• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

slm kızlar. birazdan çıkıyorum evden kan vermek için. sonuç
3 gibi çıkacakmış. akşama haber veririm size. dua edin benim için. hepinizi seviyorum.

Günaydın kızlar...:16:
hazadem gelinim şimdiden başladı demek gece uykusuzluklara. benim de 2 gecedir belim ince ince ağrıyor tamam bu gece doğuruyorum sabah oluyor...:1: Yarın 15.45 te randevum var bakalım ne tarih verecek?
herkes iyi gördüğüm kadarıyla....:16:
Günaydın cnm vallahi sorma başladı sıpa :9:
hadi az kaldı Allahın izniyle sağlıkla gelicek damadım :))
Bak bize haber vee hemen gelirim ben.
3 gibi çıkacakmış. akşama haber veririm size. dua edin benim için. hepinizi seviyorum.

Hadi hayırlı haberlerle gel cnm ama hamilesin sen ikinci çizgiyi gördüysen sıkıntı yok :9:
Heyecanla beklioruz canım seni hemen yaz bize olurmu

Dualarımız seninle canım. Ben hamile olduğunu düşünüyorum. :34:

Kızlar çok keyifsizim ben bugünlerde. Depresif gibiyim. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sanırım hormonlar yüzünden :1: Bir de dişim şişti. İnce ince sızlıyor. :25: Doktoruma mail attım. Dişçiye mi gitsem bilemedim.. :31:

Kızlar çok keyifsizim ben bugünlerde. Depresif gibiyim. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sanırım hormonlar yüzünden :1: Bir de dişim şişti. İnce ince sızlıyor. :25: Doktoruma mail attım. Dişçiye mi gitsem bilemedim.. :31:

Eee cnm ilk zamanlarda oluo böle , ama geçio düşünme sen şimdi ..
Dişçiye gitsende bişey yapamaz cnm malesef dayanılmaz bir agrın varsa parol yada minoset al başkada bişey içilmio zaten

Eee cnm ilk zamanlarda oluo böle , ama geçio düşünme sen şimdi ..
Dişçiye gitsende bişey yapamaz cnm malesef dayanılmaz bir agrın varsa parol yada minoset al başkada bişey içilmio zaten

Anladım canım. İlaç içmedim zaten. Ben katlanırım da dişte iltihap varsa Allah korusun bebeğe zararı olur mu diye düşündüm.. :31: Hayırlısı ile şu hamileliği bitirsek. Çok zor çokkk :25: Her gün takacak bir sebebim var benim. :1:

chnb canım perşembe günü doktor yapar umarım. Önce görüşmek gerekiyormuş.
Ahmet Arda artık geleyim, merakınızı gidereyim diyor :1: Yarın hayırlı haberle gel inşaallah.

Akasyam normaldir böyle olman. Çok geçmiş olsun. Dişçi bir şey yapamaz. Mecburen sadece ilaç tedavisi :50:

Tuliprosacım hamileyim diye yazacaksın inşaallah.

merhabaaaaaaaaa

hepinizi çok özledim

dünden beri yazılanları okuyorum

tuli inşallah hamileyimmmmmmm haberini vericeksin bize

akasyam memleket havası iyi geldi bana 10 gün nasıl geçti anlamadım
bulantıların depresyonun olsun canım benim
hamişsin ya çok normal bunlar

inci tatilinin güzel geçmesine çok sevindim bizde de eltimin bebeğinden dolayı hep bebek muhabbeti
gelen gidenle de öyle allahtan kimse sormuyor artık
gerizekalı değiller ya anlasınlar zaten oılmadığını

hazadeeee nasılsınız mina nasıl

chnb allah kavuştursun inşallah ardaya da eşine de çocuğuna da memleketine de
yaşadıkların az buz şeyler değil ama çok az kaldı
seninle beraber biz de doğurucaz valla
görmeye gelicez kısmet olursa seni de ardayı da

akidemmmm meryemimmmm
allah yardımcımız olsun inşallah
bir gün biz de burda hamileyim diycez
halaylar çekicez allahın izniyle

ismini atladığım arkadaşlarım kusuruma bakmayın
umarım herkes iyidir keyiflidir

merhabaaaaaaaaa

hepinizi çok özledim

inci tatilinin güzel geçmesine çok sevindim bizde de eltimin bebeğinden dolayı hep bebek muhabbeti

akidemmmm meryemimmmm

oh canım iyi olmuş ne güzel değişiklik olmuş...

canım sorma ben her gün doğuruyorum sanıyorum...:1: gelirseniz çok mutlu olurum...:16:

Ahmet Arda artık geleyim, merakınızı gidereyim diyor :1: Yarın hayırlı haberle gel inşaallah.

