Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar merhaba...

izzz canım inşallah düzelir yumurtlaman...

tulip senin de az kaldı kalp atışlarına...

naz canım boş ver değmez tartışmaya....

Akasya canım hormonlar hassaslaştırıyor insanı. her şeye alınıyor insana. kızlar da demiş... kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. sana da bebişin dünyanın en güzel bebeği gelecek. o da söylememeliymiş bu hissini...

inci sigorta ödeyemem demişsin ama kesinlikle her muayeneden bile fazlasıyla çıkar. indirim sigortası yaptırsan çok değildir canım...

akasya boşver daha baştan takılma bunlara
hamilelik uzun bir süreç daha neler diyecek
sen sadece bebeğine konsantre ol
elalem ne demiş tınlama
tınlarsan istediğini elde edip seni üzmeyi başaracak
sen mutlu ol umursama ki o da çatlasın hasetinden
eşinle de başkaları yüzünden tartışmaya hiç girme
boşver geç
sonra ufak şeyler büyüyor
sen şimdi anne adayısın en önemlisi bu

Haklısın canım. Ama benim de hormonlar tavan yapmış. Annelik nasıl bir hisse çocuğuma hitaben en ufak bir ima bile benim aslan kesilmeme sebep oluyor :1: Hemen tırnaklarım çıkıyor. :22:Bu tamamen içten gelen birşey. Tahammül edemiyorum onunla ilgili laf söyleyenlere. Eşimi bile gözüm görmüyor. Annelik bu galiba. Ama maalesef eşim benim kadar hassas düşünemiyor. Eltimi savunuyor ya bana çıldırıyorum. :41: İnşallah takmamayı öğrenebilirim.

Canım cok sevındım kese ve kalp atısı duymussunuz .
Allah tamamına erdırsın .
:16::16::16:

Darısı başına güzel arkadaşım.. En kısa zamanda inşallah :16:

Akasyam maşallah subhanallah :nazar: Sağlıkla devam etsin böyle inşaallah...

Mervem sağol canım. Memorial'da yaptırmaya karar verdik, bakalım belki bir indirim olur.

Naz aileler konusunda iki taraf da hassas oluyor. En güzeli o konulara pek girmemek :)

İzz hakkında hayırlısı olsun. Doktorun neden bekleyin diyor peki?

Durugen hoşgeldin. Pgt'de embriyoya zarar verilmiyor. Sağlıklı bulunma garantisi yok maalesef.

Ahh kuzummm bende girmek istemiyorum ama zorla sokuyorlar..

İNSAN HAMİLELİKTE DAHA HASSAS oluyor
karşısındakinden daha hassasiyet beklyor olmayınca da daha çok geriliyor
ama sen hiç üsteleme yoksa olan sana ve bebeğine olur
tartışmaya girmemeye çalış
en azından bu dönem için
çünkü şuan en önemlisi bebeğin
tartışınca uzayınca iice gerginleşeceksin
az kaldı inş. hele sağlıkla doğur da
naz yarın bana gelirmisin hem sana da iyi gelir
ben yarın seni ararım öğlene doğru olurmu
önce bi göksu yaparız
ordan bana geçeriz ne dersin

bunda da vardır bir hayır iz
geç olsun güç olmasın inş.

Canımmm çok dogru söylüyorsunnn,elimden geleni yapmaya çalışıcam kızım için başka çare yokk.Yarın bi hastaneye gideyimm arıycam seni..

