Kişisel Bakım Ürünleri Phılıps marka epilasyon aleti kullananlar!!!!!!

azaz9999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
213
1
96
46
Antalya
Arkadaşlar epilasyon aletim kırıldıgı için yenisini alıcam.eskisi phılıps markaydı ve ben cook memnundum.braun da güzel diyorlar ama arkadaşlarımın felan var baktım ama cook hoşuma gitmedi .ben sizlerden phılıp model olup en güzel modellleri nedir bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.şimdiden teşekkürler:1:

canım ben panasonic aldım bende philips kullanıyodum ama o eskimişti bundanda çok memnunun hem kablosu yok rahatça her yerde kullanılıyo şarzlı 1 saat şarz ediyosun 45 dakika gidiyo hem kuru hem suyun altında hemde köpüklü kullanılabiliyo neden bilmiyorum ama philipsle alınca 2 haftada geri çıkıyodu tüylerim bunla aldım 1 ay oldu daha tık yok :1: gerçi ben yeni aldım ama şimdilik çok memnunum tavsiye ederim :34:

buda resmi canım :34:

Eklentiler

• $PANASONIC-EPILASYON-ALETI-ISLAK-KURU-KULLANIM__43190762_0.webp
    $PANASONIC-EPILASYON-ALETI-ISLAK-KURU-KULLANIM__43190762_0.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 556
görüntüsü güzelmiş canım ..fiyatı ne kadar acaba? sarjlı oldugu için gücünde bir azalma oluyormu peki .

media markette indirim vardı 80 tl ye almıştım canım :34: yaklaşık bir saatlik şarzla 45 dakika falan gidiyomuş ama ben 40 dakika falan kullandım daha bitmedi şarzı ilk çalıştırdığım gibi güçlü çalışıyo yani bi azalma yok :34:

Back
X