Elektrikli Süpürgeler phılıps maraton son model nasıl?FC9225/01

Ayrıca benim amacım burda kullananların memnun olup olmadığı özellikleri,kullanışlılığı vs.Ben zaten GGdeki fiyatını görmüştüm.Googleyi kullanıp 9225 fiyatı? vs yazınca bir sürü site çıkıyor zaten.Buraya gelene kadar bir sürü site geziyor insan.Emin olun!!!:)

İnanın içime su serptiniz. Düşünmekten kurtuldum. öyle ki rüyalarıma giriyordu. Bugün mesajınızı görmesem gidip lg nin toz sıkıştıran süpürgesini alacaktım. Eşim Allah o bayandan razı olsun aylardır süren bu süpürge mevzusundan kurtulduk dedi :))) bende GG den günün fırsatından aldım. isteyen her hanıma nasip olur inşallah. Tekrar çok teşekkür ediyor, güzellikler diliyorum. Sevgiler <3

Rica ederim. Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım. Malum bayram evlerde temizlik var ve bu süpürge ile her şey çok daha kolay...Tabii fırsatları değerlendirmek lazım. GG üzerinde sizin de mesajınızı gördüm aynı kullanıcı adını kullandığınız için anlamak sorun olmadı. Siz benden sonra satın almışsınız ama benden önce olumlu yorumda bulunmuşsunuz. Süpürgenizi güle güle kullanın. Eşinize de teşekkürler, Allah hepimizden razı olsun.

Ben de size tüm sevdiklerinizle güzellikler ve iyi bayramlar diliyorum.

Dün akşam carfoursa'dan 750 tlye yanında 89 tllik ütü hediyeli olarak 9225 model philips süpürgeyi aldık.Eşim ille gözüyle görüp alacak nete pek güvenmiyor.

Bende bugün baktım elektrik süprgesi.Philips maraton alıcam ama 2 çeşit biri filtresini kendi temizlyomuş diğerini biz temizliyomuşuz ve okuduğum kadarıyla da zahmetli oluyomuş.Teknosada filtresini kendi temizlemeyen 529 tl idi.
kararsız kaldım ikisi arasında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

kendi kendini temızleyenın markası ne acaba?

Ben son cikani aldım 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten tavsiye ederim emiş gücü çok iyi filtreyi kendi temizliyor ve bugüne kadar niye almamisim diyorum ama dikkat edin son cikani koldan kumandalı bazı yerler önceki modeli son çıkan diye soyluyor ona dikkat edin

Rica ederim. Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım. Malum bayram evlerde temizlik var ve bu süpürge ile her şey çok daha kolay...Tabii fırsatları değerlendirmek lazım. GG üzerinde sizin de mesajınızı gördüm aynı kullanıcı adını kullandığınız için anlamak sorun olmadı. Siz benden sonra satın almışsınız ama benden önce olumlu yorumda bulunmuşsunuz. Süpürgenizi güle güle kullanın. Eşinize de teşekkürler, Allah hepimizden razı olsun.

Ben de size tüm sevdiklerinizle güzellikler ve iyi bayramlar diliyorum.

merhaba size birşey danışmak istiyorum;2 gün önce phılıps marathon 9225 aldık.2.kullanımda trı-active başlıkta bulunan mandalın çalışmadığını farkettim,ilk denememde çalışıyordu ne yapmam lazım çok üzüldüm..

yeni aldım evden çıkan toza inanamadım çok beğendim bir süpürge daha ne yapabilir ki temizlemesi kolay kablosu uzun

kızlar merhaba philips toz torbasız olanı öneriyor musunuz ?
hazneyi her süpürgeden sonra temizlemek mi gerekiyor bu yönden çok şey okudum acaba torbalı mı alsam diye kararsızlıklara düşüyorum.
ayrıca hangi modeli daha iyi ???

Ben son cikani aldım 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten tavsiye ederim emiş gücü çok iyi filtreyi kendi temizliyor ve bugüne kadar niye almamisim diyorum ama dikkat edin son cikani koldan kumandalı bazı yerler önceki modeli son çıkan diye soyluyor ona dikkat edin
filtreyi kendisi temizliyor derken filtre yenileme derdi yokmu yani

Philips in 360-400 tl süpürgesi ni aldım cok pişman oldum.
Keşke 9225 alsaydım.

Bir kere kullandım philips8475 modelini. Ama emiş gücü kotu. Evi onunla süpuresim bile gelmiyor. Qırqırla temizlemek daha iyi.
Internette aldığım bu ürünü acaba Nasıl iade ede bilir im. Tecrübesi olan varmı.

SELAM KATLAV;

ALDINIZ MI VE MEMNUN MUSUNUZ VE ALDI İSENİZ HANGİ SERİSİ BENDE ALMAK İSTİYORUM AMA Bİ KARAR VEREMEDİM. CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...

Back
X