Akasyam normaldir böyle olman. Çok geçmiş olsun. Dişçi bir şey yapamaz. Mecburen sadece ilaç tedavisi :50:

canım inşallah kolydır anestezi ile mi oluyor?

Dualarımız seninle canım. Ben hamile olduğunu düşünüyorum. :34:

canım dr n ne diyecek bakalım?

Günaydın cnm vallahi sorma başladı sıpa :9:
hadi az kaldı Allahın izniyle sağlıkla gelicek damadım :))
Bak bize haber vee hemen gelirim ben.

Hadi hayırlı haberlerle gel cnm ama hamilesin sen ikinci çizgiyi gördüysen sıkıntı yok :9:
Heyecanla beklioruz canım seni hemen yaz bize olurmu

vermez miyim hemen haber vereceğim... ben akıllanmadım gitti gidiyordan bebek şeşeri sepeti sipariş ettim hazade...:1:

hayırlı haberlerle gel canım...:1:

çok şanslısın canım hastalığı önceden öğrenmekle. biyopsi etkilemiyor diye biliyorum ben. iki sene boyunca hamile kalamaman başka bir nedene bağlandımı? tutmamasında belki etkili olmuştur. ben normal yolla hamile kaldım diye bana tüp bebek öncesi hiçbir tahlil yapılmadı.senden istediler mi?

Evet canim bende cok sansli hissediyorum kendimi bundan oturu ama insallah emeklerimiz bosa cikmazda karsiligini aliriz. Iki sene boyunca acikcasi ara ara korundum cok ustune dusmedim ama yine de niye olmuyor diye biraz panikledik. ayni zamanda bende polikistik over ve hipotiroid var. Her ay yumurtlamiyo olmak da sansimizi dusurdu ama inanki olmadigina seviniyorum bu sure icerisinde. Cunku bilmiyorduk durumumuzu. Bana genel testler yapildi ama dedigin gibi normal yolla bende hamile kalabildigim icin basari oraninim yuksek oldugu dusunuldu ama ilki tutmadi mesela. O yuzden biopsinin sansi dusurdugunu dusunuyorum. Benim normal tup bebek yapan arkadaslarimin hepsi ilk seferde gebe kaldilar. Kendim icin eger bu da tutmazsa daha ne kadar yapmam gerekir acaba diye dusunmuyor degilim.

Senin idrarda cikmis sanirim. Okudugum kadariyla idarda cikanlarin cogu dogru oluyor. Insallah biz de senin guzel haberini aliriz. Bu arada senin ilk denemen mi? Bir de kac tane emriyo koydurdun?

Kizlar merhaba,

Bir sorum olucak. PGT yaparken acaba embriyo sayisini transferde yuksek mi tutmak gerekir basariyi arttirmak icin? Ben ilkinde 1 tane koydum olmadi simdi iki tane koydurdum eger bu da olmazsa sayiyi arttirmam gerekirmi? Hamile kalanlar sizler kac emriyoyla ve kacinci denemede hamile kaldiniz? Eger cevaplarsaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler.

hoşgeldin

çok çok geçmiş olsun

test günün ne zaman

inşallah hamile haberini alırız

her olumlu haber bize umut oluyor çünkü

Tesekkur ederim. Test gunum Cuma. Insallah bende cok istiyorum olumlu haberler vermek. Evet insan olumlu seyler duyunca cok umut doluyor. Zaten birbirimize destek ancak bizler olabiliyoruz. Senin durumun nasil?

canım senin durumun farklı herhalde

genelde 1 veya iki sağlıklı bulunuyor çünkü

benim birinde hiç bulunamadı diğerinde bir tane bulundu ve o da tutmadı

keşke 3-4 bulunsa da koysalar ama yasak zaten 2 den fazla koymuyorlar

kaç yumurtan oldu kaçı pgt ye girdi kaçı sağlıklı çıktı

canım senin durumun farklı herhalde

genelde 1 veya iki sağlıklı bulunuyor çünkü

benim birinde hiç bulunamadı diğerinde bir tane bulundu ve o da tutmadı

keşke 3-4 bulunsa da koysalar ama yasak zaten 2 den fazla koymuyorlar

kaç yumurtan oldu kaçı pgt ye girdi kaçı sağlıklı çıktı

Benden 14 tane topladilar. 10 u girdi pgt ye. 4 u elendi. Bi tane ilkinde koydurduk. Ikincisinde 2 tane koyduk(yani simdi). Simdi elimizde dondurulmus 3 tane var. Ayni zamanda doktor benim yumurta kaliteminde dusuk oldugunu soyledi.

