4-5 embryoda mi sans bir adet demsiti , sonra da 12 embryoda mi bir adet dediler . Bunlar yumurta mi embryo mu?
Hitucim ve bazi arkadaslar morfolojiden dolayi dogal kalamadigimi soyluyorlar ama benim de aklim almiyor Ada . Bunca yil, ben 2 yillik evli degilim ki, nasil denk gelmez, gelemez, aklim almiyor... Hep diyorum aslinda , hamile kalip dusurmeyi elbette ki istemezdim. Eger ki esimin morfoloji sebebiyle dogal hamile kalamadiysam bu da belki Allahin bir lutfu bana .
Sperm konusunda ise sen kendi fikrii soyluyorsun ama asil genel gecer dogru erkek translokasyonunun kadinla kiyaslandiginda daha sans vaat ediyor olmasi. He diyorsun bana niye denk gelmedi ? Haklisin.. Istatistikler oranlar cok sinir bozucu. Hic lehimize islemiyor. .
Ben yas siniri koymadim ya da adet siniri ama koymak gerek. Bunun sonu yok.
Bir gun bu konunun aklima gelmemesini istiyorum,
tup bebek kelimesiz, pgd kelimesiz bir gunum olsun istiyorum. allah baska dertler vermesin tabi. Sukur halimize. Ama Allahimin verdigi ureme gucunden , saglikli evlat dunyaya getirme gucunden niye biz nasibimizi alamamisiz ki? Rabbimin takdiri gene diyecek bir sey yok ama insan bu sorulari soruyor tabi kendine.
embriyoda canım yani 12 tane girmesi lazım ki pgt ye bir sağlıklı bir taşıyıcı bulunsun diyorlar
tabi istatistikler biz de işlemiyor o ayrı
ben hamile kalabiliyorumu yaşamak isterdim tabiki çok üzücü ama ümidim daha fazla olurdu sanki
ben sınır koymak istiyorum
yada tamam artık ya ben elimden geleni yaptım şimdi de içimden geldiği gibi yapıcam demeyi çok istiyorum
şimdi öyle düşünmüyorum
çünkü yaş geçiyor ve sık sık denemeliyim diyorum
bu da madden ve manen mahvediyor insanı
allah ne yazdıysa onu yaşıycaz ama tabiki anne olmayı çok isterim
bu duyguyu tatmayı herkes hakediyor bence