Bebek Beslenmesi Philips avent biberon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esunger53

cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
954
914
78
44
1 haftlik doğum yaptım ikizlerime mama takviyesi yapiyorum biberon çocuklar kuvveti emmesine rağmen bir türlü sut bitmiyor agizLarina neyi yanlış yapıyorum anlamadimn benim gibi böyle bişey yaşayan varmi yanlis mi tutuyorum kapağındami bir problem var anlamadim

1 haftlik doğum yaptım ikizlerime mama takviyesi yapiyorum biberon çocuklar kuvveti emmesine rağmen bir türlü sut bitmiyor agizLarina neyi yanlış yapıyorum anlamadimn benim gibi böyle bişey yaşayan varmi yanlis mi tutuyorum kapağındami bir problem var anlamadim[/QUO

Canim benim beliki 10 tane aventin biberonu vardir. Uzak dur derim, hic aliştitmadan en basit biberonlardan şaşma derim. Biberon cam ama emizigi bildigimiz biberon olmaliki, cocuk annenin göğsünü emdigi gibi açıp tutmalisin, dudaklari kıvrılsin ve yine dudaklari emizigin kapagina yakin dursun

1 haftlik doğum yaptım ikizlerime mama takviyesi yapiyorum biberon çocuklar kuvveti emmesine rağmen bir türlü sut bitmiyor agizLarina neyi yanlış yapıyorum anlamadimn benim gibi böyle bişey yaşayan varmi yanlis mi tutuyorum kapağındami bir problem var anlamadim
ben bebeğim 1 aylıktan itibaren avent kullandım, bahsettiğiniz sorunu yaşamadım hiç.
1 haftalık oldukları için güçlü ememiyor olabilirler. aslında kaşıkla verebilseniz çok iyi olur biberona alışmazlar ama o da çok zor ikizleri beslemesi.
bunun dışında dr. browns cam biberon önerebilirim. onun ucu aventten daha küçük ve yumuşak

Ben oglum doğduğundan beri avent kullaniyorum en mini versiyonu, gayet güzel iciyor 2 dkkda bitiriyor

Evde dolu biberon var
Tek kullandığım avent ler
Anne ucu gibi yavaş akan zimbirti
Çok alınca kolay alisiyor emmek istemiyor yada on sütü alıp birakiyorlar
Az akan biberon seç marka önemli değil önemli olan ters cevirince damlamamasi

Bende avent 1 nolu kullanıyorum evet Bazen bebeğim emdikçe emiyor ams bitmiyor bazende bakyrum bitmiş o bebekten kaynaklanıyor canım

Bebeği biberona alıştırmamak için kullanılacak en iyi biberon medela. Anne memesi gibi, ayrıca çekmeden süt gelmiyor.

Back
X