• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bu akşam eltimle konuştuk telefonda. Ben çok heyecanlı soruyorum bebekle ilgili şeyleri o ise gayet sakin cevaplar veriyor :) Benim üzülebileceğim düşüncesiyle böyle sakin konuşup bebek konusunu kısa tutuyor olabilir mi :26: Öyleyse çok üzülürüm, soramam da bununla ilgili bir şey. Acaba bizden sakınırlar mı diye de düşündüm. Umarım öyle bir şey olmaz. Biz büyük bir heyecanla bekliyoruz yeğenimizin gelmesini. Siz olsanız ne yapardınız?

Tuliprosacığım dualarımız seninle canım inşallah sağlıklı çıkacak...

Akasya bugün test tekrarlanacaktı bekliyoruz canım...:16:

mrb kızlar haber veremedim. 8 den biri olgun çıkmamış, birindede bir problem varmış anlamadım. 6 sı işleme girmiş. 1 inin gelişimi yavaşlamış elde var 5 tane. bayağı moralim bozuldu. şimdi anladım sizin stresinizi. insan yaşamayınca anlamıyor. yarın yine bilgi verecek embriyolog.
Canım hiç morelini bozma akasyanın dediği gibi senin şansın daha yüksekdi hayatın ne getirecegi belli olmuyor dilerim en az 2 tane çıkar dualarımız seninle ....
Kızlar bu akşam eltimle konuştuk telefonda. Ben çok heyecanlı soruyorum bebekle ilgili şeyleri o ise gayet sakin cevaplar veriyor :) Benim üzülebileceğim düşüncesiyle böyle sakin konuşup bebek konusunu kısa tutuyor olabilir mi :26: Öyleyse çok üzülürüm, soramam da bununla ilgili bir şey. Acaba bizden sakınırlar mı diye de düşündüm. Umarım öyle bir şey olmaz. Biz büyük bir heyecanla bekliyoruz yeğenimizin gelmesini. Siz olsanız ne yapardınız?
Günaydın cnm ...
Ya benimde bir arkadaşım vardı 2 defa tüp bebek tedavisi gördüğümü biliodu ben onun kızını çok sewiodm ama o hep bana dert yanıodu aman olsada ne olur felan die sıkıntısı bale kursu bilmem ne bitmio ..
Yani bizlerin tedavi gördüklerini bildikleri için bizleri üzmemek için sanırım yapıolar ama biz daha çok üzülüoruz aslında ama farkında deiller ..
günaydın kızlar:16::16:

Günaydın mattika nasılsın paşamız nasıl büyümüştür maşallahhh:nazar:

tuliprosa nasılsın canım, inş en az 2 tane sağlıklı çıkıcak.. 5 güzel bi sayı..

iyim canım. bugün haber bekliyorum tekrar sayı azalmaz inşallah.

Tuliprosacığım dualarımız seninle canım inşallah sağlıklı çıkacak...

Akasya bugün test tekrarlanacaktı bekliyoruz canım...:16:

inaşallah canım hep ümit ediyorum. aslında olumsuzluklarada hazırlıyorum kendimi ama aslında bunun hazırlığının olmadığını biliyorum.

153 güzel bir değer ikiye katlanmıştır bence.

mrb kızlar haber veremedim. 8 den biri olgun çıkmamış, birindede bir problem varmış anlamadım. 6 sı işleme girmiş. 1 inin gelişimi yavaşlamış elde var 5 tane. bayağı moralim bozuldu. şimdi anladım sizin stresinizi. insan yaşamayınca anlamıyor. yarın yine bilgi verecek embriyolog.

Rosacim canini sikacak durum yok ortada.
Senin hastaliginda bildigim kadariyla zaten sansin cok yuksek.
Dert edecek hic bir sey yok inan bana .
Gayet de guzel.
Biz translokasyon icin bile 5 sayisina tesekkur ediyoruz ki oranlarimizin ne kadar karamsar oldugunubiliyorsun.

Insallah guzel haberler gelecek . Icini ferah tut.

Akasyacim haberlerini bekliyoruz canim.

Aslinda insanlar gebe kaliyor ve bir keretest yaptiriyor, sonra da kese gormeye gidiyor.
Burada da bir anormallik var , 2 gunde bir kan testi , sinir bozucu.
Hamile kaldin mikaldin.. Birakmak gerek aslinda devamini.

