Buharlı Ütüler philips azur gc4870 model ütü kullanan var mı???

büyük umutlarla almıştım bu ütüyü;eski ütüm tefaldi ve artık su damlatmaya basladı diye yeni bir ütü arayısına girdim.gc4870/22 koduyla ürünü aldım 3 kere kullandım üçünde de su damlatıyor;ayarlarını değiştirdim..yazanları dikkate aldım ne yaptıysam memnun kalmadım...kırışık açması da eski ütüm gibiydi açıkçası..çok üzüldüm.şimdi 1 ay içinde iade hakkımı kullanıp iade etmeye çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak?

bende bir sürü soru sormuştum bu ütüyle ilgili ama cevap alamadım.heleki parlatma olayı çok kafamı karıştırdı ama senin mesajınuda gördükten sonra herhalde vazgeçicem bu philips sevdasından.tefal alıcam gibi

yine siz bilirsiniz ama;gerçekten uçuk bir fark göremedim..iadem kabul edildi;1 ay içinde parası yatacak.denemek isterseniz böyle yapabilirsiniz.30 gün iade hakkı var..benim dışımda bir sürü begenen insan var.ütü arayışlarına kaldıgımız yerden devam edicez artık

bu ütü olayı yüzünden kafayı yemek üzereyim gerçekten 2 aydır deneyimlerime dayanarak diyorum ki ütü falan alacaksanız direk bayisinden alın ben hata yaptım izmir şemiklerde çelik ticaretten aldım ürünü satasıya kadar arkasındalar sonrasında muhatttap bile bulamıyorsunuz bizi ilgilendirmez deyip sıyrılıyorlar.4919 akıllı azur aldım 2 tane biri kardeşimin bir benim onca paraya ütü fiyasko çıktı Allahtan 60 gün para iadesi vardı.gittik sıkıntımızı anlattık birinin iadesini yapıyor phıılıps 2.çeyiz içindi hiç açılmamış fakat faturada aynı isime 2.ürünün değişimini yapmıyormuş phılııps yani 1 ürün iade hakkın var .bunu çelik ticarette çalışan arkadaşların bilmesi gerekir madam böyle bir durum var 2 ayrı fatura kesmeleri gerekirdi.bir daha mı çelik ten hiç bir şey almam önüme gelen herkese olayı anlatıyorum .sizde dikkatli olun.daha düzgün dürüst firmalardan alışverişinizi yapın.şimdi yine ütüsüzüm 4850 ve 4870 arasındayım en çok gömlek pantolon ütülüyorum ince kırışıklıkları açan güçlü buhar veren bir ütüye ihtiyacım var.4870 de pahalı bir ütü kaç tane insandan su akıtıyor parlatıyor gibi şikayetler okudum gidip ucu zbir ütüsünü alayım bari yüreğim gam yemesin sonra kendi siyah kordonu kırmızı bir ütüsü var phııpsın azur değimiş ama buharı iyimiş

kesinlikle 4870 alın arkadaşlar fakat karıştırmayın çoğu satıcılar bilmiyor 4870/22 kodlu olanı alın. ben kullanıyorum çok memnunum fiyatı da çok iyi.
tasarımı renkleri muhteşem zaten. ağır olmasını çoğu arkadaş şikayet etmiş ama bence ağır olması ütü için iyi bir özellik 4870/22 ağırlığı çok iyi çunkü ağırlığı hissedilmiyor taban öyle güzel kayıyor ki:):)

parlatma yapıyor mu yaa? bende onu çok merak ediyorum.

ütü bulabildiniz mi acaba kendinize merak ettm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…