kızlar günaydınnnnn

incim bugünmü leepin tam anlamadım ama inşallah tertemiz olarak tedaviye hazır olacaksın allahın izniyle
şimdiden çok geçmiş olsun

tuli inşallah kalp atışlarını da duyacaksın

izz moralini bozma canım psikolojin etkiliyor olabilir yumurtalarını
ama tek doktorla yetinme birkaç doktordan fikir al
bir arkadaşımıza verilen ilaçlar bozmuştu yumurtaların dengesini
sen de sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorsun tetikleyebilir

akasya gözün aydın keseyi görmüşsün kalp atışlarını görmüşsün
allah çok büyük canım
duaların kabul oldu

naz aileleri fazla umursamamak lazım
cumartesi beni de çıldırttı kayınvalidem
ama tedaviden psikolojimin bozuk olduğunu düşündüğünden fazla büyütmedi
ben söylendim durdum normalde konuşturmaz beni ama
psikoloğa git sen deyip durdu
hepsi aynı biz kayınvalideden sen kayınpederden
sizinkide başka model

mervem allah yardımcın olsun canım
az kaldı biraz daha sabır

Çok dogru söylüyorsun ada,bilirsin bankanın stresini eşimde o stresin altında kalmış durumda..O yüzden onada bişey diyemiyorum..Ama kendimede üzülüyorummm..
Dün akşam oturdum kendim için 1 saat agladım kendime acıdım yaa :52:

Kızlar selam ;

İş çok yoğun. Pek fazla cevap yazamıyorum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir duygu.. Minik bir kalp ve kardan adamcık :1: Eşim ilk defa olayın gerçekliğini anladı. Daha önce hep sanal gibi geliyordu ona. İlk defa yaa orada falan demeye başladı :9: Allah inşallah hepinize nasip etsin. İncime, Laveme, Adacığıma, Akideye ... Başka biri kaldı mı hatırlayamadım :26:

Naz canım benim takma. Biliyorum çok zor ama sana ve bebeğine zarar. Bak benim de kayınvalidem, görümcem beni hiç aramıyor. İnsan bir arar , sorar dimi ? İhtiyacın var mı ? yapabileceğimiz birşey var mı der .. Nerdeeeeee.. Güya kayınvalidem teli çevirmeyi bilmiyor. Duy da inanma. :19: Bir de eltim var ki .. Off ki ne offf.. Eltimin 6 aylık bir bebeği var. Allah için de çok sevimli, tatlı..Ki tüm bebekler öyle.. Geçen eşim gittiğinde eşime gülerek demiş ki " Sizin bebek benim kızım kadar tatlı olamaz" .. Eşim bunu gülerek , espriymiş gibi anlattı. Ama ben bir sinirlendim. Bağırdım çağırdım. Çocuklar arasına nifak sokmasın dedim. İnsan bunu söyler mi yaa.. Bu düpedüz saçma bir çekememezlik dedim. Artık hamilelik hormonları yüzünden mi bu kadar tepki verdim bilmiyorum ama halen eltime çok kızgınım. :47:

Ayy kuzumm sende takma nolur..Biz kadınlar hem bebeklerimizi karnımızda taşıyıp,sorunlarımızıda sırtımızdada taşıyabiliyoruz..Başka yolumuz yok çünkü..
Eltinede aldırma canım,sinir oldum kadına..Bizim eşlerimizde ne kadar saf yaa kadın resmen kıskançlık yapmış bebek dogmadann..
Hamilelik hormonları ilk aylar çok yüksek oluyor,ben sürekli aglıyordumm..:27:

kızlar merhaba...

izzz canım inşallah düzelir yumurtlaman...

tulip senin de az kaldı kalp atışlarına...

naz canım boş ver değmez tartışmaya....

Akasya canım hormonlar hassaslaştırıyor insanı. her şeye alınıyor insana. kızlar da demiş... kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. sana da bebişin dünyanın en güzel bebeği gelecek. o da söylememeliymiş bu hissini...

inci sigorta ödeyemem demişsin ama kesinlikle her muayeneden bile fazlasıyla çıkar. indirim sigortası yaptırsan çok değildir canım...

Aynen canımmm dogru söylüyoorsunn,kendime yaptıgım strese degmez.

Kızlarrrrrrrrr kendime lohusa pijaması aldım 29.90 a düşmüştüüü,bandanalı falan çok güzel birşeyyy :1:

Cumartesi eşimle beşik baktıkk,900 tl dediler..Kayın babam almayı istiyordu ama tartışmada sonra aldırmıycam ona,üzerimizde lafı olsun istemiyorum..

