Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günaydın cnm bana tam raporda yazan sonucunu yada raporunu tarayıp atarmısın sana zahmet doktora sorucam bek benimki böle imiş ... $1.webp

Günaydın cnm bana tam raporda yazan sonucunu yada raporunu tarayıp atarmısın sana zahmet doktora sorucam bek benimki böle imiş ...Eki Görüntüle 550721

canim merhaba ,

bana boyle bir sey vermediler .
cizim yok bende ama sana raporda yazani yazayim
46,xx,t(2,15)(q21;q13)

tesekkur ederim :):)

bu arada benim 2 imis q15 olan Izzcim .
ben yanlis biliyormusum

canim merhaba ,

46,xx,t(2,15)(q21;q13)

ben yanlis biliyormusum

kızlar merhaba

sizin bu konuşmalarınızdan sonra genetikste yapılmıştı tahlil ve görüntüsü istedim ben de

sen de isteyebilirsin lave gönderdiler hemen ama anladınmı dersen inan anlamadım

sadece kromozom sayısı büyüdükçe boylar kısalıyormuş onu anladım

yani başlardaki kromozomlarda sorun olunca kromozom uzun olduğundan kırılmalar fazla oluyordur diye yorum yaptım

kızlar merhaba

sizin bu konuşmalarınızdan sonra genetikste yapılmıştı tahlil ve görüntüsü istedim ben de

sen de isteyebilirsin lave gönderdiler hemen ama anladınmı dersen inan anlamadım

yani başlardaki kromozomlarda sorun olunca kromozom uzun olduğundan kırılmalar fazla oluyordur diye yorum yaptım

ben de isteyeyim canim ...
hatta arayayim simdi

yani neyi degistiriyor bu onu merak ediyorum

bu arada yazarken aradim
benim lab goruntulu vermiyormus
sadece acık secık yazıyormus

kızlar merhaba

benim tahlili yaptırdıgım yer de hasta anlamayacagı ıcın vermıyoruz ,
sonucu yazıyoruz dedı

ben de isteyeyim canim ...
hatta arayayim simdi

yani neyi degistiriyor bu onu merak ediyorum

bu arada yazarken aradim
benim lab goruntulu vermiyormus
sadece acık secık yazıyormus

sizden duyunca benden istedim canım hatta merkeziniz istesin çünkü onlar istemiş bizden bu tahlili

görüntüyü de onlara veririz dediler

ama bariz uzun komozom kısa kromozom olayı varmış ben onu gördüm

ama hazadedeki gibi yarısı gitmiş diğerine konmuş olayını göremedim

eklentide yapamıyorum pek beceremem bu işleri zaten

sanki sonuçtan çok anlıyoruz bu daha anlaşılır bence lave

hazade de daha da belirgin mesela

inş.RABBİM Gönlümüze göre verir
benim şuanki halim tek gebenin 33-34 .haftasına denk geliyor belki de daha fazla çünkü iki bebeğin toğlam ağırlığı 2kg dan fazla şuanda
düşünün halimi :1:

Allah kolaylık versin canım...

Ahhh kuzum korkma ne olur dularımız seninle bişeycikler olmaz eylül bebegimize bak gör rada oluo sancı herkesde zaman zaman kendini yordun ondandır ...
Ne olur bizi haberdar et ve sakın kendini üzme inan çok etkili oluo.Hayırlı haberlerle beklioruz cnm seni.

Tüm dularımız seninle canım incim ...

Annelik işde kuzum annelik ...
Hakikaten farklı bir duygu olsa gerek dilerim allahım bizlerede sağlıkla nasip eder ...

Ahhh canım alalım seni yormadan ya gidelim bir yerlere vallahi bak ciddiyimmm ...

