Philips lumea kullananlar

Younggirl3778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
202
40
38
28
Herkese merhabalar :) daha çok yeniyim buralarda :) daha önce bu konu açılmış ama ben tekrar açmak istedim.Geçen hafta philips lumea lazer aleti aldım.Bunun ilgili herşeyi konuşmak istiyorum.Kullananların tavsiyelerine ihtiyacım var.Nasıl kullanılıyor detaylı bilgi verebilir misiniz?

Merhaba arkadaslar, urunu ben alip denedim hatta deneyimlerimi blogumda resimli olarak duzenli bir sekilde yayinliyorum. Genel olarak ben urunden memnunum, tavsiye ederim. Sorulariniz olursa seve seve yanitlarim.

bende yeni aldım kullandım ilk seansta bu kadar etkili olması gözlerime inanamadım. yüzde doksan dökmüştü tüyleri dökülmeyen kısım görmediği mi yoksa atış yapmayı gözden kaçırmış olabilir miyim bilmiyorum. bir arkadaşım ilk seans öyle olur daha sonraları tüyler ince çıkar zorlanırsın dedi olur olmaz atış yapma tüylerin rengi beyazlaşır daha sonra hiç sonuç alamazsın dedi. uzun süre kullanan var mı acaba.

ben kullanıyorum
genel manada faydalı oldu ancak kutudan gözlük çıkmıyor ve çok uzun kullandığımda baş ağrısı yapıyor.
140000 atım kullanımı var. ampul değişme sorunu yok. ben almadan önce araştırmıştım ön camında ilk kullanımdan sonra pas gibi bişey oluyor diye ama ben rastlamadım öyle bişeye.
ben 1500 e almıştım sonradan arkadaşım bir alışveriş sitesi kurdu orda 1070 tl ye veriyorlar boşuna bir sürü para verdim. fiyatı biraz düşerse alına bilir. arkadaşımın sitesinden almak isteyen olursa ... facebook sayfasından mesaj atarsanız 50 tl indirim kuponuda verebiliyor hemen kullanabiliyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kullanıyorum
genel manada faydalı oldu ancak kutudan gözlük çıkmıyor ve çok uzun kullandığımda baş ağrısı yapıyor.
140000 atım kullanımı var. ampul değişme sorunu yok. ben almadan önce araştırmıştım ön camında ilk kullanımdan sonra pas gibi bişey oluyor diye ama ben rastlamadım öyle bişeye.
ben 1500 e almıştım sonradan arkadaşım bir alışveriş sitesi kurdu orda 1070 tl ye veriyorlar boşuna bir sürü para verdim. fiyatı biraz düşerse alına bilir. arkadaşımın sitesinden almak isteyen olursa ... facebook sayfasından mesaj atarsanız 50 tl indirim kuponuda verebiliyor hemen kullanabiliyosun
Bende aldım zaten sen nasıl ve nerelerde kullandın?

ben bu siteden 1099 TL ye aldım, hemen kargoladılar, ilk denemede pek anlamadım ama 2 haftadan sonra belli ediyor kendini. doğru kullanmak çok önemli.

Ben philips lumea precision plus kullanıyorum. 2 seans bitti 3.yü yapacağım birkaç güne kadar. Bimeksten 1200 e aldık. Yüz hariç her yere kullandım. Yüze jilet vurmaya güvenemediğim için çene bölgesi için lazere başladım. 2 seans sonrasında bacak kol ve koltuk altında çok azalma oldu. Dökülmüyor normal lazerdeki gibi ama çıkmıyor da. Diğer yerlerde de baya azalma var fakat en çok koltuk altı. Almak isteyenlere eğer cilt yapıları uygunsa şiddetle tavsiye ederim. Acı konusuna gelince evet acıtıyor ama açıkçası lazer merkezindeki kadar değil.koltuk altı biraz fazla acıyor diğer yerler o kadar değil. Sevgiler :)

Back
X