• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkesciklere günaydınnn canlarımmmm:21:
Bugün sabah uyandıgımda yatak odamın tavanında küçücük bi kurtla karşılaştımm,çıglık çıglıga kalktım yataktannnn:27:
Nefret ederim ben kurttan Süpürgeyle çektim:10:
Nerden gelmiştirki şimdi o biyermi kurtlandıkiii:47:
Bende acayip titiz bi insanım,ne yapsam ki kızlar yatkları kanepeleri çekip altlarınımı silsem tekrar?
1 hafta önce silmiştim altlarınıııı:44:
Sanırım kafayı sıyırıyorumm:52:

günaydın naz

benim de bu aralar rüyalarıma bile girdi

sıcaklardan herhalde dolaplardaki herşey kelebeklenmiş benim

o kelebekler de kurt mu oluyor yoksa tam tersimi

ben çok titiz değilim ama bütün evi temizleyip yuvalarını bulabildim

sen de köşe bucağa bak yuva yapıyorlar çünkü bulamıyorsun

Kızlar bu akşam eltimle konuştuk telefonda. Ben çok heyecanlı soruyorum bebekle ilgili şeyleri o ise gayet sakin cevaplar veriyor :) Benim üzülebileceğim düşüncesiyle böyle sakin konuşup bebek konusunu kısa tutuyor olabilir mi :26: Öyleyse çok üzülürüm, soramam da bununla ilgili bir şey. Acaba bizden sakınırlar mı diye de düşündüm. Umarım öyle bir şey olmaz. Biz büyük bir heyecanla bekliyoruz yeğenimizin gelmesini. Siz olsanız ne yapardınız?

canım eltinin kişiliği nasıl? oradan çıkarabilirsin. iyi huyluysa üzmemek içindir...

lavem o kadar haklısın ki. çok istiyorum hamilelik haberini duymayı...

Sen yine de biraz daha umut dolu olmalisin Adacim.
Sorun esinde , bu daha iyi alternatifli bir durum biliyorsun.
Ve yasin da daha cok iyi bence.
Ama seni ben cok iyi anliyorum. Ben de 34 yasindayken 4 asilama, 2 taze bir de dondurulmus yapmis durumdaydim. Ama daha cok umudum vardi biliyor musun? Daha ne translokasyonu biliyordum ne bir seyi. Sebepsiz diyorlardi, esimde morfoloji sorunu vardi evet ama onu tup bebekte sorun olarak gormuyordu doktorlar. Ben de ilk basta cok kafaya takmama ragmen sonrasinda onemsememeye basladim. Ilk pgd tedavisinde cok umutluydum, ikincisinde de vardi. Bulunur diyordu herkes. Ama bulunmadikca ve bunun uzerine translokasyona ek olarak cikan o butun kromozom sorunlarini gordukce umudum gitti.

Zaten dogal sansim herhalde 0 .

Eskiden dogaldan bile beklentim vardi.

Hele hele " kafani rahatlat , tatile cik, dusunme , bak benim arkadasim var 3 sene cocugu olmadi sonra tatile gittiler, hamile dondu " ve buna benze onlarca oneri ve hikaye dinlemekten biktim usandim. Niye ben hep guzel hikayelerin dinleycisi oluyorum da benim de anlatacak guzel bir hikayem olmuyor diye dusunur oldum. Hikayeler guzel, umut verici ama ben de ancak boylesi guzel bir hikayenin bas kahramani olursam anlamli olmaz mi daha cok?

ben de tam tersi düşünüyorum lave

milyonlarca sperm arasından sağlıklı bulunması çok daha zor

bayanda translokasyon olduğunda genelde hamile kalıp düşmüş ama bir şekilde kalmışlar

sen de morfolojiden mi acaba kalamadın

bana muhterem hoca 4-5 tanede 1 şans demişti konuştuğumuzda

ama bahçeci 12 de bir demişti belki taşıyıcı çıkar o da ihtimali arttırır demişti

şimdi 12 de bire inanıyorum ben lave

bulunsa bulunurdu diyorum o kadar embriyo ile

ama gözden göze de fark eder acaba yanlış kişimi bakıyor diyorum

ama gerçekten bir sınır koymalıyız ben de sen de

yaşla alakalı değil yıpranma çok fazla oluyor

iki deneme pgt li ama bana yılladır bu sorunla uğraşıyormuşum gibi geliyor

bu sorun çıkmasaydı ben denermiydim diyorum evet denerdim ama en fazla 36-37 yaşına kadar

