- Konu Sahibi zambak1989
-
evet çalışyorum sen ? büro olunca fark etmiyor bizde
maalesef çalışıyorum.. çok sıkıldım ama hiç iş yok
benim sığınla işim var ama yapamıyorum çok sıkıldım bendee
kçata çıkıyosun ? çok soru sordum galiba
yok canım bişiler atıştırıyorum şimdi .... belli olmuyor çıkıım bazen 6:30 bazen 7 yi geçiyor
sende kendimi gördüm bir anbizde o saatlerde çıkıyoruz. bende az önce yedim yemek herşey var bi de kilo problemide var ya hakim olamıyorum kendime çok kilo aldım
ay kilo deme dün kuzenimin düğünü vardı abiye bulmak çok zor oldu 8 kilo almışım boyda kısa şimdi yediğim de 3 4 yaprak göbek marul 1 orta boy domates 5 6 ilim kaşar ekmeksiz birazdan markete inebilirim ama çikolata almayabugün 5 30 gibi çıkarım ama
ben hayatta o yediğin şeylerle akşam edememama 2 haftadır ekmeği kestim sadece kahvaltılarda çok az yiyorum. bakkalım faydası olucakmı hep oturmaktan kilo aldım ya ben böyle değildim otururken oldummmm geçen sene diyetisyene gittim 9 kilo verdim 62 dim ozmanlar bile kendime kilolu diyodum şimdi ahh ahhhh 78 kilocuk bişey oldum :2:
ben 69en idel kilom 60 59 benim için aslında bende edemem ama ne kadar az yersem o kadar iyi şimdi dışardan yesem olmicak ... ekmeksiz çikoltsız hayat düşünemiyorum çok nescafe içerdim içmiyorum şimdi artık ... yürüş yapmaya çalışyoruz eşimle evim sahile çok yakın hafta sonları yapyoruz ama yine iyi geliyor .. yeşil kahveyi denedim verdim vermedim değil ama düzenli kullanmak önemli o da bende yok
sen iyisin ya ben keşke 69 olsam ona da razıyımnescafe değil ama türk kahvesini çok seviyorum.. yürüyüş 1 - 2 gün 3. gün sıkılıyorum. yeşil kahve nasıl bişey?
ben hafta sonu gün hafta içi 1 veya 2 yapıyorum eşim zorla çıkarıyor zayıflamam için değil sürekli oturyorum diye kan dolaşımı için .. türk kahvesini kavrulmamış hali bitki demler gibi demliyorsun ılık içiyosun tadi sonradan ağır geldi bana ama içyordum ... wc olayı için süper çözüm
denemek lazım ama bu aralarda fazla bişey yapmak istemiyorum ilaç kullanacağım için.
yok sen deneme bencede tedavi sürecindesin
Nuff bugün regl oldum cuma günü gidiyorum doktora çok heyecanlıyımhadi hayırlısı bakalım
çokkkk sevindim hayırlı olsun tedavinnn doktor da ne işlemin olcak mg mı ayarlancak
çok sağol canım allah razı olsunçok bilgisizim ben ya bilmiyorum ki ilaçların birini alıp gidicez
işin içine girene kadar öyle olur ilk ve tek olur inşallah
amin canım inşallah inşaallah ... rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
aminnnnnn canım aminnnn .. bende arkadandan gelcem ...
nuff nbr nasılsın inşaallahiğnelere başladım sabah kendim vurdum .. korkulcak hiç bişey yokmuş kıl kadr ince ve kısacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?