Buharlı Ütüler philips azur gc4870 model ütü kullanan var mı???

Samyeli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
26
0
286
Ankara
Arkadaşlar bu modelle ilgili internette olumlu yorumlar duydum kazanlı ütülerden mi yoksa bundan mı almalıyım karar veremedim. Sizce hangisini alayım?

Bizde bir alt modeli var ama supper derim ikisi icinde. Kazanli asssla tavsiye etmiyor arkasim aldi. Kem kolu agriyormus agir diyor hemde utule utule acmiyiormus. Cook pisman hatta aldigi yedi ay oldu ama oda degistirecek utusunu.

aslında kazanlı daha ağır diil.
yani hem alt taraftaki kazan hem ütünün kendisi daha ağır tabi de, ütü yaparken sadece ütüyü tutuyosun sonuçta, onun da ağırlığı aynı normal ütülerle.
niye zorlanmış ki acaba arkadaşın?
bi de buharı güçlü olduğu için çok kolay açıyor kırışığı aslında kazanlılar.

Benimde utum bugun geldi bimeksten aldim kampanya vardi.hemen yaptim utulerimi tabani cok guzell kayiyor buharida cok iyi.cok memnun kaldim bu utuyu aldigim icin.siz max nekadar utu yapiyirsunuz bu utuyle.kiymadim yarim saat utu yaptim hemen dinlenmeye biraktim utumu

kızlar merhaba. bende bu ütüden almaya karar verdim. anlasılan siz alalı baya olmuş, bayadır kullanıyorsunuz yani :) fikirleriniz nedir bu konuyla ilgili cevaplarınızı bekliyorum....

Bugün aldım ürünü açıp kullanmadım daha eve gelince sanki çok para vermişim gibi hissettim iade edip daha uygun bir şeymi alsam diye düşündüm.Memnun olan varmı bu ütüden , illallah geldi ütü değiştirmekten .
Gerçekten verim alacaksam açayım bunun yerine iki ütü alırdım :44::44:

Son düzenleme:

canım öncelıkle güle güle kullan ütünü.kalıtelı urunlerın fıyatları yüksek oluyor halıyle.Değiştirme bence .

Dayanamadım açtım zaten
Biraz ağır bir ütüymüş ama daha seri olduğu gerçek .İlk kullanma göre memnun kaldım umarım bir sıkıntı yaşamam.
Artık ütü kullanmayı bilmediğimi düşünmeye başlıycam yoksa

philips 4870 azur ütü mü , yoksa philips 4850 azur ütüyümü alsam bir türlü karar veremedim. ikisi arasında yaklaşık tl lik bir fark var. bu ütüden herhangi birini alanlar tavsiyelerini paylaşırlarsa sevinirim. yoksa işin içinden pek çıkmak mümkün değil.

4850 annemin, 4870 benim ütüm ikisini de kullanmış biri olarak arada iyon (4870) özelliği hariç kocamaannn farklar yok. eğer büyük bir fark satılırsa ben nevresimlerimi 4 kat şeklinde ütülüyorum annem 3 kat :) bir de benim ütüm suyu resmen içiyor,anneminki daha tutumlu bu konuda.

kızlar ben Philips Gc-4870 aldım her anlamda çok memnunum aldığım yeride tavsiye edebilirim
Philips Gc-4870 Yeni Model Ütü - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 8 aydır bu ütüyü kullanıyorum gayet memnundum suyu cabuk bitiyor yalnız çok buhar verdiği için...birde kireçlenmiştir diye kireç temizleme düğmesini kullnadım ama ondan sonra damlatmaya başladı 3 haftadır falan sürekli en basta damalatıyor sonra geçiyor üzüldüm acaba nasıl düzelecek :26:

bende azur iyonik 4870 almayı düşünüyorum ama akloımda 1 agır olası dediler ki hadi onu idare ettik akışkan tabanı nedeniyle dedim. ama kireçlenme ve su damlatmadan yıldım ben eski ütümden. şimdi bu sorunla tekrar karşılaşmak istemiyorum açıkçası . kazanlıda ban çok kaba geliyor bilemedim cancağızım

ütü alacak biri olarak şunu söyleyim ki pilips yada tefal düşünüyorum. yorumlar güzel . ama netteki yorumlar ticari amanclıda olabiliyor en güzeli denemek. tabi benim en güvendiğim liman kk. pilips azur iyonik daha çok beğenilmiş bende onu almayı düşünüyorum. sagolun hanımlar

Selam arkadaslar
Bende az once philips azur siparisi verdim umarim bebde sizin gibi memnun kalirim

azur 4870/22 benimkisi...gerçekten harika..buhar kazanlı almaya diye gittim bunu alıp çıktım..artık her şeyi tek taraflı ütülüyorum...havluları ikiye katlıyorum, çarşafları 4 e katlıyorum.tek dezavantajı suyu çok çabuk bitiyor..ama olsun çok memnunum...

merhaba canım

sana bikaç sorum olacak,cevaplarsan sevinirim.ben tefal 4680 ütüyü kullanıyorum,annemde 13 senedir tefal kullanıyor.şimdi sıra geldi kardeşime ütü almaya ama karasız kaldık.tefal fena değil ama bugünlerde philips azur 4870/22 çok duydum aklım karıştı.tama philips marka olarak tefalden iyidir ama kendi sitesinde bu ütü için çok şikayet var.koyu renk giysileri çok parlatıyormuş ve su akıtıyormuş.bir sürü forumdada herkes hem çok memnun hemde özellikle çok parlattığından şikayetçi.bizde kararsız kaldık.tefal ütüler philipse göre daha ucuz.tamam iyi ütüyse değer philipse 300 tl vermeye ama parlatıyorsa boşa gider onca para.kafam çok karıştı bende en iyisi kk da bi araştırayım dedim ve en yeni sen almışsın sana sorayım dedim.zamanını aldım kusura bakma.
şimdiden teşekkür ederim.

kızlar ben Philips Gc-4870 aldım her anlamda çok memnunum aldığım yeride tavsiye edebilirim
Philips Gc-4870 Yeni Model Ütü - Ürün Kategorileri
fıatı nedır canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…