Pgt yöntemiyle tup bebek tedavisi gören çocuğunu kucağına alan var mi yardım

merhaba hayırlı olsun gözün aydın bende serdar hocanın hastasıyım daha önce cerrahi hastanesindeydi biz orda denedik tü bebeği ama olmadı peki pgt sana na kadara mal oldu fiyat söyleyebilecekmisin cevaplarsan sevinirim

Aminn inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk yaptırdığımda da önerdiler ama farklı sorunlar vardı o hastaneyle ilgili. İkinci denememizi Bahçelievler Medical Parkta yaptırdık. Doktorumuz Op.Dr.Serdar Koç. Doktor o kadar önemli ki gerek moral gerekse doğru ilaçlarla ilgili yönlendirebilmesi açısından. Tavsiye ederim :)
bende serdar beyin hastasıyım benimde başarısız tüp bebeğim oldu peki pgt yöntemi nasıl yapılıyor ne kadara mal oluyor fiyat söyleyebilcekmisin cevaplarsan çok sevinirim

bende serdar beyin hastasıyım benimde başarısız tüp bebeğim oldu peki pgt yöntemi nasıl yapılıyor ne kadara mal oluyor fiyat söyleyebilcekmisin cevaplarsan çok sevinirim

ben soyliyim cunku yeni aradim sordum 5750 + ilaçlar
pgt de 6 ve daha fazlasi için 1200 dolar dedi
yanlisim varsa arkadaş düzeltsin :)

5750 tüp bebek ve artı ilaçlar pgt ayrıca 6000 lira mı anlamdım tam ya

pgt için ayrica embriyo na işlem yapılacak ya 6 embriyo yada daha fazlasi için 1200 dolar denildi
mesela bahçeci de her embriyo basina 1000 tl istiyorlar
saglikli cikarsa ne mutlu cikmazsa para cop oluyor

pgt için ayrica embriyo na işlem yapılacak ya 6 embriyo yada daha fazlasi için 1200 dolar denildi
mesela bahçeci de her embriyo basina 1000 tl istiyorlar
saglikli cikarsa ne mutlu cikmazsa para cop oluyor
tüp bebek fiyatını da bayağı yükseltmiş diğer hastanede bu kadar değildi pgt serdar hocada daha uygun oluyor sanırım başını şişrdim ama merak ettim ben ya onunla devam edecem yada doktor araştıracam Amerikan hastanesinde 5000 +ilaçlar demişlerdi ben orayı daha pahalı olur derken paradan da kaçmıyoruzda bi sonuç alsak

tüp bebek fiyatını da bayağı yükseltmiş diğer hastanede bu kadar değildi pgt serdar hocada daha uygun oluyor sanırım başını şişrdim ama merak ettim ben ya onunla devam edecem yada doktor araştıracam Amerikan hastanesinde 5000 +ilaçlar demişlerdi ben orayı daha pahalı olur derken paradan da kaçmıyoruzda bi sonuç alsak

hastaneye bagli olarak fiyat değişiyordur
bahçecide 5900+ilaclar + pgt masrafi
memorialda 5750 + ilaçlar + pgt her embriyor için 600-750 arasi denildi
yani 5000den asagi yok
ne diyim Allahim yardimcimiz olsun artik bu seferde yüzümüze gulsun :)

eve
hastaneye bagli olarak fiyat değişiyordur
bahçecide 5900+ilaclar + pgt masrafi
memorialda 5750 + ilaçlar + pgt her embriyor için 600-750 arasi denildi
yani 5000den asagi yok
ne diyim Allahim yardimcimiz olsun artik bu seferde yüzümüze gulsun :)
evet değişiyor bende baktım çoğu fiyatlara en pahalısı memorıal Euro üzerinden fiyatları sen tüp bebk mi yaptıracaksın nereyi düşünüyorsun

merhaba hayırlı olsun gözün aydın bende serdar hocanın hastasıyım daha önce cerrahi hastanesindeydi biz orda denedik tü bebeği ama olmadı peki pgt sana na kadara mal oldu fiyat söyleyebilecekmisin cevaplarsan sevinirim

Çok teşekkür ederimm..Allah isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası fiyatlar diğer arkadaşların da yazdığı gibi pgt eklenince pahalı oluyor. Ama şuan en uygunu Medical Park ve Serdar Bey daha önce gitmişsin bilirsin birçok doktorların aksine çok pozitif ve ilgili.

Çok teşekkür ederimm..Allah isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası fiyatlar diğer arkadaşların da yazdığı gibi pgt eklenince pahalı oluyor. Ama şuan en uygunu Medical Park ve Serdar Bey daha önce gitmişsin bilirsin birçok doktorların aksine çok pozitif ve ilgili.
evet çok pozitif bir doktor insan kendini rahat hissediyor onun yanında en azından karşısındakini anlayabiliyor

Ben amerikan hastanesinde yaptırdım ilaçlarla beraber pgt de dahil baya bi yüklü oldu ama 12 sene sonra sonucum pozitif. Doktorlar ve hastane çok iyi ve ilgileler.

Ben amerikan hastanesinde yaptırdım ilaçlarla beraber pgt de dahil baya bi yüklü oldu ama 12 sene sonra sonucum pozitif. Doktorlar ve hastane çok iyi ve ilgileler.
mesela ne kadar bir fiyat çıkardılar tüp bebek ne kadar ilaçla birlikte pgt ne kadar cevaplarsan sevinirim

mesela ne kadar bir fiyat çıkardılar tüp bebek ne kadar ilaçla birlikte pgt ne kadar cevaplarsan sevinirim
Şimdi şöyle söylim aslında bu doktoruna da bağlı olabiliyor. İndirim yaptırabiliorsun ama sadece tüp bebekte.. yaklaşık 7 bin civarında tüp bebek ilaçlar falan derken ki ben hala göbekten iğne yapıyorum onun fiyatı da yüksek sayılır. Pgt ise her embriyo başına 900 küsür. Ben 10 embriyo gönderdim. Toplamda herşey dahil net olmasa da 20bine yakın bi para ödedim. 2 embriyomuda dondurdum.

Back
X