Günaydın cnm ..
Geldim nasılsın bugün bakauım damadım nasıllar paşa hazretleri :9:

canım görmeyince merak ettim. çok sağ ol canım yarın gideceğim inşallah. İnşallah seneye yaza çıkarız topluca...

damat iyi daraldı artık zor hareket ediyor.... gelinim nasıl oda işi tamam mı artık?

canim merhaba ,

46,xx,t(2,15)(q21;q13)

ben yanlis biliyormusum

sizden duyunca benden istedim canım hatta merkeziniz istesin çünkü onlar istemiş bizden bu tahlili

görüntüyü de onlara veririz dediler

ama bariz uzun komozom kısa kromozom olayı varmış ben onu gördüm

ama hazadedeki gibi yarısı gitmiş diğerine konmuş olayını göremedim

eklentide yapamıyorum pek beceremem bu işleri zaten

sanki sonuçtan çok anlıyoruz bu daha anlaşılır bence lave

hazade de daha da belirgin mesela

kızlar eşimin intergende yapıldı . prof. cemil Akgül raporu görünce resim istedi aradım gönderdiler sonra cemil beye faksladım ama bir türlü bana dönmedi. ben de cumhur beyle görüştüm o da yeniden yaptı ama resim filan vermedi. bu son sonucu volkan beyle görüştü arda bey pgt yapılsın dendi...

demek resim önemli..

Kızlar ben geldim,Hepinizin yazdıklarını okumaya çalıştım allah razı olsun duanızı esirgememişsinizz..
Bugün saat 12 de tekrar kontrollerim yapıldı ve çok şükür evdeyim.
Eşim oturma odasına bana yatak yaptı kakmıyorum sürekli yatıyorum..
Ablam evde sagolsun yardımcı oluyor

Nidilatın hapına devam ediyorum,günlük 2kere magnesyum,progestron igne ve antibiyotik kullanyorum..
Eger o gün hastaneye gitmeseydim ,serum nidilat verilmeseydi açılmam olup bebegi dogurabildimm..
Hiç bir şeyi ihmal etmemek gerekiyormuş,sancılarımın nedeni rahim incelmemmiş,rahim incelmemin nedeni ise idrar enfeksiyonuymuş..
Hiç belirti vermedigi için doktorum tahlil yapmaya gerek bile duymamıştı,ama ihmal etmemek gerekiyormuş..
Doktor korkmamamı söylüyor,dogumumun zamanında gerçekleşecegi için bana söz verdi
36. haftaya kadar gelsem yeter diye düşünüyorum,rabbim yardımcım olsunn..
İlk hastaneye yattıgımda sordugum soru şimdi dogsa yaşarmı oldu,doktorum yaşayabilecegini ama yinede risklerin oldgunu söyledi..
Haftada 1 kontrolüm var artık,nst ye giricem her gittigimde..
Çantamı hazır edicem ne olur ne olmaz diye bu hafta içinde ,çünkü korkuyorum...

Chnb bu zorlukları sende yaşadıgın için beni çok iyi anlayabilecegini biliyorum,Korkularım çok fazla şu 6,7 haftayı bi atlatsam başka bişey istemiyorum..
O kadar sıkıntı yaşayan kadın gördümki hastanede yatarken,kendi derdimi unutup başkasını teselli etmeye bile kalktım..
Eşimin her zaman benden daha güçlü olabilecegini düşünüyordum,ama doktor hastaneye yatırıyoruz der demez bizimki aglamaya başladı onu bile ben teselli ettim..

Delikız canımm aradıgında açıp senide üzmek istemedim,Çünkü etkileniyoruz ister istemez yaşadıgımız zorluklardan..
Ev bi müsait olsun hemen arıycam seni..

Hazadem kuzummmm Biliyorum beni merak edip benim kadar üzüldünn kuzumm,çok şükür şimdi iyiyiimmm:16:Sende benm gibi kendini çok yordugun zamanlar oluyor,nolur ben sana ders olayımm ve artıkk hiçç yorma kendini..Ben kendime çok kızıyorum.Kendimi çok hırpladım..
Budan sonra hep dinlenicem hiç birşeyi kafama takmıycam,kızım herşeyden önemli..

