Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bna bir care çok Kotu kabizim tam 35 gündür tık yok bende
Dün yapayım dedim hay demez olaydım bi kanadı bi kanadıki
Zaten olmadı sindi piponun üstüne oturamiyorum
İkinmakla bebeğe Bişey olur mu çok korktum dün gece ağladım bebek düşer diye
Bu kabizligi nasıl gideririm bana yardım edin çatlayacağım artık
sakın ıkınma canım, dr.a şurup sor, aç karna kayısı kurusu ye. çoğu hamile kabız oluyo bişey olmaz. ıkınırsan hemeroid olursun sadece.

İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
Eşimi aradım izin alıp gelicek hastaneye gidicez..
Doktorumu aradım gidene kadar bol su içip yerimden kalkmamamı söyledi..
Sanki doguruyorum:43:
Allah esirgesinn inşallah bi sıkıntı yoktur kızlar dualarınıza ihtiyacım var..

geçmiş olsun naz inş ni sıkıntı yoktur

suskunada canım pıhtılaşman çıkmış. tedavisi var. ben hala her gece oluyorum iğne canım... inşallah sıkıntısızca hamile kalırsın...

Selam kızlar ;

Dün kötü bişey yaptım ben :17: Kuaföre gittim. Saçımı boyatmayacağım diye ısrar ettim. Ben anlamadan adam gelip paket sarmaya başladı. :25: Biraz kafasının dikine giden bir kuaför.. Boya başıma değmedi. Sadece birkaç tane paket vardı folyoda sarılı. Boya saçımdayken hemen dışarı çıktım. Balkonda oturdum. Ama yıkarken keskin kokusunu duydum :43: İnşallah bir sorun olmaz. Dünden beri kötü hissediyorum kendimi :43:

Naz canım iyi haberlerle gel inşallah :16: Ben bugün eşimin memleketine gidiyorum. :31: Pazar akşam döneriz kısmetse..

İlk defa bu kadar kötü bi gün geçiriyorumm..Bel agrısı,kasık agrısı, iki büklüm oldummm çok kötüyüm..
CANIM dualarımız seninle dün çok yorulnussun insandır bence guzel haberlerle gel inşallah Rabbim korusun yavrunu
Çağırma kuzum çağırıyorsan da hazır al 2-3 çeşit az kişi çağır...

canım armut da iyi geliyor ama 35 gün uzun olmuş. ben hastanede yatmıştım ya 9 artı 3 te.. magnezi calcine verdiler. 2 çay kaşığı bir bardak suya. ishal yaptı beni:)) ileri haftada mağnezyuma geçince rahatladım...

ben kendi aklımca amniyo sıvısıyla sıkıntısı olanlara önerilmiyor diye yorumladım. hastaneler steril diye sanırım gerekli görülmüyor.

grip aşısı oldunuz mu hamişler?:16:
Valla çok uzun sürdü aynen bugün neler yaptık annemle tık yok
Ölecem artık k dediğin ilacı doktoruma sorup kullanmak istiyorum bi an once

Son düzenleme:
sakın ıkınma canım, dr.a şurup sor, aç karna kayısı kurusu ye. çoğu hamile kabız oluyo bişey olmaz. ıkınırsan hemeroid olursun sadece.

geçmiş olsun naz inş ni sıkıntı yoktur

CANIM bunu bilmiyordum sagol bilgi icin ikininca bebeğe bir şey olacak diye korktum
Sabah ac karnına mercimek çorbası ictim kuru kaysı yedim hosaf ictim
Zaten kanadı epey belkide basur oldum:18:

Selam kızlar ;

Dün kötü bişey yaptım ben :17: Kuaföre gittim. Saçımı boyatmayacağım diye ısrar ettim. Ben anlamadan adam gelip paket sarmaya başladı. :25: Biraz kafasının dikine giden bir kuaför.. Boya başıma değmedi. Sadece birkaç tane paket vardı folyoda sarılı. Boya saçımdayken hemen dışarı çıktım. Balkonda oturdum. Ama yıkarken keskin kokusunu duydum :43: İnşallah bir sorun olmaz. Dünden beri kötü hissediyorum kendimi :43:

Naz canım iyi haberlerle gel inşallah :16: Ben bugün eşimin memleketine gidiyorum. :31: Pazar akşam döneriz kısmetse..

