Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet CANIM doktorumla esim konuştu şurup fayda etmezse lavman yapın dedi
Oo Kac günden beri neler yedim mercimek çorbası hosaf mandalina kuru kaysı
Aman havalarda bur soğuduki yağmur yağıyor suan
İyi misafir ağırlamalar CANIM :)

Neden böyle oldu acaba :26: Evet havalar birden soğudu. Ayaklarını ve belini sıcak tut aman.
Sağolasın güzelim :)

CANIM benim yok nerde tık yok hala
Bugün Kac kere ictim o şuruptan
Neler yaptık annemle yine yok bide kaniyorki
Artık lavman yolu gözüktü bana:50:
Sen nasılsın iyi mısın misafirlerin gitti mi

canım bence lavmandan önce magnezi calcine kullan. 2 çay kaşığı ilacı bir su bardağı suya koy iç 2 saatte tamam bu iş...:1: bana 2 dr de verdi...

inci ne zaman canım senin bu işlemin?

canım memorialde mi bu dr? araştırdın mı bu dr yi? çok önemli çünkü iyi yapılmalı r.a.y ne neden oluyor... tecrübesi filan nasıl? ücret belli mi?

Evet canım orada. Kendisi hem jinekolog hem onkolog. Cerrahpaşa'da uzun yıllar jinekolojik onkoloji bölümünde başkanlık yapmış. Bir çok yere sorduk bu işlemi, mutlaka onkoloji dalında uzman birine yaptırın denildi. Bir çok hastanede yapılıyor ama jinekolojik onkoloji bölümü olan çok az hastane var. Eşim benden daha fazla araştırdı :) En sonunda buraya karar verdik. Nur Hanım'la da görüştüm telefonda, o da yapılması taraftarı. Telefonla ücret almıştım ama yüz yüze konuşmadık. Pazartesi hepsi belli olur.

Son düzenleme:
Evet canım orada. Kendisi hem jinekolog hem onkolog. Cerrahpaşa'da uzun yıllar jinekolojik onkoloji bölümünde başkanlık yapmış. Bir çok yere sorduk bu işlemi, mutlaka onkoloji dalında uzman birine yaptırın denildi. Bir çok hastanede yapılıyor ama jinekolojik onkoloji bölümü olan çok az hastane var. Eşim benden daha fazla araştırdı :) En sonunda buraya karar verdik. Nur Hanım'la da görüştüm telefonda, o da yapılması taraftarı. Telefonla ücret almıştım ama yüz yüze konuşmadık. Pazartesi hepsi belli olur.

canım çok iyi. ama ücret konusunda ısrarlı olun nur hanıma de. dr leri fiyat konusunda etkisi oluyor. kabul etmeyin verilen ücreti hemen... özellerde acayip indiriler oluyor...:52: r.a.y ni de sor. kesin serklaj gerekecek bir durum olur mu diye...

canım çok iyi. ama ücret konusunda ısrarlı olun nur hanıma de. dr leri fiyat konusunda etkisi oluyor. kabul etmeyin verilen ücreti hemen... özellerde acayip indiriler oluyor...:52: r.a.y ni de sor. kesin serklaj gerekecek bir durum olur mu diye...

Nur Hanım maalesef bir şey yapamıyor ama sağolsun çok yol gösterdi bana. Eşimin mesleği dolayısıyla da biraz indirim alırız inşaallah, elimizden geleni yapacağız artık :) R.a.y. i soracağım aklımda :) Sağol canım.

Tlfndan girdigim için yazdıklarınızı okuyamıyorum kızlar Dün akşam hastaneye yatışım yapıldı ilk önce hafif olan agrılarım bi anda beni yürütemeyecek hale geldi.Hemen alttan muayenem yapıldı nst ye alındım.sancı çıktı 45 50 arası.Doktor hemen yatışımı yaptı Serum nidilat veriliyor sabah 12gibi tekrar nstye aldılar sancım yoktu ama rahimde incelme var bu yüzden yerimden kalkmam yasak
Agrılarım çok fazla eger tekrar sancı çıkarsa yada açılmam olursa ciger geliştirici ignesi yapılacak yavrumun
Daha çok erken ne yapıcagımı bilmiyorum hiç hazır degiliz Sabaha kadar hiç uyumadım hep agladım ,eşim desen daha kötü..
Pazartesi çıkaracak sancım ve açılmam olmazsa yerimden kalkmadan yatıcam nidilatın hap olanına devam ettirecek
Burda psikolojim çok bozuluyor Eşimin tlfonu bende ondan internete girebiliyorum ama gücüm yok yazmaya
Hepinizden dua bekliyorum çok ihtiyacımız var

çok geçmiş olsun naz ..
aradım açmadım sanırım müsait değildin
birden nasıl böyle ağrı sancı oldu ki ?
rahim durumun da iyiydi aslında nasıl oldu da birden incelme oldu
neyse ne kadar hastanede kalırsan o kadar iyi olur
hastanede kontrol altında olman en iisi
hangi hastanedesin peki
yatarak geçirirsin inş.
bi çok insan yatarak normal zamana kadar gelebiliyor
hayırlısıyla çıkarsın inş.
RABBİM yardımcın olsun

Nur Hanım maalesef bir şey yapamıyor ama sağolsun çok yol gösterdi bana. Eşimin mesleği dolayısıyla da biraz indirim alırız inşaallah, elimizden geleni yapacağız artık :) R.a.y. i soracağım aklımda :) Sağol canım.