Mattika canım sagolll..Aynen bende senin dedigin gibi teselli ettim kendimi,çok şükür atlattım şu sıkıntılı 3 günü..

Mervemmm kuzummm çok şükür geldim evime hastanede kaldıkça psikolojimde bozuluyordu ister istemez..Şu zor zamanlarıda bi atlatabilsem ,hamile kalmakla bitmiyormuş onu anladımm,Asıl zorluk ondan sonra başlıyormuş..

Akasyam canım arkdaşım allah razı olsunnn ..

Özlemcano canımm sende ihmal etme canım ikimizdede aynı agrı vardıı çünküü,Belki agrımın sebebi oydu bilemiyorum..Sen nasılsın şimdi kuzum devam ederse git olurmu..Gerçi benmde şimdi geçti belkide o gün yordum knedimi ondanda olabilir..

Lavem,maihmut,suskunada ismini unuttuklarım hepinizden allah razı olsunnn..

canim merhaba ,

46,xx,t(2,15)(q21;q13)

Ayşegül hanımı aradım cnm bana dönücek hastası varmış merak etim bakalım n diycek ...
sana göre nasıldı sen nasıl degerlendiriodun bende öle söleyeyim :)
Allah kolaylık versin canım...

canım görmeyince merak ettim. çok sağ ol canım yarın gideceğim inşallah. İnşallah seneye yaza çıkarız topluca...

damat iyi daraldı artık zor hareket ediyor.... gelinim nasıl oda işi tamam mı artık?

kızlar eşimin intergende yapıldı . prof. cemil Akgül raporu görünce resim istedi aradım gönderdiler sonra cemil beye faksladım ama bir türlü bana dönmedi. ben de cumhur beyle görüştüm o da yeniden yaptı ama resim filan vermedi. bu son sonucu volkan beyle görüştü arda bey pgt yapılsın dendi...

demek resim önemli..

İnşallah cnm inşallah ...
Damadımı daraltmayın artık yaa :emir_bebek:
ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAHHH

Kızlar ben geldim,Hepinizin yazdıklarını okumaya çalıştım allah razı olsun duanızı esirgememişsinizz..

Hazadem kuzummmm Biliyorum beni merak edip benim kadar üzüldünn kuzumm,çok şükür şimdi iyiyiimmm:16:Sende benm gibi kendini çok yordugun zamanlar oluyor,nolur ben sana ders olayımm ve artıkk hiçç yorma kendini..Ben kendime çok kızıyorum.Kendimi çok hırpladım..
Budan sonra hep dinlenicem hiç birşeyi kafama takmıycam,kızım herşeyden önemli..

Şükrler olsun olsun kuzummm:nazar::nazar::nazar:
Herşey zamanında ve sağlıkla olucak inşallah dualarım herzaman seninle ...
Allahın izniyle sağlıkla gelicek Eylülümüz sakın üzme kendini .

naz

gözümüz aydın canım

çok sevindim

ama içten içe herkes çok kızmış sana

ben çok titizim dedikçe

tabiki bu tür şeylerle sınamasın allah ama ders olsun tüm arkadaşlara

bizim burda bir arkadaş 32 haftalık hamile çalışır raporu almak için gitti

nst ye sokmuş doktor erken doğum demiş şok olduk

harıl harıl çalışıyordu iznimi öteleyim diyordu

kısmet olmadı

ona da tedaviye başlamışlar şimdilik sorun yok ama yatıcak

kendine de bebeğine de çok dikkat et

dualarımız seninle

Ayşegül hanımı aradım cnm bana dönücek hastası varmış merak etim bakalım n diycek ...
sana göre nasıldı sen nasıl degerlendiriodun bende öle söleyeyim :)