CANIM kuaförüne söyleseydin hamile olduğunu ilk 3 ay tehlikeli deniyo ama seninki sac derine nüfuz etmediyse bence problem yok
İyi yolculuklar bu arada

Selam kızlar ;

saçının dibine birşey ulaşmadıysa sorun olmaz korkma
önemli olan dibe değmesi
ne biç,m kuaförmüş ben olmaz adamı mahvederdim valla sen ne yapıyorsun diye çıngar çıkartrdım :1:
o kadarcık kokudan bişey olmaz akasya korkma

iyi gezmeler

CANIM dualarımız seninle dün çok yorulnussun insandır bence guzel haberlerle gel inşallah Rabbim korusun yavrunu

Valla çok uzun sürdü aynen bugün neler yaptık annemle tık yok
Ölecem artık k dediğin ilacı doktoruma sorup kullanmak istiyorum bi an once

canım ben 9 artı 3 te kullandım hastanede. Arda beye de sordum kullan dedi. sen de sor. kabızlık o kadar ilerlediyse bence kayısı filan fayda etmez...

Akasya senin kuaför de bir hoşmuş sormadan yapılır mı? bu konuda zararlı olduğuna dair veri yoktur yazıyor genelde. çoğu dr temkinli davranıyor...

valla bana da mantıklı gelmeye başladı bu fikir

olabılır o zaman ... neler ogrenecegız daha ?? gercı kendı kendımıze yorum yapıyoruz ama bılgıler bır araya gelınce bır mantıkta bulusuyor gıbı

sor valla Hazadem zahmet olmazsa. bir seyi cozmeyecek ama merak işte. ben de sordum ama cevap alamadım daha.

mervecım gecmıs olsun. hamile oldugun ıcın onerıde bulunamıyorum, ne ıyı gelır ne kotu bılemıyorum. magnesiıum calcite kesin ise yarıyor ama gebelerde kullanmak sakıncalı mıdır bir sor istersen doktoruna.

nazefsa umuyorum her sey yolundadır arkadasım.donunce haber ver bıze.
LAve CANIM çok Sagol o ilacı doktoruma soracağım
Yeni bir konu çıktı bizlerede ilginç ama
Bu adet meselesi bana mantıklı geldi belki döllenme oluyordu ama vücut adetle atıyordu
Benim bazı adetlerin sancılı geçerdi sebebi buydu belkide

canım ben 9 artı 3 te kullandım hastanede. Arda beye de sordum kullan dedi. sen de sor. kabızlık o kadar ilerlediyse bence kayısı filan fayda etmez...

Akasya senin kuaför de bir hoşmuş sormadan yapılır mı? bu konuda zararlı olduğuna dair veri yoktur yazıyor genelde. çoğu dr temkinli davranıyor...

O zaman banada kullan diyebilir umutlanayimmi :1:
Kurtulmak istiyorum bu durumdan Sagol Nesrin abla

LAve CANIM çok Sagol o ilacı doktoruma soracağım
Yeni bir konu çıktı bizlerede ilginç ama
Bu adet meselesi bana mantıklı geldi belki döllenme oluyordu ama vücut adetle atıyordu
Benim bazı adetlerin sancılı geçerdi sebebi buydu belkide

ah canım ah. spiralle korunmada spiral döllenmeyi engellemiiyormuş rahime ulaşmayı engelliyormuş. 5 sene korundum aklıma geldikçe çok üzülüyorum...:((

sor canım ya kabızlıktan ağladım ben bir kere...

ah canım ah. spiralle korunmada spiral döllenmeyi engellemiiyormuş rahime ulaşmayı engelliyormuş. 5 sene korundum aklıma geldikçe çok üzülüyorum...:((

sor canım ya kabızlıktan ağladım ben bir kere...

Aaa ciddi misinnn???:53::53:
İlk defa duydum bunu o zaman dinen de caiz değil eğer bu doğruysa
ama sen bilmeyerek kullanmışsın tabi bişey olmaz ve şuan çok pişmansın
Şimdi doktoru aradık şurup verdi bi tane eşim onu almaya gitti
artık nefesim sıkışıyo valla bi an önce içsemde şifa bulsam

Aaa ciddi misinnn???:53::53:
İlk defa duydum bunu o zaman dinen de caiz değil eğer bu doğruysa
ama sen bilmeyerek kullanmışsın tabi bişey olmaz ve şuan çok pişmansın
Şimdi doktoru aradık şurup verdi bi tane eşim onu almaya gitti
artık nefesim sıkışıyo valla bi an önce içsemde şifa bulsam

canım tv de ikbal söylemiş arkadaş dedi nette. ben de araştırdım öylemiş:((

canım duphalac mı verdi? çoookkkk tatlı bal tadında o ise...

canım tv de ikbal söylemiş arkadaş dedi nette. ben de araştırdım öylemiş:((

canım duphalac mı verdi? çoookkkk tatlı bal tadında o ise...