Canım Nur Hanım 12. haftadan sonra dişçiye gidebilirsin demiş. İlaç falan bişey dememiş. Sanırım önermiyorlar.Ben de gargara, fırçalama vs geçiştireceğim. Bu arada yeni gebelik takibi yapmadığını yazmış. Cihangir abi ile devam edebilirsin demiş.

merhabaaaaaaaaa

hepinizi çok özledim

akidemmmm meryemimmmm

İyi gelmez mi canım.:16: Süperdi. Bol bol yattım. Annem , annanem yaptı ben yedim.:1: Birgün de deniz kıyısındaki yazlığımıza gittik. Yürüyüş yaptık. Herşey süperdi. Bir de İstanbul'a dönüş olmasaydı :25: Sen neler yapıyorsun ? Tedavi ne zaman kısmetse ?

Kizlar merhaba,

Bir sorum olucak. PGT yaparken acaba embriyo sayisini transferde yuksek mi tutmak gerekir basariyi arttirmak icin? Ben ilkinde 1 tane koydum olmadi simdi iki tane koydurdum eger bu da olmazsa sayiyi arttirmam gerekirmi? Hamile kalanlar sizler kac emriyoyla ve kacinci denemede hamile kaldiniz? Eger cevaplarsaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler.

Canım ben PGT ile lik denememde hamile kaldım. :nazar: Allah'a çok şükür. 3 embiryom PGT'ye girdi. 3'ü de sağlıklı çıktı. Bir tanesi transfer edildi. 2'sini dondurduk. Benim sağlık problemlerim olduğu için 2 tane transfer etmediler. Yani merak etme. PGT embiryoya zarar vermiyor. PGT'li doğan bir sürü bebek var :34:

Son düzenleme:
Canım Nur Hanım 12. haftadan sonra dişçiye gidebilirsin demiş. İlaç falan bişey dememiş. Sanırım önermiyorlar.Ben de gargara, fırçalama vs geçiştireceğim. Bu arada yeni gebelik takibi yapmadığını yazmış. Cihangir abi ile devam edebilirsin demiş.

İyi gelmez mi canım.:16: Süperdi. Bol bol yattım. Annem , annanem yaptı ben yedim.:1: Birgün de deniz kıyısındaki yazlığımıza gittik. Yürüyüş yaptık. Herşey süperdi. Bir de İstanbul'a dönüş olmasaydı :25: Sen neler yapıyorsun ? Tedavi ne zaman kısmetse ?

Canım ben PGT ile lik denememde hamile kaldım. :nazar: Allah'a çok şükür. 3 embiryom PGT'ye girdi. 3'ü de sağlıklı çıktı. Bir tanesi transfer edildi. 2'sini dondurduk. Benim sağlık problemlerim olduğu için 2 tane transfer etmediler. Yani merak etme. PGT embiryoya zarar vermiyor. PGT'li doğan bir sürü bebek var :34:

ayyy akasyam ya sorma

ne zor geldi bana da

bir de burası kalabalık insanlar üstüme geliyor sanki

tedaviyi ne sen sor ne ben söyleyeyim

allah biliyor

Benden 14 tane topladilar. 10 u girdi pgt ye. 4 u elendi. Bi tane ilkinde koydurduk. Ikincisinde 2 tane koyduk(yani simdi). Simdi elimizde dondurulmus 3 tane var. Ayni zamanda doktor benim yumurta kaliteminde dusuk oldugunu soyledi.

maşallah canım

siz de durumlar farklı

biz de kromozom translokasyonu var eşimde 9-10 nolu kromozomlarda

onun için sağlıklı bulunma şansı daha az

Selam kizlar okudugum dari ile herkesin bayrami iyi gecmis ne guzel
Benimde iyi gecti ama geceleri cok rahatsizdim mide yanmalari basladi
Buda beni uyutmaz oldu bulantiya ceviriyor cikamasam rahatliyamiyorum
Ne guzel bu hamileligimde sadece 4ay bulantim olmustu yine basadi
Neyse saglikli olsunda artik az kaldi

Back
X