Anladım canım hayırlısı olsun... Allahım tez zamanda iyi olmanı nasip etsin... sigortayı düşün kuzum...:26:

Günaydınnn canımmm:16:
Sabaha kadar kasıklarıma agrılar girdi hazademm,ben bu halimle birinin evne gittigim zaman durmuyorummm..
Dün kararımı verdim dogurana kadar akşam misafiri çagırmıycammm:1:Zaten ondan sonrada çagıramam:52:

merhaba kızlar

e ben sana ne deyim nazcım bu halla misafir kabul edilirmi gülüm yaaa.
zaten sen temizlik yapıyorum dediğin zamnda sana içimden kızıyordum.varsın olmasın ya doğumdan sonra isterseniz gece gündüz yatmayın yapın temizliği ya.valla kızıyorum kolay kazanılmış bebekler değil bunlar ya.tamam tüm bebekler öyle ama tüp bebeklere dikkat etmek gerek.hayırlısıyla evine döndüğün zamn yat dinlen hep olurmu.
kusura bakma kaç zamndır girmiyordum gelir gelmez böyle yazdım ama kızma bana.öptüm..

Neden böyle oldu acaba :26: Evet havalar birden soğudu. Ayaklarını ve belini sıcak tut aman.
Sağolasın güzelim :)

Bende hep vardı hamile olunca da dahada arttı ee bide haftalardır yemek yemiyorum ondan galiba
Sorma annem iyi yapiyo o ısı hemen yelegimi giydirir bi Yelek ormuş bana ayı postu gibi:1:
Hemen battaniyeye sarar bebek useyecek diyo anne üşümez diyorum kabul etmiyo:1:
Dün wc de ağlarken baktım oda ağlıyor kıyamam sana diyo
Bu annelik nasıl Bişey ya

CANIM Allah kolaylik versin hayirlisiyla atlatirsin inşallah sonrada tedavi sonrada gelsin bebisler inşallah :emir_bebek:
Sonu çok guzel olacak bu isin ben inanıyorum
canım bence lavmandan önce magnezi calcine kullan. 2 çay kaşığı ilacı bir su bardağı suya koy iç 2 saatte tamam bu iş...:1: bana 2 dr de verdi...

inci ne zaman canım senin bu işlemin?
İse yarar mı dersin :26: artık patlayacagim şiştim yahu
Dayanamıyorum doktora soralım o zaman yarın inş

Son düzenleme:
merhaba kızlar

e ben sana ne deyim nazcım bu halla misafir kabul edilirmi gülüm yaaa.
zaten sen temizlik yapıyorum dediğin zamnda sana içimden kızıyordum.varsın olmasın ya doğumdan sonra isterseniz gece gündüz yatmayın yapın temizliği ya.valla kızıyorum kolay kazanılmış bebekler değil bunlar ya.tamam tüm bebekler öyle ama tüp bebeklere dikkat etmek gerek.hayırlısıyla evine döndüğün zamn yat dinlen hep olurmu.
kusura bakma kaç zamndır girmiyordum gelir gelmez böyle yazdım ama kızma bana.öptüm..

hoşgeldin maiumut nasılsın ne var ne yok
evet ben de seninle aynı fikirdeyim
ben de naza çok söyledim temizlik yapma ,sürekli gezme ,yorma kendini diye
bu sıkıntılar hep yorgunluktan
ben de çok kızıyordum ama işte naz yapıyordu yine de
bence de dikkat etmek lazım yoksa böyle sorun oluyor
hamiş olanlar sizler de örnek alın ve sakın kendinizi yormayın
herşey yorulmaktan
bana diyetisyen günde 45 dakika yürü dedi ama ben 15 dakika yürüsem yoruluyorum
o yüzden diyetisyen filan tınnn
az yürüyüp az yorulmak en mantıklısı
bu kadar emekle elde etmişken riske atmak hiç doğru değil

chnb sana bişey soracağım ordaysan:1:

şu an buradayım canım...:16:

CANIM Allah kolaylik versin hayirlisiyla atlatirsin inşallah sonrada tedavi sonrada gelsin bebisler inşallah :emir_bebek:
Sonu çok guzel olacak bu isin ben inanıyorum

İse yarar mı dersin :26: artık patlayacagim şiştim yahu
Dayanamıyorum doktora soralım o zaman yarın inş

canım bende işe yaradı. dediğin gibi wc de ağlıyordum eşim aradı Arda bey kullansın dedi eczaneden aldık kullandık canım.... son ana getirmeden ben ara ara kullanıyordum...