evet onu verdi içtim bile inşallah faydası olur
zararı olmaz demi nesrşn abla bebeğe
bal gibi evet yağlı bi şurup:)
O zaman doğrudur öğrendiğimiz iyi oldu ilerde bizde tercih etmeyiz
Kordonların bağlatılmasını günah olarak biliyodumda bunu bilmiyodum
insan nasıl vicdan azabı çekiyo demi ama üzülme bilmeden yapmışsın Rabbim affeder inş:54:

insan nasıl vicdan azabı çekiyo demi ama üzülme bilmeden yapmışsın Rabbim affeder inş:54:

yok canım zararı olmaz bebeklere bile veriyorlar. ben 4 şişe içtim ama tadını sevmedim:((

canım kordon bağlatmayı mustafa karataş hoca günah değil dedi. ben ona güvenirim... çok üzüldüm duyunca ben çabuk hamile kalırım:(( tek tesellim eşim 3.5 sene yanımda yoktu 2 haftada 1 gelirdi.

canım nooldu kabızlık sorununmu var? :26: geçmiş olsun canım bende oluyo sürekli ama en iyi çözümü kavun :34: kış kavunları var şimdi ondan al günde 1-2 dilm ye bişiin kalmaz özelliklede aç yersen :9: kaysı falan çok fayda etmiyo yaa suyu meyveyi bol tüket ögünlerinde çorban sulu yemeğin sebzen falan olsun kabız yapcak şeylerden uzak durmaya çalış yeter :34:

Kızlarrrr çok yoruldumm bidaha asla misafir çagırmıycammm..Ayy belime agrılar girdi inanınnn:43:

Gelen misafirler çocukluydu,insan bi çocuguna sahip çıkarr her yerde yedi içti kırıntı döktü ayy çok sinirlendimmm:47:

Rahat insanlardan nefret ediyorummmm,ben çok kuralcıyım sanırımmm..

hepinizi çok öptümmm iyigecelerrrr:16:

bu konuda sana tamamen katılıyorum canım. elinden geleni yapsada çocuk yine yaramazlık yapsa o kadar sinirlenmem ama anne rahat davrandı mı deliriyorum. çocuklarımızın yaramazlıkları bize güzel gelebilir ama bu karşıdaki için aynı şeyi ifade etmiyor olabilir.

Kızlar bna bir care çok Kotu kabizim tam 35 gündür tık yok bende
Dün yapayım dedim hay demez olaydım bi kanadı bi kanadıki
Zaten olmadı sindi piponun üstüne oturamiyorum
İkinmakla bebeğe Bişey olur mu çok korktum dün gece ağladım bebek düşer diye
Bu kabizligi nasıl gideririm bana yardım edin çatlayacağım artık

ay canım benim çok geçmiş olsun. 35 gündür hiç tuvalete gitmedin mi? en kısa zamanda doktoruna danış.

geçmiş olsun canım. inşallah önemli bişey çıkmaz.

merhaba

herkes iyidir inşallah

lave , o parça büyüklüğü meselesini ben de araştırdım o söylediğin doğru

bana da açıklama yaparlarken parça büyük olduğu için hamile kalıyorsun ve anlamadan adet oluyorsun şeklinde açıklamışlardı

bugün tahlil sonuçlarımı aldım mthfr 1298c mutasyonunda homozigot durum varmış

bu da hamile kalmana engel olabilir yumurta takibi ve pıhtılaşma için iğnelerle normal kalabilirsin dedi genetikçi

hay ağzın bal yesin dedim ben de

bir de bende adet öncesi lekelenme oluyor bazı aylarda

28 günde başlıyor geçen ay 5 gün sürdü kahverengi lekelenme adet başlıycağı zamanda ağrıdan mahvoluyorum bir türlü sökülemiyor

doktorlar bu duruma bir açıklama bulamadılar progesteron yüksek diyen oldu ama sınırdaydı daima o yapıyordur dendi

luteal faz dendi yumurtlaman geç olabilir dendi ama kesin sonuç belli değil

bu konuşmalardan sonra aklıma geldi kimyasal gebelik olabilirmi mesela mantıksız belki ama

o durumlarda tahlilmi yaptırsam kimyasalmı diye

canım ben bebek düşündükten sonra 4 ay hamile kalmadım. 5. ay oldu. bir keresinde tam adet günümde beta hcg yaptırmıştım. sonucu alana kadar adet oldum ve sonucum 20 çıktı. eğer baktırmasaydım hiçbişey anlamazdım öyle ağrılı olması yada kanamanın fazla olması gibi bariz bir belirti yoktu. belkide sende de oluyordur.

Selam kızlar ;

üzme kendini canım. aslında o minicik bebişler o kadar dirençli ki doğuştan gelen bir problem olmadıktan sonra dış etkenler kolay kolay etkilemiyor onları. hem zaten boya işi kanıtlanmış bişey değil tedbir amaçlı.

Canım oğlişinr çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte

sağol canım.

geçmiş olsun canım...

sağol canım.

naz dan hala haber yok. siz haber aldınız mı?

Back
X