- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #21.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnm bana tam raporda yazan sonucunu yada raporunu tarayıp atarmısın sana zahmet doktora sorucam bek benimki böle imiş ...Eki Görüntüle 550721
canim merhaba ,
bana boyle bir sey vermediler .
cizim yok bende ama sana raporda yazani yazayim
46,xx,t(2,15)(q21;q13)
tesekkur ederim :):)
bu arada benim 2 imis q15 olan Izzcim .
ben yanlis biliyormusum
kızlar merhaba
sizin bu konuşmalarınızdan sonra genetikste yapılmıştı tahlil ve görüntüsü istedim ben de
sen de isteyebilirsin lave gönderdiler hemen ama anladınmı dersen inan anlamadım
sadece kromozom sayısı büyüdükçe boylar kısalıyormuş onu anladım
yani başlardaki kromozomlarda sorun olunca kromozom uzun olduğundan kırılmalar fazla oluyordur diye yorum yaptım
kızlar merhaba
sizin bu konuşmalarınızdan sonra genetikste yapılmıştı tahlil ve görüntüsü istedim ben de
sen de isteyebilirsin lave gönderdiler hemen ama anladınmı dersen inan anlamadım
sadece kromozom sayısı büyüdükçe boylar kısalıyormuş onu anladım
yani başlardaki kromozomlarda sorun olunca kromozom uzun olduğundan kırılmalar fazla oluyordur diye yorum yaptım
ben de isteyeyim canim ...
hatta arayayim simdi
yani neyi degistiriyor bu onu merak ediyorum
bu arada yazarken aradim
benim lab goruntulu vermiyormus
sadece acık secık yazıyormus
inş.RABBİM Gönlümüze göre verir
benim şuanki halim tek gebenin 33-34 .haftasına denk geliyor belki de daha fazla çünkü iki bebeğin toğlam ağırlığı 2kg dan fazla şuanda
düşünün halimi![]()
Ahhh kuzum korkma ne olur dularımız seninle bişeycikler olmaz eylül bebegimize bak gör rada oluo sancı herkesde zaman zaman kendini yordun ondandır ...
Ne olur bizi haberdar et ve sakın kendini üzme inan çok etkili oluo.Hayırlı haberlerle beklioruz cnm seni.
Tüm dularımız seninle canım incim ...
Annelik işde kuzum annelik ...
Hakikaten farklı bir duygu olsa gerek dilerim allahım bizlerede sağlıkla nasip eder ...
Ahhh canım alalım seni yormadan ya gidelim bir yerlere vallahi bak ciddiyimmm ...
Günaydın cnm ..
Geldim nasılsın bugün bakauım damadım nasıllar paşa hazretleri![]()
canim merhaba ,
46,xx,t(2,15)(q21;q13)
bu arada benim 2 imis q15 olan Izzcim .
ben yanlis biliyormusum
sizden duyunca benden istedim canım hatta merkeziniz istesin çünkü onlar istemiş bizden bu tahlili
görüntüyü de onlara veririz dediler
ama bariz uzun komozom kısa kromozom olayı varmış ben onu gördüm
ama hazadedeki gibi yarısı gitmiş diğerine konmuş olayını göremedim
eklentide yapamıyorum pek beceremem bu işleri zaten
sanki sonuçtan çok anlıyoruz bu daha anlaşılır bence lave
hazade de daha da belirgin mesela
Ayşegül hanımı aradım cnm bana dönücek hastası varmış merak etim bakalım n diycek ...canim merhaba ,
46,xx,t(2,15)(q21;q13)
Allah kolaylık versin canım...
canım görmeyince merak ettim. çok sağ ol canım yarın gideceğim inşallah. İnşallah seneye yaza çıkarız topluca...
damat iyi daraldı artık zor hareket ediyor.... gelinim nasıl oda işi tamam mı artık?
kızlar eşimin intergende yapıldı . prof. cemil Akgül raporu görünce resim istedi aradım gönderdiler sonra cemil beye faksladım ama bir türlü bana dönmedi. ben de cumhur beyle görüştüm o da yeniden yaptı ama resim filan vermedi. bu son sonucu volkan beyle görüştü arda bey pgt yapılsın dendi...
demek resim önemli..
Kızlar ben geldim,Hepinizin yazdıklarını okumaya çalıştım allah razı olsun duanızı esirgememişsinizz..
Bugün saat 12 de tekrar kontrollerim yapıldı ve çok şükür evdeyim.
Eşim oturma odasına bana yatak yaptı kakmıyorum sürekli yatıyorum..
Ablam evde sagolsun yardımcı oluyor
Hazadem kuzummmm Biliyorum beni merak edip benim kadar üzüldünn kuzumm,çok şükür şimdi iyiyiimmmSende benm gibi kendini çok yordugun zamanlar oluyor,nolur ben sana ders olayımm ve artıkk hiçç yorma kendini..Ben kendime çok kızıyorum.Kendimi çok hırpladım..
Budan sonra hep dinlenicem hiç birşeyi kafama takmıycam,kızım herşeyden önemli..
