• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgtli tüp bebek

surayya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
951
908
53
29
Merhaba arkadaşlar haftaya adetimle birlikte tüp bebeğe başlayacağız. Tüp bebek nedenimiz erkek faktörlü. Hatta geçtiğimiz aya kadar sperm testinde bi kaç adet sperm çıkıyordu 1ay tedavi olduk ama yine de kendimizi mikro-teseye hazırlamıştık ve dün test yaptırdık sonuca fotoğraftan baka bilirsiniz. (Yani kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin) doktorumuza da çok güveniyoruz. Bu sonuçla pgt tüp bebek yapalım dedi. Bizim 1ay süremiz olduğu için inşallah bir sıkıntı çıkmazsa taze transfer olucak. Embriyonun 3.günü pgt yapıcaklar ve 5.günü transfer. Ama fiyat konusunu daha konuşmadık. Pgt yaptıran arkadaşlar acaba ücretler ne kadardır merkeze göre değişiyormudur?

Eklentiler

• 565295C6-EE61-447C-817D-CDEE3D18638C.webp
    565295C6-EE61-447C-817D-CDEE3D18638C.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba sperm testinden çok anlamıyorum ama pgt hakkında Bilgi verebilirim
Size 3. Gün biyopsisi yapıp fish yöntemi 5 6 tane kromozoma bakacaklar ücreti 2.500 3 bin civarı bütün embriyolar için madem erkek faktörü var aslında bütün kromozomların tranması gerekiyor ngs yöntemi daha güvenli bi yöntem doktorunuza onu da sorabilirsiniz şansınız açık olsun

Merhaba sperm testinden çok anlamıyorum ama pgt hakkında Bilgi verebilirim
Size 3. Gün biyopsisi yapıp fish yöntemi 5 6 tane kromozoma bakacaklar ücreti 2.500 3 bin civarı bütün embriyolar için madem erkek faktörü var aslında bütün kromozomların tranması gerekiyor ngs yöntemi daha güvenli bi yöntem doktorunuza onu da sorabilirsiniz şansınız açık olsun
merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Pgt embriyo başı hesaplanmıyormu? Embriyo sayı kaç olursa olsun fiyat 3000falan mı

• Beğen
Reactions: H M
merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Pgt embriyo başı hesaplanmıyormu? Embriyo sayı kaç olursa olsun fiyat 3000falan mı
Rica ederim ngs yönteminde embriyo başı dolar oluyor sizinki 3. Gün biyopsisi olacağı için 15 embriyoya kadar 2500 ben Ankara mikrogen de okadara yaptırmıştım siz nerde tedavi görüyorsunuz?

Rica ederim ngs yönteminde embriyo başı dolar oluyor sizinki 3. Gün biyopsisi olacağı için 15 embriyoya kadar 2500 ben Ankara mikrogen de okadara yaptırmıştım siz nerde tedavi görüyorsunuz?
Ben konyadayım. Tedavimin yarısını tanıdık doktorumuz yapıcak pgt için başka bir doktora yönlendiricek. Cumartesi pgt falan yapıcak olan doktorla görüşücez. Daha tüp bebek fiyatını bile bilmiyorum

Daha tedaviye başlamadınız sanırım onlar da ya Ankara ya İstanbul’a yollarlar biyopsisi büyük ihtimal görüştüğün doktorun Bilgi verir size detaylı

Daha tedaviye başlamadınız sanırım onlar da ya Ankara ya İstanbul’a yollarlar biyopsisi büyük ihtimal görüştüğün doktorun Bilgi verir size detaylı
Dün başladım iğneye. Pgt fiyatı 4500tl ödedik. Tüp bebeğe de 8500tl. Aynı şekilde bir sıkıntı çıkmazsa 3.gün pgt, 5.gün transfer dedi. 1ekim kontrole gidicem. Gonalf 225dozla başladık

Dün başladım iğneye. Pgt fiyatı 4500tl ödedik. Tüp bebeğe de 8500tl. Aynı şekilde bir sıkıntı çıkmazsa 3.gün pgt, 5.gün transfer dedi. 1ekim kontrole gidicem. Gonalf 225dozla başladık
Normal fiyatlar zam gelmiş olabilir hayırlı uğurlu olsun inşallahh şansınız açık olsun.. 2 güne çıkıyor zaten taze transfer olacak sağlıklı bir sürü yumurtan olsun

Back
X