterli:16::16:
Yok bulunur bence marketlerde
Olmazsa benim yukarı komşu rizeli onda vardır
istesem verir herhalde o kadarda şey değil ya
bende taktım bu komşulara ya:27:

Kızlar yaa bugün vajinal kültürümün sonucu çıkacaktı aradım doktorumu şimdi bi hastaya bakıyorum hemen döncem dedi dönmedi,Sinir oldum madem unutcan niye söz veriyorsun..
Yarın tekrar arıycam..
Vajinal kültürde neye bakılıyor kızlar?
Bende akıntı varda bunun bebegin suyundan gelip gelmedigi anlaşılırmı bu testle?

Ayy canım benim sağolasın allah razı olsun demen bile yeterli:16::16:
Yok bulunur bence marketlerde
Olmazsa benim yukarı komşu rizeli onda vardır
istesem verir herhalde o kadarda şey değil ya
bende taktım bu komşulara ya:27:

Bellikii gıcık etmişler bacım bunlar senii:1:

Kızlar yaa bugün vajinal kültürümün sonucu çıkacaktı aradım doktorumu şimdi bi hastaya bakıyorum hemen döncem dedi dönmedi,Sinir oldum madem unutcan niye söz veriyorsun..
Yarın tekrar arıycam..
Bende akıntı varda bunun bebegin suyundan gelip gelmedigi anlaşılırmı bu testle?

vajinal kültürde mantar felan olup olmadığına bakılıyor
yani o dediğinle alakası yok canım

valla canım ne sen sor ne ben söyleyeyim:25:
ama bu halime bin şükür yinede
ışığı kapattım karanlıkta oturuyorum:31:
ve yalnızım:)
biraz toparlanabildin mi?

Gecici zaman bosver , iyi bir sey icin bunlar.

Toparlandim canim , iyi sayilirim. Kalbim kirik ama hayat devam ediyor. Yola devam, secenegimiz yok.

Ben de eski forumlara baktim biraz. Secgin ve anngelinokudum. Onlar 24 sure ile yapmislardi. Hangi merkezdeyid acaba hatirlar misin? Kizlar siz hatirliyor musunuz?

Toparlandim canim , iyi sayilirim. Kalbim kirik ama hayat devam ediyor. Yola devam, secenegimiz yok.

Ben de eski forumlara baktim biraz. Secgin ve anngelinokudum. Onlar 24 sure ile yapmislardi. Hangi merkezdeyid acaba hatirlar misin? Kizlar siz hatirliyor musunuz?

canım seçgin okmeydanı memorialde yaptı kızı ve oğlu oldı. amniyoda yaptırdı biri translokasyonlu biri sağlam çıktı. Angel konyada bildiğim kadarıyla...

Yarın tekrar arıycam..

canım ben vajinal enfeksiyona bakılıyor biliyorum...:44: su anlaşılmaz canım...

Ah canım kalbin kırık evet öyle dedin içim cız etti valla:5:
hayır hatırlamıyorum canım

valla canım ne sen sor ne ben söyleyeyim:25:
ama bu halime bin şükür yinede
ışığı kapattım karanlıkta oturuyorum:31:
ve yalnızım:)
biraz toparlanabildin mi?

illaaa her seferinde peşinemi düşcez yaaa alla allaaa bi kerede sen bul beniiii bütün gün topikteydim :19::63: neyse nasılsın bebeğim :3: (yiğenime soruyom yoksa küsüm sana) :19::63:

illaaa her seferinde peşinemi düşcez yaaa alla allaaa bi kerede sen bul beniiii bütün gün topikteydim :19::63: neyse nasılsın bebeğim :3: (yiğenime soruyom yoksa küsüm sana) :19::63:

Ayy Allah seni ne etmesin emi sen hangi topiktesin yahu:26:
ne bileyim iyidir herhalde uyuyor şuan:9:
senin prens nasıl:emir_bebek:

Ayy Allah seni ne etmesin emi sen hangi topiktesin yahu:26:
ne bileyim iyidir herhalde uyuyor şuan:9:
senin prens nasıl:emir_bebek:

benimkide uyuyodur herhal hissedemiyom ya haylaa :26::50: ay az kaldı ama hissederim inşallah bundan sonraaa :52::16: hangi topikte olcam herzamankinde yaşadığım sorunlara rağmen neşeyle pırtlıycazdaaa(yumurtlıycazdaa) :60: benüm yerim belli en azından ha bide mart annelrine takılıyom arada bulmak isteyen bulur benim gibiii :63:

benimkide uyuyodur herhal hissedemiyom ya haylaa :26::50: ay az kaldı ama hissederim inşallah bundan sonraaa :52::16: hangi topikte olcam herzamankinde yaşadığım sorunlara rağmen neşeyle pırtlıycazdaaa(yumurtlıycazdaa) :60: benüm yerim belli en azından ha bide mart annelrine takılıyom arada bulmak isteyen bulur benim gibiii :63:

Tamam kız ilk çocukların hissedilmesi geç oluyormuş biraz
Belkide hareket ediyor sen anlamıyorsundur:9:

Back
X