Ayşegül hanımı aradım cnm bana dönücek hastası varmış merak etim bakalım n diycek ...
sana göre nasıldı sen nasıl degerlendiriodun bende öle söleyeyim :)
İnşallah cnm inşallah ...
Damadımı daraltmayın artık yaa
ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAHHH
canım ,
bana denen 15 nolu kromozomumdaki kopmanin buyuk oldugu.
ve buyuk kopmalar oldugu zaman gebelik sansi daha da mi dusuyor ?
yine bana dedikleri forumdaki kizlarin ( yurtdisi) buyuk kopmalarda aslinda biz hamile kaliyormusuz ama o kadar erken evrede kaybediliyormus ki farkina bile varmiyormusuz.
ben bu arada bizim genetikci ile de gorustu.
o boyle bir seyin mumkun olabilecegini, ihtimal dahilinde oldugunu ama kesin olarak da bir sey diyemediklerini soyledi.
Kızlar ben geldim,Hepinizin yazdıklarını okumaya çalıştım allah razı olsun duanızı esirgememişsinizz..
Bugün saat 12 de tekrar kontrollerim yapıldı ve çok şükür evdeyim.
Eşim oturma odasına bana yatak yaptı kakmıyorum sürekli yatıyorum..
Ablam evde sagolsun yardımcı oluyor
Nidilatın hapına devam ediyorum,günlük 2kere magnesyum,progestron igne ve antibiyotik kullanyorum..
Eger o gün hastaneye gitmeseydim ,serum nidilat verilmeseydi açılmam olup bebegi dogurabildimm..
Hiç bir şeyi ihmal etmemek gerekiyormuş,sancılarımın nedeni rahim incelmemmiş,rahim incelmemin nedeni ise idrar enfeksiyonuymuş..
Hiç belirti vermedigi için doktorum tahlil yapmaya gerek bile duymamıştı,ama ihmal etmemek gerekiyormuş..
Doktor korkmamamı söylüyor,dogumumun zamanında gerçekleşecegi için bana söz verdi
36. haftaya kadar gelsem yeter diye düşünüyorum,rabbim yardımcım olsunn..
İlk hastaneye yattıgımda sordugum soru şimdi dogsa yaşarmı oldu,doktorum yaşayabilecegini ama yinede risklerin oldgunu söyledi..
Haftada 1 kontrolüm var artık,nst ye giricem her gittigimde..
Çantamı hazır edicem ne olur ne olmaz diye bu hafta içinde ,çünkü korkuyorum...
Chnb bu zorlukları sende yaşadıgın için beni çok iyi anlayabilecegini biliyorum,Korkularım çok fazla şu 6,7 haftayı bi atlatsam başka bişey istemiyorum..
O kadar sıkıntı yaşayan kadın gördümki hastanede yatarken,kendi derdimi unutup başkasını teselli etmeye bile kalktım..
Eşimin her zaman benden daha güçlü olabilecegini düşünüyordum,ama doktor hastaneye yatırıyoruz der demez bizimki aglamaya başladı onu bile ben teselli ettim..
Delikız canımm aradıgında açıp senide üzmek istemedim,Çünkü etkileniyoruz ister istemez yaşadıgımız zorluklardan..
Ev bi müsait olsun hemen arıycam seni..
Hazadem kuzummmm Biliyorum beni merak edip benim kadar üzüldünn kuzumm,çok şükür şimdi iyiyiimmmSende benm gibi kendini çok yordugun zamanlar oluyor,nolur ben sana ders olayımm ve artıkk hiçç yorma kendini..Ben kendime çok kızıyorum.Kendimi çok hırpladım..
Budan sonra hep dinlenicem hiç birşeyi kafama takmıycam,kızım herşeyden önemli..
Mattika canım sagolll..Aynen bende senin dedigin gibi teselli ettim kendimi,çok şükür atlattım şu sıkıntılı 3 günü..
Mervemmm kuzummm çok şükür geldim evime hastanede kaldıkça psikolojimde bozuluyordu ister istemez..Şu zor zamanlarıda bi atlatabilsem ,hamile kalmakla bitmiyormuş onu anladımm,Asıl zorluk ondan sonra başlıyormuş..
Akasyam canım arkdaşım allah razı olsunnn ..
Özlemcano canımm sende ihmal etme canım ikimizdede aynı agrı vardıı çünküü,Belki agrımın sebebi oydu bilemiyorum..Sen nasılsın şimdi kuzum devam ederse git olurmu..Gerçi benmde şimdi geçti belkide o gün yordum knedimi ondanda olabilir..
Lavem,maihmut,suskunada ismini unuttuklarım hepinizden allah razı olsunnn..
mervişim şükür sevindim. kronikleşmeden her gün akşam kara kayısıdan 5-6 tane koy suya sahah suyunu iç ve kayısıyı ye. Armut ye her gün...
mutlaka olmasa da wc de otur her sabah ...
mervişim şükür sevindim. kronikleşmeden her gün akşam kara kayısıdan 5-6 tane koy suya sahah suyunu iç ve kayısıyı ye. Armut ye her gün...
mutlaka olmasa da wc de otur her sabah ...