Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

sende kendimi gördüm bir an bizde o saatlerde çıkıyoruz. bende az önce yedim yemek herşey var bi de kilo problemide var ya hakim olamıyorum kendime çok kilo aldım

ay kilo deme dün kuzenimin düğünü vardı abiye bulmak çok zor oldu 8 kilo almışım boyda kısa şimdi yediğim de 3 4 yaprak göbek marul 1 orta boy domates 5 6 ilim kaşar ekmeksiz birazdan markete inebilirim ama çikolata almaya bugün 5 30 gibi çıkarım ama

ben hayatta o yediğin şeylerle akşam edemem ama 2 haftadır ekmeği kestim sadece kahvaltılarda çok az yiyorum. bakkalım faydası olucakmı hep oturmaktan kilo aldım ya ben böyle değildim otururken oldummmm geçen sene diyetisyene gittim 9 kilo verdim 62 dim ozmanlar bile kendime kilolu diyodum şimdi ahh ahhhh 78 kilocuk bişey oldum :2:

ben 69 en idel kilom 60 59 benim için aslında bende edemem ama ne kadar az yersem o kadar iyi şimdi dışardan yesem olmicak ... ekmeksiz çikoltsız hayat düşünemiyorum çok nescafe içerdim içmiyorum şimdi artık ... yürüş yapmaya çalışyoruz eşimle evim sahile çok yakın hafta sonları yapyoruz ama yine iyi geliyor .. yeşil kahveyi denedim verdim vermedim değil ama düzenli kullanmak önemli o da bende yok

sen iyisin ya ben keşke 69 olsam ona da razıyım nescafe değil ama türk kahvesini çok seviyorum.. yürüyüş 1 - 2 gün 3. gün sıkılıyorum. yeşil kahve nasıl bişey?

sen iyisin ya ben keşke 69 olsam ona da razıyım nescafe değil ama türk kahvesini çok seviyorum.. yürüyüş 1 - 2 gün 3. gün sıkılıyorum. yeşil kahve nasıl bişey?

ben hafta sonu gün hafta içi 1 veya 2 yapıyorum eşim zorla çıkarıyor zayıflamam için değil sürekli oturyorum diye kan dolaşımı için .. türk kahvesini kavrulmamış hali bitki demler gibi demliyorsun ılık içiyosun tadi sonradan ağır geldi bana ama içyordum ... wc olayı için süper çözüm

denemek lazım ama bu aralarda fazla bişey yapmak istemiyorum ilaç kullanacağım için.

nuff nbr nasılsın inşaallah iğnelere başladım sabah kendim vurdum .. korkulcak hiç bişey yokmuş kıl kadr ince ve kısacık

Gunaydin canim hayirli olsun tedavin .... kac mg kullaniyrsun.. ben tinede tirsiyorum ignelerden kac gun kullancaksin igneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…