hoşgeldin maiumut nasılsın ne var ne yok
evet ben de seninle aynı fikirdeyim
ben de naza çok söyledim temizlik yapma ,sürekli gezme ,yorma kendini diye
bu sıkıntılar hep yorgunluktan
ben de çok kızıyordum ama işte naz yapıyordu yine de
bence de dikkat etmek lazım yoksa böyle sorun oluyor
hamiş olanlar sizler de örnek alın ve sakın kendinizi yormayın
herşey yorulmaktan
bana diyetisyen günde 45 dakika yürü dedi ama ben 15 dakika yürüsem yoruluyorum
o yüzden diyetisyen filan tınnn
az yürüyüp az yorulmak en mantıklısı
bu kadar emekle elde etmişken riske atmak hiç doğru değil

canım ben 25 haftalık bebeğimi öyle kaybettim yolculuk, misafir,temizlik, okul döngüsünde yordum. hatta kandil gecesiydi gündüz gezmedeydim akşam 2 aile misafir geldi. gece kanamam oldu 2 gün sonra su, 2 gün sonra doğum...:5: fazla gezmek, iş yapmak, yorulmak yasak... :16:

canım ben 25 haftalık bebeğimi öyle kaybettim yolculuk, misafir,temizlik, okul döngüsünde yordum. hatta kandil gecesiydi gündüz gezmedeydim akşam 2 aile misafir geldi. gece kanamam oldu 2 gün sonra su, 2 gün sonra doğum...:5: fazla gezmek, iş yapmak, yorulmak yasak... :16:

başın sağolsun chnb..

işte biz herşey yolunda gidince kendimizi ii zannediyor işlere sarılıyoruz

aslında öyle yapmamamız lazım
ne kadar ii hissetsek de ağır işlerden kaçınmalıyız
ben şuanda evdeyim misafir almıyorum
hiç evime gelen olmadı
eşim arkadaşlarına durumu söylemiş
zaten onlar da anlayışlı gelmediler hiç
ben de evde bi çorba yanına bi yemek dışında bişey yapmıyorum onu da diyetim öğlen mecbur yapıyorum
temizlik yapmıyorum süpürgeyi eşime açtırıyorum ,ben toz alıyorum
benim erken doğum rsiki atlattığım zaman da aslında yorulmaktan oldu ben onu anladım
çünkü çok geziyordum
eve eşya bakıyorduk ,her gün o avm bu avm geziyorduk
iyiyim bişey olmaz diyordum ama öyle olmuyormuş işte
o yüzden herkese dikkat etmeli aldanmamalı

soruma gelince bu hamsiler kasıklarıma tekme atıyor ,öyle ki bazen aşağıdan bi kolu bacağı çıkacak gibi hissediyorum :1:
sence bu bir sorun olabilirmi
nette bi yerde erken doğumdan önce olabilirmiş diye okudum ama sadece tek bi yerde okudum
ben tekme diye düşünüyorum ama bi bilgin var mı

Tlfndan girdigim için yazdıklarınızı okuyamıyorum kızlar Dün akşam hastaneye yatışım yapıldı ilk önce hafif olan agrılarım bi anda beni yürütemeyecek hale geldi.Hemen alttan muayenem yapıldı nst ye alındım.sancı çıktı 45 50 arası.Doktor hemen yatışımı yaptı Serum nidilat veriliyor sabah 12gibi tekrar nstye aldılar sancım yoktu ama rahimde incelme var bu yüzden yerimden kalkmam yasak
Agrılarım çok fazla eger tekrar sancı çıkarsa yada açılmam olursa ciger geliştirici ignesi yapılacak yavrumun
Daha çok erken ne yapıcagımı bilmiyorum hiç hazır degiliz Sabaha kadar hiç uyumadım hep agladım ,eşim desen daha kötü..
Pazartesi çıkaracak sancım ve açılmam olmazsa yerimden kalkmadan yatıcam nidilatın hap olanına devam ettirecek
Burda psikolojim çok bozuluyor Eşimin tlfonu bende ondan internete girebiliyorum ama gücüm yok yazmaya
Hepinizden dua bekliyorum çok ihtiyacımız var

Naz canım şimdi okudum. Ne olur üzme kendini. İyi düşün.. Biraz dinlenerek herşey yoluna girecek inşallah. Birçok hamile bu sıkıntıları yaşıyor. birçoğu da sorunsuz atlatıyor. hem en kötüsünü düşünsek bile Allah'a şükür bebeğin büyüdü. Doğsa da hiçbirşey olmaz.. Allah yardımcın olsun:16:

Bende hep vardı hamile olunca da dahada arttı ee bide haftalardır yemek yemiyorum ondan galiba
Sorma annem iyi yapiyo o ısı hemen yelegimi giydirir bi Yelek ormuş bana ayı postu gibi:1:
Hemen battaniyeye sarar bebek useyecek diyo anne üşümez diyorum kabul etmiyo:1:
Dün wc de ağlarken baktım oda ağlıyor kıyamam sana diyo
Bu annelik nasıl Bişey ya

İşte öyle bişey Merveciğim..Her saniye çocuğunu düşünmek.. Şimdiden bizde de başladı. :51:

Back
X