- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
- Konu Sahibi zambak1989
biz kistik fibrozis taşıyıcısıyız eşim ve ben ikinci gebelikte öğrendik ...genellikle akraba evliliklerinde oluyomuş ama bizim uzaktan yakından akrabalığımız yok memleketlerimiz bile farklı... ben şuan genetik test verdim henüz dr görüşmedim...alerji için test vermeye gittiğimde dahiliye bölümünden istedim genetiğe sevk ettiler orda kan tahlili verdim nasıl olsa isteyecekler bari elimde test sonucum olsun gittiğimde diye düşündüm eşimde işten müsait olunca onada yaptırıcaz ...
ben ilk hastalığı taşıdığımızı öğrendiğimde çok araştırmıştım eğer sağlıklı bir çocuğa sahip değilseniz ve elinizde raporunuz varsa devlet karşılıyor diye hatırlıyorum...bence bunu araştırın burda pgt ile hamilelik diye bir formda vardı ordada rapor hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır onlarada bir danışın...
ben ilk hastalığı taşıdığımızı öğrendiğimde çok araştırmıştım eğer sağlıklı bir çocuğa sahip değilseniz ve elinizde raporunuz varsa devlet karşılıyor diye hatırlıyorum...bence bunu araştırın burda pgt ile hamilelik diye bir formda vardı ordada rapor hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır onlarada bir danışın...
Son düzenleme: