- Konu Sahibi zambak1989
-
gunaydin canim hayirli olsun tedavin .... Kac mg kullaniyrsun.. Ben tinede tirsiyorum ignelerden kac gun kullancaksin igneleri
sağolasın canım.. 10 tane var 10 gün kullanıcam yeterli gelirse belki 7 8 tane gelmesse belkide daha fazla.. 225 ml
hissetmiyosun bile iğneyi..
kontrole gittin mi peki kaç yumurta var :) belli mi ?
çarşamba günü gidiyorum inşsaallah bakalımAnesteziyede gitcem rapor alıcam yumurta toplanırken uyutoyorlarmışya
geç değil mi ya normalde okuyorum hergün kontrole gidilyor yada 1 dolu 1 boş evet anestezili olyor ay hadi senin adına heyecan sardı beni
Bilmiyorum ki ya 5. gün gel dediler iğneyi yapmadan gidicem sabah.. hergün gidildiğini ilk defa duydum .. gerek yok ki bence .. yumurtalarla ilgili başka bir durum vardır belki gidenlerde ??.. doktorumla heyecandan konuşamıyorumo kadar iyi bir insan ki her seferinde umut aşılıyor bize .. allahım şu mübarek 3 ayların hürmetine sen hepimizi o kapıdan boş çevirme yarabbim .. anestezide fazla oyalamasa bizi...:44: ama çok miğdem bulanıyor iğneleri kullandığımdan beri.. psikolojik mi acaba ne
diğer topikte herkes sürekli gözetümde kaç yumurta olduğu izleniyor günlük kan verilyor ilaç mg ayarlanyor yunurta boyutuna göre... Amin canım inşallah
allah allah acaba niye bana öyle demedi doktor.. Merak ettim şimdi.. Ben hergün 225 mg alıyorum..
bilmem ki mg değilde her iki güne bir çağırmaması takıldı bana yada hergün takip edilmemesi yumurta büyüklükleri önemli çünkü ....belki çarşambadan sonra çağırırlar
belkide.. Acaba yumurtası büyümeyenler var mıdır ya da büyümesse....
belkide.. Acaba yumurtası büyümeyenler var mıdır ya da büyümesse....
günaydın nasılsın dün dr.a gidicektin ne oldu ?
günaydın, iyiyim hamd olsun sen nasılsın.. Dün gittim bütün gün hastanede geçti ya doktorları beklemekten çok sıkıldım.. Ultrasonla baktı iyi gidiyor bir sıkıntı yok dedi kan verdim her gittiğimde vercekmişim hormonlara bakılıyomuş..bugün cetrotide ye başladım bacaktan yarın yine gidiyorum kontrole sabah.. Senin dediğin gibi dediler dün ordakiler de artık 2 günde bir gelirsin dediler.. öyle işte daha çok gidip geleceğim..
yumurtaları saydılar mı peki ? Kaç çeşit iğne oldu ? Yakın mı hastane sana
yok yumurta sayısıyla ilgili bişey demediler iyi gidiyo iki taraftada yumurtalar varr dediler zaten durum iyi olmayınca cetrotide yi vermiyolarmış.. şimdi 2 çeşit iğne oldu.. özel arabayla 45 dk mesafese ama minübüsle 2 vasıta degiştiriyosun 1,5 saati buluyo. Nuff dün tüp bebek doktorum genetik ayıklamayı yapacak doktorun numarasını verdi bir görüş dedi.doktor konyadaymış özel merkezi varmış orda yumurtaların toplanınca biopsi için geleceğim dedi 5 gün içerisinde de transferini yaparız dedi.. örneğin 3 emriyo mu yaptık 2 si bozuk çıkabilir dedi 14. Kromozomda anomali olduğu içinşansımız düşük ya çok üzüldüm o yüzden ne kadr çok yumurtam olursa benim için okadar iyi olucak.. Dua et benim için allahım bir mucize göstersin.. Tüp bebek doktorumla görüşmüş durum iyi giderse pazartesi salı toplarız yumurtaları demiş.. Yani pazartesi salı toplanırsa c.tesi pazar transferim olur inş.. Tabiki her şey yolunda giderse.. Embriyo başı 400 $ mış.. Dün bide kan gönderdim ta konyalara kargoyla.. Kromozomdaki kopmalar hangi noktalardan olmuş onları inceleyeceklermiş..
set-up aşaması için sanırım senden kan istediler...şöyle bişi yapabilirsin benimki bir fikir yumurtan az olursa oluşan embriyolar dondurulur tekrar toplanır yumurta sonra pgt gider ve çok pahalı imiş.. Neden ankara istanbul değil de konya ? Genetikçini sen seçmedin mi ? Ankarada volkan baltacı genart tüp bebek mrk. Sahibi ben geçen ora ile görüştüm set-up aşaması + pgt için 2000 dolar istanbul genetik ise set-up+pgt 6000 tl dedi.. Ben mecburen hazırlık aşaması yaptıryorum tek gen olduğu için annemlerden de kan alıncak... Genetikçiyi sen seçme hakkına sahip değilmisin ? Umudunu yitirme canım bak ablan maşaallah 2 çocuğu olmuş yeter ki inan canım dualarım seninle
sordum herhangi bir ücret ödemeyeceksin dedi kana yapılacak test için... Ya bende anlamadım ki ünv hastanesi konyayla anlaşmalı ozman..
dr. kim ismi ne internetten araştırdın mı ? muhtemelen öyledir. peki açıklayıcı konuştu mu sana ilgisi nasıldı genetikçinin
''Genetik Hastalılar Tanı Merkezimiz Sorumlusu Uzman Dr. Hüseyin YURDAKUL (MD,PHD) yönetimide konsunda uzman doktor, biyolog ve laborant kadrosuyla hizmaet vermektedir. Tanı Merkezimize başvurularda hastalarımız uzman hekimlerimizden genetik danışma almakta ve gerekli görüldüğü taktirde genetik testlerin istemi yapılmaktadır. ''
Canım internette araştırdım biraz yukarıdaki gibi yazıyor uzman doktormuş.. sende baksana internetten GENETİKON DİYE TANI MERKEZİ VARMIŞ.. ya doktor çok açıklayıcı konuştu doktor gibi değilde sanki beni 40 yıldır tanıyan bir dost gibi.. şaşırdım ben kimle konuşuyorum diyeçok ilgili ben kanı sabah göndereyim dedim olmaz akşamdan gönder pazartesi ye yetiştirmem lazım yumurtaların pazartesi toplanabilir dedi. bidaha apar topar işten çıktım kan vermeye gittim dün.. sizide yoruyorum ama kusura bakmayın diyo bide bende yok hüseyin bey estğf.. ne dmek bizim için uğraşıyorsunuz dedim dün biz hastenedeyken tüp bebek doktorunuz beni arasın sormam gereken şeyler var dedi görüştüler.. iyi gidiyo herşey demiş.. raporunu mail al dedi gönderdim dün..
konyada böyle bir merkez olduğunu sanmıyordum adana da bile yok .... Baktım sitesine istanbul genetikte uzman dr. Sanırım genetikçiler çok iyi çünkü 3 farklı genetikçi ile görüştüm seninle aynı izlenime sahibim..sen sadece pgt ücreti ve ilaç farklarını ödeyeceksin dimi kaça mal oldu sana ... Birde kullandığın ilacın adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?