Yarında hastaneye gidiyorum kontrolüm var..

Hazedeyiii göremedimmm bugünn nerdeki acaba????

Canımmm çok dogru söylüyorsunnn,elimden geleni yapmaya çalışıcam kızım için başka çare yokk.Yarın bi hastaneye gideyimm arıycam seni..

.

hadi bakalım hayırlısıyla git de gel
bu arada kilo alımın ne alemde naz
kaç kilo aldın
bi de mevlüt nasıldı :1:

kardeşimin oğlu geniz etinden ameliyat olacak 4,5 yaşında
duanızı esirgemeyin

hadi bakalım hayırlısıyla git de gel
bu arada kilo alımın ne alemde naz
kaç kilo aldın
bi de mevlüt nasıldı :1:

kardeşimin oğlu geniz etinden ameliyat olacak 4,5 yaşında
duanızı esirgemeyin

Mevlüt iyiydi allah kabul etsin tatlı yiyip geldimmm:1:
En son tartıldıgımda 67 kiloydum şimdi kaç oldum bilmiyorum
Yarın ögrenirim,ama 70 oldum heralde diye düşünüyorum:44:

Allah yardımcısı olsunnn canımm dualarım sizinle..

Yaa delikız sende sürekli yaptıgın etimek tatlısı tarifi varmı????:1:

chnb indirim sigortası ne oluyor? Bilmiyorum onu :26:

delikız, Allah acil şifalar versin.

Evet hazade uğramamış bugün. Yoğun mu acaba :26:

Mevlüt iyiydi allah kabul etsin tatlı yiyip geldimmm:1:
En son tartıldıgımda 67 kiloydum şimdi kaç oldum bilmiyorum
Yarın ögrenirim,ama 70 oldum heralde diye düşünüyorum:44:

Allah yardımcısı olsunnn canımm dualarım sizinle..

Yaa delikız sende sürekli yaptıgın etimek tatlısı tarifi varmı????:1:
ay tatlı deme bana içim gidiyor
kardeşim de elmalı kurabiye yapmış en sevdiğim kurabiyedir
yarın gidince hüpletirim bi tane
kaç kiloyla başlamıştın sen peki
evet var şu tarif
portakal ağacı: etimekli tatlı

brn bu sitedeki tarfileri çok beğeniyorum
yalnız üstteki kremasını tatlı iice balını çekince sür
sıcakken sürersen erir

sağolasın amin naz :16:

sağolasın inci :16:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım doğum teminatını kapsamayan bir sigorta. hastaneye gittin 320 tl muayene ücreti yerine yarısını alıyorlar tahlillerde .ok indirim oluyor. mesela benim sigortam var 900 tl civarıydı yaptırdım. olmasaydı yanmıştım. dr ye 132 tl ödüyorum. nst mesela 250 tl imiş sigortasız. yalnızca 32 tl ödüyorum bu sigorta sayesinde.benim yatarak sigorta... istersen bir arkadaşım var o biliyor ona sorarım istersen görüştürürüm telde:))

canım doğum teminatını kapsamayan bir sigorta. hastaneye gittin 320 tl muayene ücreti yerine yarısını alıyorlar tahlillerde .ok indirim oluyor. mesela benim sigortam var 900 tl civarıydı yaptırdım. olmasaydı yanmıştım. dr ye 132 tl ödüyorum. nst mesela 250 tl imiş sigortasız. yalnızca 32 tl ödüyorum bu sigorta sayesinde.benim yatarak sigorta... istersen bir arkadaşım var o biliyor ona sorarım istersen görüştürürüm telde:))

Peki aylık ödemeleri nasıl bunların? Ama sanırım bir süre hamile kalmama şartı var değil mi?