Merve sen yaptirmamistin di mi test sonrasinda

günaydın lave

nasılsın

merve testi geçen hafta yapmıştı

süper relaks gidiyor maşallah

tabi bir de ona sormak lazım

ben kırk kere gidip keseye baktırmıştım

günaydın lave

nasılsın

Adacim nasilsin?

Valla ne diyeyim iyiyim aslinda gunumuz ruh hali olarak. Ama gelecek icin cooook umutsuz, cokuk , sevimsiz bir durumdayim. Bugunu dusunursem hayat guzel , ne yapalim olan oldu , geriye kaldiyasam .
Ama bir tedavi daha ... Nerede... Nasil... Off offf

Sen nasilsin?

Canım hiç morelini bozma akasyanın dediği gibi senin şansın daha yüksekdi hayatın ne getirecegi belli olmuyor dilerim en az 2 tane çıkar dualarımız seninle ....

Günaydın cnm ...
Ya benimde bir arkadaşım vardı 2 defa tüp bebek tedavisi gördüğümü biliodu ben onun kızını çok sewiodm ama o hep bana dert yanıodu aman olsada ne olur felan die sıkıntısı bale kursu bilmem ne bitmio ..
Yani bizlerin tedavi gördüklerini bildikleri için bizleri üzmemek için sanırım yapıolar ama biz daha çok üzülüoruz aslında ama farkında deiller ..

Günaydın mattika nasılsın paşamız nasıl büyümüştür maşallahhh:nazar:

çok sağol canım. inşallah bende çok dua ediyorum sağlıklı çıkması için.

Rosacim canini sikacak durum yok ortada.
Senin hastaliginda bildigim kadariyla zaten sansin cok yuksek.
Dert edecek hic bir sey yok inan bana .
Gayet de guzel.
Biz translokasyon icin bile 5 sayisina tesekkur ediyoruz ki oranlarimizin ne kadar karamsar oldugunubiliyorsun.

Insallah guzel haberler gelecek . Icini ferah tut.

ah canım benim daha üzüntün tazeyken bize destek olabiliyorsun. inşallah bende senin kadar güçlü olabilirim. allah senin bu sabrın ve iyi yürekliliğinin mükafatını verecektir.

günaydın lave

nasılsın

ada bende ilk gebeliğimde hiç acele etmemiştim kese için. kalp atımı ile birlikte görmüştüm. ama şimdi olsa en erken ne zaman gidiliyor ise o zaman giderim. bişeyler zor elde edildiği zaman kaybetme korkusu çok oluyor.

Adacim nasilsin?

Valla ne diyeyim iyiyim aslinda gunumuz ruh hali olarak. Ama gelecek icin cooook umutsuz, cokuk , sevimsiz bir durumdayim. Bugunu dusunursem hayat guzel , ne yapalim olan oldu , geriye kaldiyasam .
Ama bir tedavi daha ... Nerede... Nasil... Off offf

Sen nasilsin?

böyle düşünme diycem ama

benim düşüncelerimin de senden farkı yok inan ki

devam etmeli mi yoksa yeter bu kadar deyip yola devammı etmeli

hayat devam ediyor gerçekten böyle de mutluyum inada bindirdim gibi oldu

allahın zoruna gidecek diye korkuyorum

eşime kalsa vazgeç bu sevdadan modunda

umutlanmam için bir neden de bulamıyorum

nereye gitmeli ne zaman nasıl soruları beynimi yiyor

çok sağol canım. inşallah bende çok dua ediyorum sağlıklı çıkması için.

ah canım benim daha üzüntün tazeyken bize destek olabiliyorsun. inşallah bende senin kadar güçlü olabilirim. allah senin bu sabrın ve iyi yürekliliğinin mükafatını verecektir.

ada bende ilk gebeliğimde hiç acele etmemiştim kese için. kalp atımı ile birlikte görmüştüm. ama şimdi olsa en erken ne zaman gidiliyor ise o zaman giderim. bişeyler zor elde edildiği zaman kaybetme korkusu çok oluyor.

soğukkanlılığını zamanla kaybediyor insan canım

yada benim için böyle

inşallah senin için hayırlısı olur

ama şansın çok yüksek

inşallah en az iki bulunur ve ikizin olur

böyle düşünme diycem ama

O kadar ayni dusunuyoruz ki seninle.
Biri gelsin, elimden kaldirsin , bu dusunduklerin yanlis, kendi kendinekuruntu yapiyorsun , denemeye devam et , illaki bulacaksin , var sende desin. Baska turlu inanamayacagim ben inancimi cok yitirdim. Ben de mutluyum , cocuk her sey degil ama buyuk bir gida eksikligi sadece. Esim diyor kac gundur dusunuyorum dusunuyorum olmasa da olur, mecbur degilki diyor. Hakli... Ama iste garip , cetrefilli,ikircii duygular .

