philips lumea precision plus sc2006/11

deryyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
14
4
*Duydum ki şampuana doğum kontrol hapı ezip karıştırınca saçlar dökülmüyormuş ve çoğalıyormuş. Yaptım. Aynen dedikleri gibi oldu. Ammaaaaa.... Çok dikkatli durulamama rağmen yüzümdeki tüylenmeyi kontrol edemez hale geldim bir süre sonra. Ağda ve ip denedim. Olmadı. Bu sefer sivilcelenmeler arttı. Son çare lazer yaptırdım. Diot + alexandre karma uyguladılar. İlk uygulamada göz altlarım yandı! Yine de devam ettim bir süre ama doktor uygun görmedi ve yaz bitene kadar kestim. Kışın tekrar başladım. Toplam 4 seans gittim ama %5-10 ya azaldı ya azalmadı. Gözle görünür bir etki olmadı yani. Sadece yüz için 1 seansa 80 tl vereceğime lumea alıp tüm vücuda kullanırım dedim bende :KK66: Ve serüven başladı.
*Öncelikle çok pahalı bir cihaz ve en ucuzunu aramaya başladım. 940 tl ye bile var internette ama taksit yapınca çok farkediyor. Sonuç olarak en ucuz markadayım.com dan 989 tl ye 3+4 taksite aldım. Ödeme yaparken sorun yaşasam da müşteri hizmeteri çok ilgili. Sorun çözüldü. Cihazı bugün teslim aldım ve ilk deneyimi yaşadım.
*İçinden bir çanta çıkıyor fakat çok uyduruk. :KK43:
*Yaklaşık 2 saat şarj ettim. İki bacağın tümünü, yüzü, yarım genital bölgeyi ve göbeğimin yarısını yaptım ve şarjı bitti.
*İlk önerim cihaz bir süre sonra ısındığı için önce yüzden başlamanız. Acı hiç yok değil. Hissediliyor ama kesinlikle dayanılmaz değil. Bunu ağrı eşiği çok düşük biri olarak söylüyorum :KK57: Yüzüme uygularken boynuma yakın bir yerde bir miktar saç yaktım ve bu kırmızı camda biraz leke oluşturdu. Silmeme rağmen çıkmadı. Bu arada silmek için içinde bir bez var ama az daha bulamıyordum. Kitapçıkların arasına saklanmış.
*Aynı yere atış yapmamak ya da her yere denk getirmek bence mümkün değil. Çizseniz bile atladığınız ya da çift atış yaptığınız bölgeler mutlaka oluyor. İlk başta çok hızlı yapılmıyor ama alıştıkça hızlanıyorsunuz.

Umarım işe yarar. Ben de sizinle paylaşırım. :KK66: Sormak istedikleriniz olursa beklerim :)

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun ve umarım başarılı sonuçlar alırsınız. Benim aklımda da bu cihazı almak var ama yakın zamanda bir seans bacaklarım için alexandr lazer epilasyon yaptırdım onun üzerine bu cihazla devam etmelimiyim yada ona mı devam etmeliyim kafam ciddi ciddi karışık. Ayrıca lumea ile acının lazere göre daha az olduğu söyleniyor bu doğrumu merak ediyorum, siz ikisinide yaptırmışsınız en azından. En çok aklımı kurcalayanda bu epilasyon türünün insan vücuduna bir zararı olurmu olmazmı bilemedim sizin bu konuda araştırmanız oldumu acaba?

Teşekkür ederim :) Lazer salonlarındaki cihazlara göre gerçekten daha az acıtıyor. Tüm vücudumda daha önce ıpl yaptırmıştım. IPL e göre de alexandre a göre de daha az acı veriyor. Evet çok araştırdım. Yabancı sitelerden de araştırmalar yaptım. Genel kanı herhangi bir zararının bulunmadığı. Ama insanın aklını kurcalıyor yine de madem zararsız neden emzirirken ya da hamile iken kullanılmıyor diye. Baktım işin içinden çıkamıyorum kurcalamamaya karar verdim :) Çünkü artık bıktım her hafta kuaför sırası beklemekten. Çok zarar verecek olsa gözlükle kullanın derlerdi. Gözlük kullanmaya vs gerek yok.

Dün tekrar şarj edip vücudumun diğer bölgelerinde de uygulama yaptım. Nasıl desem... Parmak üstlerimden tutun belime ve göğüs uçlarına kadar :) Göğüs ucunun önerilmediğini yazmışlar ama gittiğim salonda uygulanıyordu. Ben de yaptım. Bakalım heyecanla bekliyorum sonuçları. Olumlu ya da olumsuz paylaşacağım sizlerle :)

Bende açıklamalarınız için teşekkür ederim :) inşallah yakında bende almak istiyorum çünkü maddi olarak biraz beklemem gerekiyor bu aralar.

Yarın 1 hafta olacak. Hala dökülme yok ama normalden daha yavaş uzuyor. Bu arada psikolocik mi bilmiyorum ama sanki yüzümdeki sivilceleri azalttı :)

X