selin66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2011 96 0 86 Manisa 31 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi selin66 #1 Phenylenediamine Base Adlı Kimyasala Alerjim Var bunun hangi saç boyasında olmadığını öğrenebileceğimiz bir adres falan var mı arkadaşlar, saçımı boyayınca yüzüm şişiyor hastanelik oluyorum bu benim için çok önemli...
Phenylenediamine Base Adlı Kimyasala Alerjim Var bunun hangi saç boyasında olmadığını öğrenebileceğimiz bir adres falan var mı arkadaşlar, saçımı boyayınca yüzüm şişiyor hastanelik oluyorum bu benim için çok önemli...
selin66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2011 96 0 86 Manisa 3 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi selin66 #2 bilgi sahibi olan yok muuu
selin66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2011 96 0 86 Manisa 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi selin66 #3 çok moralim bozuk hiç çaresi yok mu bu maddenin bulunmadığı saç boyası var mı diye nereden bakabilirim ne yapabilirim lütfen cevap versin görsün biri
çok moralim bozuk hiç çaresi yok mu bu maddenin bulunmadığı saç boyası var mı diye nereden bakabilirim ne yapabilirim lütfen cevap versin görsün biri