Umutlanmak icin ben de hic bir adet neden bile bulamiyorum.

O kadar ayni dusunuyoruz ki seninle.
Biri gelsin, elimden kaldirsin , bu dusunduklerin yanlis, kendi kendinekuruntu yapiyorsun , denemeye devam et , illaki bulacaksin , var sende desin. Baska turlu inanamayacagim ben inancimi cok yitirdim. Ben de mutluyum , cocuk her sey degil ama buyuk bir gida eksikligi sadece. Esim diyor kac gundur dusunuyorum dusunuyorum olmasa da olur, mecbur degilki diyor. Hakli... Ama iste garip , cetrefilli,ikircii duygular .

Umutlanmak icin ben de hic bir adet neden bile bulamiyorum.

lave bazen ne düşünüyorum biliyormusun

allahın düzenine karşımı geliyorum tedavi olmakla acaba

bir denedim iki denedim üç dört olmuyor işte

doğal kalabilsem yine bir umudum olucak o da olmadı

nereye kadar bir de eşim bana bunu soruyor biliyormusun

nereye kadar bana birşey söyle diyor bir iki üç ya da 35 yaş 37 yaş

bileyim diyor

haklı adamda bütün hayatımız tedavi oldu sanki

çalış para biriktir tedavi için harca olmadı sil baştan tekrar düşünmeye başla falan

artık tatilleri izinleri herşeyi ona göre ayarlar oldum ne kötü

akışına bırakamıyorum

allah yardımcımız olsun

psikolojik destek lazım ama kim anlar ki bizi

naz göbüşünü gördüm maş.
ama benimkinden sivri ve büyük :1:
benimki daha yuvarlak :1:
çok aşırı değil göbeğin çünkü ben senin 4 aylık halini de biliyorum o zaman bana 4 aylığa göre çok gelmişti birden çıkmış gibiydi
ama şimdiki halin öyle çok göbüşlü gelmedi
yalnız öyle açıkta bırakıp da eylülü üşütme
sonra doktorlarda geziyorsun yok akıntım var vs diye :4:
böyle karnın açık gezersen üşütürsün
ben sürekli karnım açılınca kapatıyorum
hamile boxer aldım uzun üşütmeyeyim diye
öyle sereserpe gezme kış yaklaştı üşütür hasta olursun
benim resimdeki hamile pantolonuma baksana bi ta göğsüme kadar çıkıyor:1:
1 beden büyük aldımki iice sarsın üşütmeyeyim diye
belimden düşüyor ama ne yapayım idare ediyorum
geçen gün yolda inan düşecekti nerdeyse çekiştirip duruyorum ama bi beden küçüğü de önden kasıklardan rahatsız ediyordu mecbur aldım
yani iice göbeğini sarmaya açıkta bırakmamaya dikkat et
tam hasta olma havası geçiş günleri

Benm göbüş biraz daha sivri gidiyor dogruu:1:Ne giysem açılıyor göbüşş bende üstüne hırka giyiyorum yada içime atlet mecbur..Yoksa kasıklarımda agrı oluyor kuzum dogru söylüyorsunn:16:
Hamile pantolonlarının hepsi öyle sanırım,benmkide tepeme çıkacak neredeyse:1:
İyiki 1 beden büyük almışsın çünkü daha büyüycek karnın o zaman tam olur canıımmm..
Sen napyorsunn bakımmm?

evet hazadeciğim dondurulmuşum var çok şükür.

nazcığım maşaAllah sana be prensesine.ben ilk gördüğümde hani fazla kilo aldım diyordu öyle değil.çok hoşsun tatlım.bende pijamalarını beğendim.