kızlar günaydınnnnn

izz moralini bozma canım psikolojin etkiliyor olabilir yumurtalarını
ama tek doktorla yetinme birkaç doktordan fikir al
bir arkadaşımıza verilen ilaçlar bozmuştu yumurtaların dengesini
sen de sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorsun tetikleyebilir

ır

Suskunada
Tesekkur ederim... aklima baska dr da geliyo ama daha genetik konusuna bile gelemeden yorulmusum ben ya...
Onumdeki yolun cok uzun oldugunu hissediyorum...
Cok umitsiz bi konusma oldu bu ya. Ama su an hissettigim bu gercekten.
Bir yandan da biliyorum ki hersey nasip...
Allahim ol dese ve olsa...

Suskunada
Tesekkur ederim... aklima baska dr da geliyo ama daha genetik konusuna bile gelemeden yorulmusum ben ya...
Onumdeki yolun cok uzun oldugunu hissediyorum...
Cok umitsiz bi konusma oldu bu ya. Ama su an hissettigim bu gercekten.
Bir yandan da biliyorum ki hersey nasip...
Allahim ol dese ve olsa...

Yalnız değilsin arkadaşım. Aynı şeyleri hissediyorum hele şu kolposkopiden sonra :50:

Kızlar bakın Akasya ve benim meşhur doktorumuz :16:

[video=youtube;zGB_j2toZHI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zGB_j2toZHI#t=1s[/video]

Peki aylık ödemeleri nasıl bunların? Ama sanırım bir süre hamile kalmama şartı var değil mi?

canım ben 150 tl gibi ödedim bitene dek. gerçi şimdi çok zam gelmiş.

evet benimkinde vardı o şart. kalmasaydım mesela hastane doğum ücreti vermeyecektim dr ücreti verecektim yalnızca doçent olduğu için. uzman yaparsa onu da vermeyecektim. 5 ay beklemedim. Ama çok ciddi indirim oluyor... dediğim gibi tahlillerde bile indirim oluyor... istersen sorayım arkadaşa uygun bir sigorta... onaylanır onaylanmaz hemen kullanılıyor....

nst 250 tl öyle mi:53::53:
amanın diyorum:27:

Yalnız değilsin arkadaşım. Aynı şeyleri hissediyorum hele şu kolposkopiden sonra :50:

Biliyorum incicim...
Zaten hepimiz birbirimizi oncesinde hic tanimadigimiz, gormedigimiz halde birbirimize bu yuzden sarilmiyormuyuz huzunde ve nesede, heyecanla bu sayfalarda?
Inan seni ben de cok iyi anliyorum. Cunku bu surekli yumurtanin bozulmasi ve kiste donusmesinden dolayi smear yapildi bana da. Allaha sukur temiz cikti. Senin de bundan sonraki teshisinin temiz cikmasini cani gonulden diliyorum. Merakla ve duayla bekliyorum iyi haberleri.

bu sabah nasılsınız kızlar? ben idare eder. ekim topiğinde benimle aynı gün test yaptıran bi kız vardı. onun sonucuda pozitifti ama biraz düşüktü. 30 küsürlerde. düşmüş değeri kimyasal gebelikmiş. üzüldüm ona. acaba benimkine oldu çok merak ediyorum.

bu sabah nasılsınız kızlar? ben idare eder. ekim topiğinde benimle aynı gün test yaptıran bi kız vardı. onun sonucuda pozitifti ama biraz düşüktü. 30 küsürlerde. düşmüş değeri kimyasal gebelikmiş. üzüldüm ona. acaba benimkine oldu çok merak ediyorum.
günaydın tulip ve herkese günaydınnn

hemen karamsarlaşma illa senin de öyle olacak diye bir şart mı var
iice kafanı kurcalama bunlarla
güzel düşün güzel olsun

günaydın kızlarr

tulip herşey güzel olucak içini ferah tut

bende pıhtılaşma çıkmış galiba cuma günü gidip sonuçları alıcam

telefonda sordum hemşire öyle dedi

aklım orda kaldı

Back
X