şimdi de yılda iki kere 2 yıl daha deniycem diyorum allahım nasip ettiyse olur

sonrasında evlatlık mı olur o da mı olmaz bilmiyorum ama

hayatımdan tedaviyi çıkarıcam kesin olarak

pişman olmadan

kızlar size sitemim var biraz...:19: hituci burada güzel bir fikir attı ortaya. üzerine yeni fikirlerle gelişti tedaviye başlayacaklar var hamilelerimiz var tefriciye okuyalım dendi kabul gördü sonrası devamı gelmedi. benim suyum geldiğinde kürtaj topiğim bana okudu şükür ki o kadar çaresiz durumdan bu güne geldim. o haftada kesenin toplanması ihtimali yüzde 10 muş... ben duanın gücüne çok inanıyorum.

ben 600 tane okumuştum bu topik için. Ardından 2 defa kendim için, toplasam 2 ye yakın başka rica edenlere okumuşumdur. yatıyorum tabi daha kolay. Ama yine de zaman yaratmak lazımdı. toplu okunmayacaksa herkesin kendine okuma:19:ını tavsiye ederim...

kızlar size sitemim var biraz...:19: hituci burada güzel bir fikir attı ortaya. üzerine yeni fikirlerle gelişti tedaviye başlayacaklar var hamilelerimiz var tefriciye okuyalım dendi kabul gördü sonrası devamı gelmedi. benim suyum geldiğinde kürtaj topiğim bana okudu şükür ki o kadar çaresiz durumdan bu güne geldim. o haftada kesenin toplanması ihtimali yüzde 10 muş... ben duanın gücüne çok inanıyorum.

ben 600 tane okumuştum bu topik için. Ardından 2 defa kendim için, toplasam 2 ye yakın başka rica edenlere okumuşumdur. yatıyorum tabi daha kolay. Ama yine de zaman yaratmak lazımdı. toplu okunmayacaksa herkesin kendine okuma:19:ını tavsiye ederim...

günaydın

siteminde haklısın

ama sen bize dağıt

biz de okuyalım bence

sayı ve tarih olursa okunur diye düşünüyorum

kendi halimize bırakırsan bizi olmaz

suskunada siz böyle yazdıkça çok üzülüyorum inşallah olur çok istiyorum gerçekten...

suskunada siz böyle yazdıkça çok üzülüyorum inşallah olur çok istiyorum gerçekten...

günaydın

siteminde haklısın

ama sen bize dağıt

biz de okuyalım bence

sayı ve tarih olursa okunur diye düşünüyorum

kendi halimize bırakırsan bizi olmaz

canım inanın sitemim kendim için değil... Delikız ve nazefsada kim ne kadar okumuş liste var. onlar listeyi yayınlarsa eksikleri okumak isteyenlere taksim edip tarih belirleyebiliriz...

canım inanın sitemim kendim için değil... Delikız ve nazefsada kim ne kadar okumuş liste var. onlar listeyi yayınlarsa eksikleri okumak isteyenlere taksim edip tarih belirleyebiliriz...

çok haklısın

ama isteyen istediği kadar dersen o daha zor

ama herkese şu düştü şu tarih son dersen

bağışlamasını da bir arkadaş yapar o daha iyi olur

naz buralardaydı

yazsın sen de kalanı bölüştür bence

ben de tam tersi düşünüyorum lave

milyonlarca sperm arasından sağlıklı bulunması çok daha zor

bayanda translokasyon olduğunda genelde hamile kalıp düşmüş ama bir şekilde kalmışlar

sen de morfolojiden mi acaba kalamadın

bana muhterem hoca 4-5 tanede 1 şans demişti konuştuğumuzda

ama bahçeci 12 de bir demişti belki taşıyıcı çıkar o da ihtimali arttırır demişti

şimdi 12 de bire inanıyorum ben lave

bulunsa bulunurdu diyorum o kadar embriyo ile

ama gözden göze de fark eder acaba yanlış kişimi bakıyor diyorum

ama gerçekten bir sınır koymalıyız ben de sen de

yaşla alakalı değil yıpranma çok fazla oluyor

iki deneme pgt li ama bana yılladır bu sorunla uğraşıyormuşum gibi geliyor

bu sorun çıkmasaydı ben denermiydim diyorum evet denerdim ama en fazla 36-37 yaşına kadar

şimdi de yılda iki kere 2 yıl daha deniycem diyorum allahım nasip ettiyse olur

sonrasında evlatlık mı olur o da mı olmaz bilmiyorum ama

hayatımdan tedaviyi çıkarıcam kesin olarak

pişman olmadan

4-5 embryoda mi sans bir adet demsiti , sonra da 12 embryoda mi bir adet dediler . Bunlar yumurta mi embryo mu?