İnşallah cnm inşallah ...
Damadımı daraltmayın artık yaa :emir_bebek:
ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAHHH

canım ,

bana denen 15 nolu kromozomumdaki kopmanin buyuk oldugu.
ve buyuk kopmalar oldugu zaman gebelik sansi daha da mi dusuyor ?
yine bana dedikleri forumdaki kizlarin ( yurtdisi) buyuk kopmalarda aslinda biz hamile kaliyormusuz ama o kadar erken evrede kaybediliyormus ki farkina bile varmiyormusuz.

ben bu arada bizim genetikci ile de gorustu.
o boyle bir seyin mumkun olabilecegini, ihtimal dahilinde oldugunu ama kesin olarak da bir sey diyemediklerini soyledi.

Nazefsa canım şükür iyiymişsin. enfeksiyonlar evet rahim ağzını kısaltabiliyor. her ay tahlil yapmak lazım dr demese de aslında. ben yaptırdım son zaman bıraktım. İlacını iç yat bol bol. Ne kadar senle olsa o kadar kar. Dedim ya ben 4 cm açıkla 29 dan 35 e yattım hep 38 de doğdu.... yat olur ilaçlarını kullan dua et yeter...

Hazade kuzum şükür bugünlere geldik... Allah sağlıkla doğduklarını görmeyi de nasip etsin hepimize...

Lave canım senin uzun geciken adetlerin oluyor ya bence olursa test yaptır.

Herkese selam kızlar nasilsiniz iyi mısınız
Ben bomba gibiyim çok şükür bugün dayanamadım
Hastaneye gittik 2 tane lavman yaptılar ve kurtuldum
Ömrümden ömür gitti su 4 gündür yaranın sana şükürler olsun
Bebeğimize de gördük maşallah büyümüş ayakları bile vardı kuzumun
Yan bi sekilde yatiyordu annesi yesin o minik ayaklarını
Rabbim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu laveme incime suskunadaya
İzze isteyen herkese çok dua ettim herkese hastanede çok sıkıntı çektim kurtuldum sonsuz şükürler olsun Allah'a

lave benim de aklıma geliyordu bu kız gecikti yazıyor acaba kimyasal gebelik olmuş olabilir mi diye gecikirse gebelik testi yaptır...

canım ,

bana denen 15 nolu kromozomumdaki kopmanin buyuk oldugu.
ve buyuk kopmalar oldugu zaman gebelik sansi daha da mi dusuyor ?
yine bana dedikleri forumdaki kizlarin ( yurtdisi) buyuk kopmalarda aslinda biz hamile kaliyormusuz ama o kadar erken evrede kaybediliyormus ki farkina bile varmiyormusuz.

ben bu arada bizim genetikci ile de gorustu.
o boyle bir seyin mumkun olabilecegini, ihtimal dahilinde oldugunu ama kesin olarak da bir sey diyemediklerini soyledi.

46,xx,t(2,15)(q21;q13) bizimki de 9:10 ( p13 :q11.2 )

p ve g parçaların boyutuyla mı alakalıymış onu bilmiyorum ama keşke fotoğrafı ekleyebilsem sana

2 uzun bir kromozom ama 15 kısa aslında kırılma da ona göre kısadır yani

foto için biraz daha çabala istersen

mervişim şükür sevindim. kronikleşmeden her gün akşam kara kayısıdan 5-6 tane koy suya sahah suyunu iç ve kayısıyı ye. Armut ye her gün...

mutlaka olmasa da wc de otur her sabah ...

