Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

biz kistik fibrozis taşıyıcısıyız eşim ve ben ikinci gebelikte öğrendik ...genellikle akraba evliliklerinde oluyomuş ama bizim uzaktan yakından akrabalığımız yok memleketlerimiz bile farklı... ben şuan genetik test verdim henüz dr görüşmedim...alerji için test vermeye gittiğimde dahiliye bölümünden istedim genetiğe sevk ettiler orda kan tahlili verdim nasıl olsa isteyecekler bari elimde test sonucum olsun gittiğimde diye düşündüm eşimde işten müsait olunca onada yaptırıcaz ...

ben ilk hastalığı taşıdığımızı öğrendiğimde çok araştırmıştım eğer sağlıklı bir çocuğa sahip değilseniz ve elinizde raporunuz varsa devlet karşılıyor diye hatırlıyorum...bence bunu araştırın burda pgt ile hamilelik diye bir formda vardı ordada rapor hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır onlarada bir danışın...

Son düzenleme:
merhabalar,
arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum 1,5 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum genetik problem var aileden gelen doktor pgt yöntemiyle sağlıklı bebeğimin olacağını söyledi ama merak ediyorum hiç bir riski yokmu? pgt için 3.000 tl istedi:16:

bende genetikçileri merak ediyorum...en son kadın doğumcum hamilelik için risk hesaplama var genetikçiler hesaplıyor artık tıp çok gelişti dedi sonuçlarım 1 ay içinde çıkacağı için henüz bir genetik dr görüşmedim siz biliyormusunuz bu risk hesaplama nedir...

Son düzenleme:
biz kistik fibrozis taşıyıcısıyız eşim ve ben ikinci gebelikte öğrendik ...genellikle akraba evliliklerinde oluyomuş ama bizim uzaktan yakından akrabalığımız yok memleketlerimiz bile farklı... ben şuan genetik test verdim henüz dr görüşmedim...alerji için test vermeye gittiğimde dahiliye bölümünden istedim genetiğe sevk ettiler orda kan tahlili verdim nasıl olsa isteyecekler bari elimde test sonucum olsun gittiğimde diye düşündüm eşimde işten müsait olunca onada yaptırıcaz ...

ben ilk hastalığı taşıdığımızı öğrendiğimde çok araştırmıştım eğer sağlıklı bir çocuğa sahip değilseniz ve elinizde raporunuz varsa devlet karşılıyor diye hatırlıyorum...bence bunu araştırın burda pgt ile hamilelik diye bir formda vardı ordada rapor hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır onlarada bir danışın...

ordaki arkadaşların hiçbiri raporlu değil cam kemik ve kas hastalığı taşıyan arkadaşlarda raporsuz yaptırdı orayı takip ediyorum ....

bende genetikçileri merak ediyorum...en son kadın doğumcum hamilelik için risk hesaplama var genetikçiler hesaplıyor artık tıp çok gelişti dedi sonuçlarım 1 ay içinde çıkacağı için henüz bir genetik dr görüşmedim siz biliyormusunuz bu risk hesaplama nedir...

bilmiyorum canım ilk defa sizden duyuyorum...

hangi merkezde yaptırmayı düşünyorsun tüp bebeği ? oranın genetikçisi ile görüşebilirsin ...bunun yanı sıra istanbul genetik rıdvan seçkin özen , cumhur ekmekçi ile de görüşebilirsin ayrıca volkan baltacı genart tüp bebeğin sahibi yanılmıyorsam orasıda yardımcı olyor genartta evrim hnm ile görüşmüşmüştüm saydığım isimler sebi çok aydınlatacaktır eminim

çok şey bilmiyorum valla diğer topik sağolsun birde bende merak var ona duramam da yerimde pimpirikliyimde birde aradın mı hadi güzel haberlerle ile gel[/QUO

CANIM BENM YAAA:16: ARADIM ama cvp vermiyorlar yaa..

aradım durumu iyi giden yumurtaların mevcut dediler 4 hücreli olmasını beklemişler olanlar var dedi .. bakalım yarın 1 gibi ara dediler pgt ye gircekler..

pazartesi opu oldun dimi cuma 5.gün oluyor perşembe geceden başlansa işlem cuma olur perşembe öğlen sonra ara dedilerse böyledir belki ... bazı hastanelerde pgt sonucu açıklanır açıklanmaz transfere alınyor

CANIM KONYADAKİ PGT Yİ YAPICAK DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM ŞİMDİ.. OPU YAPILAN GÜN O SAYILIYOR DEDİ 5.GÜN EMBRİYOSU TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ.. 5. GÜN DE C.TESİ OLUYOR.. BURDAKİ DOKTORUMLDADA GÖRÜŞMÜŞ 5 TANE YUMURTAMIN DURUMU ÇOK İYİ GİDİYORMUŞ 6 . DA GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ..

CANIM KONYADAKİ PGT Yİ YAPICAK DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM ŞİMDİ.. OPU YAPILAN GÜN O SAYILIYOR DEDİ 5.GÜN EMBRİYOSU TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ.. 5. GÜN DE C.TESİ OLUYOR.. BURDAKİ DOKTORUMLDADA GÖRÜŞMÜŞ 5 TANE YUMURTAMIN DURUMU ÇOK İYİ GİDİYORMUŞ 6 . DA GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ..

anladım canım hadi bakalım pek bişi kalmamış zaten :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X