Eski halim zayıftı yaa ondan çok geldi kuzum heralde bana:1:Sagoll canımmm pijamalarımı sarıp saklayasım geldi şimdi :1:

bana iğne vermedi canım. jel ve bant kullanıyorum. iğneler göbekten mi kalçadan mı?

maşallah maşallah bu ne güzel hamile. çok şıksın canım. göbüşünde çok yakışmış basketbol topu gibi.

pişkinliğe bak ya biinsan mahçup olur. ben bile sinir oldum okadına.

vallahi hep seni düşünüyorum akasyanın çıktı benimde çıkar diye. bide seninki de tek gen hastalığıya sanki aynı olacakmış gibi bilimsel olmayan bir mantık kuruyorum. eşim dalga geçiyor 6 çocuk annesi diye.

Aynenn vallahi,bu zaman da kimseye fazla güvenmeyeceksn yavrumm ben anladımmm..
Göbüşede herkes basketbol topu diyor dogru tanııı:52::52:

İncimmm bizede aynısı çok yapıldı hamile kalamadıgım zamanlar..Aslında biz bu şekilde daha çok üzülüyoruz,keşke bizede normal davransalar diyordukk..canımm arkadaşımmm sen hiç üzülmee gerekirse yüreginden geçenleri söyle,öyle düşünememesini sagla..

Herkesciklere günaydınnn canlarımmmm:21:
Bugün sabah uyandıgımda yatak odamın tavanında küçücük bi kurtla karşılaştımm,çıglık çıglıga kalktım yataktannnn:27:
Nefret ederim ben kurttan Süpürgeyle çektim:10:
Nerden gelmiştirki şimdi o biyermi kurtlandıkiii:47:
Bende acayip titiz bi insanım,ne yapsam ki kızlar yatkları kanepeleri çekip altlarınımı silsem tekrar?
1 hafta önce silmiştim altlarınıııı:44:
Sanırım kafayı sıyırıyorumm:52:

böyle düşünme diycem ama

lave bazen ne düşünüyorum biliyormusun

allahın düzenine karşımı geliyorum tedavi olmakla acaba

bir denedim iki denedim üç dört olmuyor işte

doğal kalabilsem yine bir umudum olucak o da olmadı

nereye kadar bir de eşim bana bunu soruyor biliyormusun

nereye kadar bana birşey söyle diyor bir iki üç ya da 35 yaş 37 yaş

bileyim diyor

haklı adamda bütün hayatımız tedavi oldu sanki

çalış para biriktir tedavi için harca olmadı sil baştan tekrar düşünmeye başla falan

artık tatilleri izinleri herşeyi ona göre ayarlar oldum ne kötü

akışına bırakamıyorum

allah yardımcımız olsun

psikolojik destek lazım ama kim anlar ki bizi

Sen yine de biraz daha umut dolu olmalisin Adacim.
Sorun esinde , bu daha iyi alternatifli bir durum biliyorsun.
Ve yasin da daha cok iyi bence.
Ama seni ben cok iyi anliyorum. Ben de 34 yasindayken 4 asilama, 2 taze bir de dondurulmus yapmis durumdaydim. Ama daha cok umudum vardi biliyor musun? Daha ne translokasyonu biliyordum ne bir seyi. Sebepsiz diyorlardi, esimde morfoloji sorunu vardi evet ama onu tup bebekte sorun olarak gormuyordu doktorlar. Ben de ilk basta cok kafaya takmama ragmen sonrasinda onemsememeye basladim. Ilk pgd tedavisinde cok umutluydum, ikincisinde de vardi. Bulunur diyordu herkes. Ama bulunmadikca ve bunun uzerine translokasyona ek olarak cikan o butun kromozom sorunlarini gordukce umudum gitti.

Zaten dogal sansim herhalde 0 .

Eskiden dogaldan bile beklentim vardi.

Hele hele " kafani rahatlat , tatile cik, dusunme , bak benim arkadasim var 3 sene cocugu olmadi sonra tatile gittiler, hamile dondu " ve buna benze onlarca oneri ve hikaye dinlemekten biktim usandim. Niye ben hep guzel hikayelerin dinleycisi oluyorum da benim de anlatacak guzel bir hikayem olmuyor diye dusunur oldum. Hikayeler guzel, umut verici ama ben de ancak boylesi guzel bir hikayenin bas kahramani olursam anlamli olmaz mi daha cok?

Back
X