- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
canım dikkat et bazı drlar ticari kazanç için belirli firmaları övüp bazılarını karalıyorlarPazartesi drn yanına gidicem zaten soracagım bu vitamin işini çokkkk teşekkür ederimm ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dikkat et bazı drlar ticari kazanç için belirli firmaları övüp bazılarını karalıyorlarPazartesi drn yanına gidicem zaten soracagım bu vitamin işini çokkkk teşekkür ederimm ya![]()
Doktora sorarsan kullanma der.![]()
canım dikkat et bazı drlar ticari kazanç için belirli firmaları övüp bazılarını karalıyorlar
muhtemelen anlaşmaları var canımBu pharmatonu babama üroloji dr u vermişbilemiyrum yaaa pazartesi belli olacak :)
o senın iyiniyetın canımAraştırırım canım haklısınolmadı yine buraya konu açarım . çok teşekkür ederim çokk tatlı iyisiniz hepiniz
![]()
bende kan tahlili yaptır diyecektim ki yaptıracak mışsin.
o senın iyiniyetın canım
Demi bir de demiş ki sana çok iyi bir ilaç vereyim mi demiş onu yazmış bende düşündüm üroloji ve ne alaka multivitaminmuhtemelen anlaşmaları var canım
benim oğluma doktor o kadar çok ilaç yazdıkı eczacı dediki
bazı doktorlar ilaç şirketleri ile anlaşma yapıyor gereksiz bile olsa yazıyor demişti
Ben çok yorgun olduğum Zaman'lar bir adet içiyordum çok iyi geliyordu yorgunluğum geçiyordu enerji verdiği kesin
Kullan zararını girmezsiniz ben kullandım en iyi vitaminlerin biridirArkadaşlar bir şey danışacaktım aranızda pharmaton vitamin ilacı kullanan var mı? Özellikle ders konusunda zihin toparlayıcı yazılmış. Olumlu etkisini gören var mıdır? Çok teşekkür ederim hepinize şimdiden![]()
Ceviz ye ceviz
Kullan zararını girmezsiniz ben kullandım en iyi vitaminlerin biridir
Ben aldim ise yaradigini dusunmedim, en azindan hissedilir boyutta ise yaramiyo dikkat eksikligi odaklanma vs icin