Nidilatın hapına devam ediyorum,günlük 2kere magnesyum,progestron igne ve antibiyotik kullanyorum..
Eger o gün hastaneye gitmeseydim ,serum nidilat verilmeseydi açılmam olup bebegi dogurabildimm..
Hiç bir şeyi ihmal etmemek gerekiyormuş,sancılarımın nedeni rahim incelmemmiş,rahim incelmemin nedeni ise idrar enfeksiyonuymuş..
Hiç belirti vermedigi için doktorum tahlil yapmaya gerek bile duymamıştı,ama ihmal etmemek gerekiyormuş..
Doktor korkmamamı söylüyor,dogumumun zamanında gerçekleşecegi için bana söz verdi
36. haftaya kadar gelsem yeter diye düşünüyorum,rabbim yardımcım olsunn..
İlk hastaneye yattıgımda sordugum soru şimdi dogsa yaşarmı oldu,doktorum yaşayabilecegini ama yinede risklerin oldgunu söyledi..
Haftada 1 kontrolüm var artık,nst ye giricem her gittigimde..
Çantamı hazır edicem ne olur ne olmaz diye bu hafta içinde ,çünkü korkuyorum...

Chnb bu zorlukları sende yaşadıgın için beni çok iyi anlayabilecegini biliyorum,Korkularım çok fazla şu 6,7 haftayı bi atlatsam başka bişey istemiyorum..
O kadar sıkıntı yaşayan kadın gördümki hastanede yatarken,kendi derdimi unutup başkasını teselli etmeye bile kalktım..
Eşimin her zaman benden daha güçlü olabilecegini düşünüyordum,ama doktor hastaneye yatırıyoruz der demez bizimki aglamaya başladı onu bile ben teselli ettim..

Delikız canımm aradıgında açıp senide üzmek istemedim,Çünkü etkileniyoruz ister istemez yaşadıgımız zorluklardan..
Ev bi müsait olsun hemen arıycam seni..

Mattika canım sagolll..Aynen bende senin dedigin gibi teselli ettim kendimi,çok şükür atlattım şu sıkıntılı 3 günü..

Mervemmm kuzummm çok şükür geldim evime hastanede kaldıkça psikolojimde bozuluyordu ister istemez..Şu zor zamanlarıda bi atlatabilsem ,hamile kalmakla bitmiyormuş onu anladımm,Asıl zorluk ondan sonra başlıyormuş..

Akasyam canım arkdaşım allah razı olsunnn ..

Özlemcano canımm sende ihmal etme canım ikimizdede aynı agrı vardıı çünküü,Belki agrımın sebebi oydu bilemiyorum..Sen nasılsın şimdi kuzum devam ederse git olurmu..Gerçi benmde şimdi geçti belkide o gün yordum knedimi ondanda olabilir..

Lavem,maihmut,suskunada ismini unuttuklarım hepinizden allah razı olsunnn..

Nazım CANIM o kadar çok sevindim ki anlatamam ee bundan sonra dikkat et kuzum aman aman
İsi temizliği bosVer doktorum bile bana tembihledi bugün aman aman dikkat et bunlar özel bebekler dedi
Us misafir temizlik her zaman bulunur ama bebek bulunmuyor iste
Yemin ederim o kadar çok üzüldüm ki sanki kendim olmuş gibi hiç aklımdan çıkmadın hep dua ettim sana

mervişim şükür sevindim. kronikleşmeden her gün akşam kara kayısıdan 5-6 tane koy suya sahah suyunu iç ve kayısıyı ye. Armut ye her gün...

Sagol Nesrin ablam o kadar mutluyum ki suan oh be dünya varmış
Kesinlikle kuru incir kuy kaysı hergun yiyeceğim o hastanedeji rezilligimi unutamam
Benim r.a.u ölçüldu 4 çıktı iyi demi
Bu ılerde kısalır mı yoksa hep böyle devam eder mı bide Kac cm olunca tehlikeli oluyordu :26:

Sagol Nesrin ablam o kadar mutluyum ki suan oh be dünya varmış
Kesinlikle kuru incir kuy kaysı hergun yiyeceğim o hastanedeji rezilligimi unutamam
Benim r.a.u ölçüldu 4 çıktı iyi demi
Bu ılerde kısalır mı yoksa hep böyle devam eder mı bide Kac cm olunca tehlikeli oluyordu :26:

Back
X