- Konu Sahibi bal_bocegi
Kızlarr bir yıldırr blendır alıcamm hala alamadımm, önce çok aparatlı olsun dedim sonra dedim kabı büyük olmasın elimin altında küçük bişi olsun dedim. Sonra 3 lü olsun dedim blendır, rondo, mikserr. Biraz araştırdım o 3 lü setlerin mikser aparatlarının telleri ince olduğundan kullanışlı değilşmiş. Hadi dedim ikili set olsun, buraya kadar düştüm ama hala karar veremiyorum. Kime sorsam philips yada braun diyorr, siyah olsun istiyorum onda hem fikirim.
Şuan philips bir sitede indirimlii alıcam ama elim gitmiyoo bana akıl verin lütfenn kullanan arkadaşlarr. Motoru güçlüü biliyorum, blendırına diycek yok amaa rondosuu kullanışsız geliyorr dikinee bir şekli varr azcık bişey alırr ve doğrarken hepp aşttakiler un ufak olur üsttekiler kaba kalır gibime geliyorrrr.
Lütfenn bii el atınn
Eki Görüntüle 314122

Şuan philips bir sitede indirimlii alıcam ama elim gitmiyoo bana akıl verin lütfenn kullanan arkadaşlarr. Motoru güçlüü biliyorum, blendırına diycek yok amaa rondosuu kullanışsız geliyorr dikinee bir şekli varr azcık bişey alırr ve doğrarken hepp aşttakiler un ufak olur üsttekiler kaba kalır gibime geliyorrrr.
Lütfenn bii el atınn

Eki Görüntüle 314122