Hitucim ve bazi arkadaslar morfolojiden dolayi dogal kalamadigimi soyluyorlar ama benim de aklim almiyor Ada . Bunca yil, ben 2 yillik evli degilim ki, nasil denk gelmez, gelemez, aklim almiyor... Hep diyorum aslinda , hamile kalip dusurmeyi elbette ki istemezdim. Eger ki esimin morfoloji sebebiyle dogal hamile kalamadiysam bu da belki Allahin bir lutfu bana .

Sperm konusunda ise sen kendi fikrii soyluyorsun ama asil genel gecer dogru erkek translokasyonunun kadinla kiyaslandiginda daha sans vaat ediyor olmasi. He diyorsun bana niye denk gelmedi ? Haklisin.. Istatistikler oranlar cok sinir bozucu. Hic lehimize islemiyor. .

Ben yas siniri koymadim ya da adet siniri ama koymak gerek. Bunun sonu yok.
Bir gun bu konunun aklima gelmemesini istiyorum, tup bebek kelimesiz, pgd kelimesiz bir gunum olsun istiyorum. allah baska dertler vermesin tabi. Sukur halimize. Ama Allahimin verdigi ureme gucunden , saglikli evlat dunyaya getirme gucunden niye biz nasibimizi alamamisiz ki? Rabbimin takdiri gene diyecek bir sey yok ama insan bu sorulari soruyor tabi kendine.

Haklisin canim , ben gormedim. Okuyalim tabi.

Canim valla biz de cok istiyoruz :16:

günaydın naz

benim de bu aralar rüyalarıma bile girdi

sıcaklardan herhalde dolaplardaki herşey kelebeklenmiş benim

o kelebekler de kurt mu oluyor yoksa tam tersimi

ben çok titiz değilim ama bütün evi temizleyip yuvalarını bulabildim

sen de köşe bucağa bak yuva yapıyorlar çünkü bulamıyorsun

Ayy vallahi hiç sevmedigim bi hayvan türü acayip tiksiniyorummm,bak daha kahvaltı yapamadım onun yüzünden..:47:
Bakliyatımda çok azdır benm az az alıp kullanırımmm ordanmı gelirki acaba en iiyisi ben temizliyim heryeri..
Senn nerden çıktı yuvaları? Çokmu kurt vardı?
Sabah sabah muhabete bak yaa:52:

laveyle ben çok dolduk galiba

içimizi döküyoruz birbirimize

kusurumuza bakmayın nolur

estağfirullah canım biz sizin üzülmenize üzülüyoruz çok da haklısınız yazdıklarınızı düşünmekte...

çok haklısın

ama isteyen istediği kadar dersen o daha zor

ama herkese şu düştü şu tarih son dersen

bağışlamasını da bir arkadaş yapar o daha iyi olur

naz buralardaydı

yazsın sen de kalanı bölüştür bence

nazefsa ya da delikız yayınlarsa o liste üzerinden metazori ile verelim olmazsa...:1:

Akasyacim haberlerini bekliyoruz canim.

Aslinda insanlar gebe kaliyor ve bir keretest yaptiriyor, sonra da kese gormeye gidiyor.
Burada da bir anormallik var , 2 gunde bir kan testi , sinir bozucu.
Hamile kaldin mikaldin.. Birakmak gerek aslinda devamini.

Merve sen yaptirmamistin di mi test sonrasinda
Ama cnm sağlıklımı kimyasalmı olup olmadıgını degerden anlıolar o yüzden ...
Herkesciklere günaydınnn canlarımmmm:21:
Bugün sabah uyandıgımda yatak odamın tavanında küçücük bi kurtla karşılaştımm,çıglık çıglıga kalktım yataktannnn:27:
Nefret ederim ben kurttan Süpürgeyle çektim:10:
Nerden gelmiştirki şimdi o biyermi kurtlandıkiii:47:
Bende acayip titiz bi insanım,ne yapsam ki kızlar yatkları kanepeleri çekip altlarınımı silsem tekrar?
1 hafta önce silmiştim altlarınıııı:44:
Sanırım kafayı sıyırıyorumm:52:

Ayy Allahım bende öleyim cnm o kurt kabusum olur ay birde tavandamııı aman allahımmmm:52::52::52:

Back
X