- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #21.461
benimle aynı kromozomda ayşe diye bir arkadas vardı yanlıs hatırlamıyorsam. Hitucim tanıstırmıstı. ama sorun onda mıydı esınde mı onu tam hatırlamıyorum. o dogal hamıle kalmıstı. ama senın burada asıl ogrenmek ıstedıgın kadında benım numaralardakı translokasyon var mı??? bılemıyorum ama tahmınımce hangı numaralar oldugu farketmezmıs gıbıme gelıyor. nıhayetınde translokasyon dıye dusunuyorum.
olabılır canım, ben de dusunuyorum onu bazen. hatta bu konuda nıspeten sanslı oldugumu da dusunuyorum kı eger sebep buysa dogal hamıle kalamamam ıcın , en azından dusuk yasamadım. ama dusuk yasaya yasaya normalıne de denk getırecektık belkı bılemıyorum chnbcım ınan.
epıdural ıle yapıyor artık yıllardır herkes zaten. genel anestezili sezeryan kalmadı. rahatmıs , yapanlar oyle dıyor. tabıı ılk bebek sezeryan olunca mecbur ıkıncısı de oyle.
ben de sezeryanım :)
canım hosgeldın .
cok sevındım oncelıkle kolay olmasına, kısa surmesıne, canının yanmamasına.
sen tedavıyı zaten ne zaman dusunuyorsun kı? ılk adetınden sonra gıdersen ınsalah temızlendıkten sonra beklemen mı gerekıyormus tedavıye kadar bır sure?
canım evet chnb gıbı dusunuyorum ben de. mantıklı gelıyor o dusunce. yoksa neden ? bır sebebı var mutlaka.
ama morfolojı duzelmıyor benım bıldıgım. gecmıste arastırmıstım epey.
yapısal bır sey dıye bılıyorum
bizim durumumuz hemen hemen aynı lave
hem sayı hem hareketlilik hem morfoloji hem de translokasyon olunca doğal kalamıyoruz galiba
erkek infertibilitesiyle ilgili keçi boynuzu , e vitamini , çinko vs.....
kullanarak olumlu sonuçlar alanlar var
kısmet
demekki böylesini yaşamak varmış